15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gastronomimøbler og -utstyr: Den kule designen som restaurantens skikkelse!

Gastronomiscenen har endret seg betydelig de siste årene, og gjestenes krav til kvalitet, helse og bærekraft er betydelig høyere enn tidligere. En god restaurant er ikke lenger bare et spisested. Folk drar dit for å slappe av, sosialisere seg og ha det hyggelig. Å spise ute er en opplevelse, og i tillegg til deilige retter spiller musikken, atmosfæren og designet også en viktig rolle i hele opplevelsen. Uansett hvor god plasseringen er eller hvor spennende og nyskapende menyen er – bare med riktig cateringutstyr kan du skape en helhetlig følelse og en hyggelig atmosfære for kundene dine. For at restauranten din skal skille seg ut fra konkurransen, vil vi i denne artikkelen vise deg de siste gastronomitrendene og innovasjonene du bør vite om.

Gastronomiutstyr: Åpne restaurantkjøkken er trendy

Gastronomi Design og utstyr til det åpne kjøkkenet i restauranten

I år blir restaurantkjøkkenet scenen, og åpne kjøkken er en av de største trendene innen gastronomimøbler og inventar. Å se kokkene trylle frem de mest mangfoldige kulinariske mesterverkene er noe spesielt, og gjestene føler at de er en del av matlagingsprosessen. For mange mennesker er det viktig å få en ide om hygienen og ingrediensene som brukes, og et åpent restaurantkjøkken er den perfekte måten å se bak kulissene. Men slik at dette kan bli en del av innredningen, er det et par ting å vurdere. Skitne retter, skitne gryter og dårligere panner er ikke skjult i det åpne kjøkkenet, og derfor er det tilrådelig å investere i profesjonelt kjøkkenutstyr. Enten kjøleskap, oppvaskmaskin eller glass og tallerkener – Engroshandel med catering  tilbyr nå et bredt spekter av produkter av høy kvalitet som du trenger til restauranten din.

Vurder et “take-away” hjørne

Restaurantinteriørtrender Gastronomi interiørdesign restaurantmøbler

I den dynamiske og stressende hverdagen har vi dessverre ikke alltid tid til å besøke en restaurant og bestemme oss for å få den levert hjem til deg. Ifølge en undersøkelse bruker 31 prosent av menneskene forskjellige leveringstjenester minst to ganger i uken, og 65 prosent av respondentene oppga at de ville besøke en restaurant oftere hvis den hadde en selvbestillende kiosk eller et koselig hentingshjørne. For å øke effektiviteten og kundene ville det være fornuftig å dele serveringsanlegget og utstyret til virksomheten din i to deler – en for gjestene som spiser i huset og en for leveranser og samlinger.

Restaurantene blir grønne

Gastronomimøbler og utstyr restaurant interiørdesign Greenery Trend

Den økende populariteten til sunt kosthold og et stort utvalg av supermat har resultert i at folk har blitt mer og mer interessert i produkter og matvarer som er bra for sjelen og kroppen. Bruk av planter, friske urter og krydder som en del av cateringmøbler og inventar er en ny trend som nyter økende interesse. Hvis du har en uteservering, hvorfor ikke begynne å dyrke grønnsaker for eksempel? Dette skaper ikke bare et tillitsforhold til gjestene, men gir også rommet et snev av livlighet.

Blande & Matchmøbler skaper en koselig og hyggelig atmosfære

Bland og match interiørdesign, gastronomimøbler

Mix-and-match-stilen har blitt en ekte favoritt innen boliginnredning de siste årene. Det er derfor ikke overraskende at trenden også har funnet veien inn i cateringbransjen. Møbler og dekorasjoner i forskjellige stiler kombineres med hverandre for å oppnå en spennende og moderne design. For å lage et konsistent helhetsbilde, bør du holde deg til et bestemt fargevalg. Den hyggelige atmosfæren formidler en “velkommen hjem” -følelse som gjestene dine vil elske.

Restaurant interiør trender engros catering forsyninger

Dyprøde toner, gylden oransje og gule nyanser blir mer og mer populære i gastronomimøbler og -innredning. De er vennlige og imøtekommende og hjelper gjestene med å slappe av. Faktisk har varmere farger vist seg å øke pulsen og stimulere appetitten, noe som igjen øker sannsynligheten for flere bestillinger i restauranten din.

Cateringartikler i engros Cateringutstyr og møbler Restaurantdesigntrender

Previous Post
Lag rosa barnehage for den lille prinsessen
Next Post
29 kreative levende ideer for moderne veggdesign