15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Interiørtrender om sommeren – krydre leiligheten din!

sommertrender interiør sofa grå veggbekledning tre brukt utseende

Mens vi fremdeles nyter de vakre bildene, lukter og lyder av våren, er tiden inne for å tenke på å forfriske eller pusse opp husene våre for de varme sommermånedene. Hvis du virkelig ikke har forandret noe i interiøret ditt siden vinteren, trenger det sannsynligvis et redesign raskt. Og akkurat som vi alltid gjør, gir vi deg noen av de heteste Interiørtrender om sommeren, som vil bestemme dekorasjon og interiørdesign over hele verden i løpet av de neste månedene, slik at du kan planlegge fremover og ta de riktige avgjørelsene for renovering eller ombygging av sommerhuset.

Interiørtrender om sommeren – kjøkken i pastell mintgrønt

trender sommer interiør kjøkken mintgrønn pastell retro look kjøkkenøya

I dag vil vi introdusere deg for fire ettertraktede interiørtrender om sommeren som vil bli tydeligere i mange hjem rundt om i verden når sommeren 2015 nærmer seg. Utsøkte vannelementer i klassisk strandstil er nå også på vei inn i interiøret. Her kan du se en fargerik blanding av trendy og tidløse designideer. Med våre 30 fascinerende og inspirerende bilder med innendørs sommertrender, som vi har valgt spesielt for deg, vil vi bare hjelpe deg med å forberede hjemmet ditt perfekt for de varme og begivenhetsrike sommermånedene!

Interiørtrender om sommeren – vannelementer i interiøret

trender sommer interiør fontenen dam koi planter tak viktorianske bjelker

Borte er dagene da fosser, dammer og fontener bare kunne sees i bakgården og i den vakre hagen ved siden av huset. Moderne designere er ivrige etter å legge flotte og beroligende vannfunksjoner til et elegant interiør, så de er et nøkkelpunkt i interiørtrender i sommer. En vannfunksjon er mye mer enn et estetisk tillegg til interiøret. Det bringer en kombinasjon av elementer som utstråler umådelig ro.

Dam som interiøret i en entré

trender sommer interiør inngang design dam tre bro planter deco

Selv tilhengere av Feng Shui -doktrinen uttrykker seg om likevekten som vannet bringer inn i et indre. Det må understrekes igjen at et interiør hovedsakelig domineres av stein, metall, glass og andre solide elementer. Derfor blir en vannfunksjon et yndig fokuspunkt der. Fra et veldig praktisk synspunkt kan denne moderne og originale ideen om interiørtrender om sommeren også avkjøle atmosfæren i varmen og friske opp luften.

Moderne stue med en trendy dam i interiøret

sommertrender interiør dam koi fisk moderne design idé stue bro

Det er mange måter du kan innlemme et vannelement i hjemmet ditt uten å legge til noe uhørt og ekstravagant. En liten dam i lobbyen med en gangvei i glass, en kul foss under den moderne trappen og en liten koi -dam inni ser ut til å være de mest populære variantene av disse interiørtrendene om sommeren. Den klassiske “enorme fontenen” i inngangspartiet ser ut til å forsvinne, men hvis du liker middelhavs- eller viktorianske elementer, har du råd til det også! Fordi han fremdeles ser helt fantastisk og definitivt kongelig ut!

Kald luft om sommeren med foss og fontene i interiøret

trender sommer interiør fontene idé moderne møbler vegg enhet abstrakt

Sommertrender i interiøret – fossvegg i inngangspartiet

interiørtrender i sommerfossen veggbygning gangplanter som belyser trapper

Interiøridé med dam og glassbro

trender sommer interiør dam idé bro bro inngangsparti trapper steiner

Sommertrend med fontener med vannliljer som dekorasjon på en vegg 

interiør trender i sommer inngangsparti fontenen søyle stein vegg kunst

Interiørtrender om sommeren – gjenvunnet skjønnheten

interiør trender i sommer strand stil veggbekledning tre fargerike soverom

Vi har allerede publisert mange artikler om innendørs grønne veggenheter og urtehager. Denne trenden innen interiørdesign, så vel som bærekraftig stil, vil fortsette å spille en stor rolle i våre liv, ettersom vi alle streber etter å holde planeten vår så ren som mulig. Disse interiørtrendene om sommeren inkluderer den nylig oppdagede kjærligheten til mange mennesker for å lage forskjellige ting for hånd med utseendet på gammelt tre.

sommertrender interiør kjøkken øy gjenvunnet tre design rustikk krakk

Enten det er aksentvegger i stua eller soverommet, en oppsiktsvekkende kjøkkenøy i det gamle treutseendet, et kjølig håndlaget salongbord eller en skyvedør i låve -stil, er ikke så viktig! Fordi gjenvunnet tre for tiden er en av de hotteste interiørtrendene om sommeren! Den passer overalt selv i sommer, fordi fokuset er på naturlige materialer! Bruken av gammelt treverk skaper en avslappende, hjemmekoselig og veldig hyggelig atmosfære hjemme. Vi forventer derfor at denne trenden til og med vil fortsette å utvikle seg i løpet av de neste månedene.

trender sommer interiør vegggulv aksent gammelt tre moderne lenestol salongbord stein

sommertrender interiør baby rom veggbekledning laminat gammelt tre utseende

trender sommerinteriør gjenvunnet trehylle bøker murveggdekorasjonside

sommertrender interiør tre bar kjøkken design moderne rustikk

sommertrender interiør aksent vegg tre tv hylle sofa teppe blå

Interiørtrender om sommeren – inspirert av stranden

trender sommerinteriør åpent kjøkken tre stue blå detaljer

Det er interiørtrender om sommeren, og så er det stiler som definerer de skiftende trendene. Hvis du vil fylle huset ditt med sommerlykke, går ingenting bedre enn den velprøvde strandstilen. Den er enkel, lett å vedlikeholde, og denne stilen vil fungere godt for deg hele året. Alt du trenger å gjøre er å gjøre noen små finjusteringer. Hvis du bor i tropene, blir det desto lettere for deg å dekorere hjemmet ditt i denne stilen. Kombiner favorittfargene dine med et snev av blått, turkis og korall. På denne måten kan du lage et elegant, beroligende og lyst interiør som møter dagens interiørtrender om sommeren.

trender sommerinteriør turkisblå møbler hvitt kjøkken strandstil

interiørtrender i sommer sjøblå strandstil inspirasjon stue

trender sommer interiør strand soverom grå-blå farger seng balkong utsikt

interiørtrender i sommerveggbygning blå plante rom skrivebordskontor

interiør trender i sommerfarge sand oker møbler strand stil blå aksenter

Interiørtrender om sommeren – pasteller og akvareller

sommertrender interiør gardiner rosa pastell svart hvite fliser tapet

Hvis du er en mote -fan, er du sannsynligvis allerede kjent med disse interiørtrendene om sommeren og vet at pastellfargene er trendy i alle vår- og sommer 2015 -kolleksjonene. Interiørdesignerne må ha lånt ideen fra verden av glitter og glamour. Men nå er det på tide å spre noen pastellfarger i hele interiøret. Hvis den brukes riktig, vil pasteller passe godt til det nøytrale eller til og med maskuline designet, og du trenger ikke å bekymre deg for at den feminine atmosfæren i rommet blir forstyrret. Hvis du synes godisrosa er for søt, kan du velge farger som grønn med en myntetone. Disse sommerinteriørtrendene passer godt til moderne innredning, men fungerer også godt i rom i retro- og midten av århundret.

trender sommer interiør blå vegg akvarell design soverom hav strand tema seng

Pastellfarger er langt mer populære rundt om i verden. Men akvareller som interiørtrender om sommeren uttrykker virkelig sommerens luftige sjarm og vårens strålende farger. Det er mulig at du ikke vil finne mange pyntegjenstander og tilbehør i akvarell i butikkene. Denne trenden er ny, men vi mistenker at den raskt finner veien til interiør i sommer.

sommertrender interiør akvarellbilde soverom aksent fargerikt sengetøy

sommertrender interiør soverom ide romantiske pastelltoner

sommertrender interiør stue pastellfarger rosa blå gul grønn idé strand

interiørtrender i sommer akvarell takveggmaling barnehage ide grønn

sommertrender interiør spisestue pastell farger fargerike stoler Middelhavet

Previous Post
Lag rosa barnehage for den lille prinsessen
Next Post
29 kreative levende ideer for moderne veggdesign