15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Robot for barn ved navn Moxie lærer viktige leksjoner med følelser

Den siste pedagogiske teknologien kommer i form av en robot for barn som ser ut som en karakter fra Pixar animasjonsstudio. Moxie er en søt pedagogisk robot designet for å lære og veilede barn hjemme. Imidlertid er prisen fortsatt høy og beløper seg til $ 1500. Et månedlig abonnement på $ 60 kreves også ett år etter kjøpet. Ifølge utviklerne av selskapet Embodied, er roboten egnet for barn fra seks til ni år. På denne måten kan maskinen undervise i ukentlige emner som fremmer kognitiv, emosjonell og sosial læring.

Teknologisk innovasjon – roboter for barn

læring med pedagogisk teknologi for skolebarn som en teknologisk innovasjon i fremtiden

Teknologien bruker maskinlæring og kunstig intelligens til å behandle og svare på naturlige samtaler og ansiktsuttrykk. Moxie er designet for å være høy nok til å være håndterlig ved å være i underkant av 40 centimeter høy. Designteamet skapte et ansikt for roboten som ikke inneholder spesifikke detaljer som rynker og skygger for å gjøre det lettere å uttrykke følelser som interesse eller bekymring.

barnet kommuniserer gjennom språk med en teknologisk utviklet robot som livsledsager

Teamet ga også Moxie store og “snille” øyne, slik at barna bedre kan identifisere visse følelser. Den myke og glatte kroppen er farget i en kjønnsnøytral blågrønn nyanse. Andre funksjoner som skal være søte er robotens dråpeformede ører, runde, hjelmlignende ansikt og hender. Disse har en forenklet form med en spiss, men avrundet pekefinger og en tommel på innsiden.

robot for barn med kunstig intelligens kalt moxie sikrer kognitiv utvikling gjennom språklig interaksjon

Moxie kan rotere 360 ​​grader på basen som svar på barnet. Roboten bøyer seg også i nakken og magen for å uttrykke følelser. Teknologiselskapet utviklet en læringsplattform kalt SocialX, som gjør at roboten for barn kan behandle og svare på naturlige interaksjoner som samtale, ansiktsuttrykk og øyekontakt. Et kamera innebygd i robotens panne lar den se et barn, mens en høyttaler innebygd i underkroppen lar den snakke. En farget stolpe på brystet viser også batterilevetiden. Takket være maskinlæringsfunksjonene kan roboten lære mer om barnet over tid og bedre tilpasse innholdet for å støtte barnets læringsmål.

Mange funksjoner takket være AI

realistisk leketøy i form av roboter for barn uttrykker følelser og gir ukentlige leksjoner

Moxie kan også gjenkjenne og huske mennesker, steder og ting. I følge teknologiselskapet skaper dette en følelse av tillit og medfølelse med brukeren og oppmuntrer til dypere engasjement med roboten. Personvern- og sikkerhetsspørsmål har vært et stort problem i utviklingen av pedagogiske teknologier og roboter for barn. Moxies data er kryptert, og bare foreldre eller verger kan få tilgang til dataene til den respektive enheten. Dette sa grunnleggeren av selskapet Paolo Pirjanian under et intervju. Så den innovative enheten har massevis av teknologi som kan brukes til å samhandle med mennesker i nærheten. Andre barneteknologier, som smart barbie og barnhøyttalere, har blitt kontroversielle på grunn av personvernimplikasjonene ved å installere mikrofoner.

visuell og verbal kontakt mellom gutt og roboten hans for barn

Utviklerne har vurdert og gjenoppfunnet hvordan interaksjon mellom mennesker og maskiner foregår utover enkle verbale kommandoer. På denne måten kan de muliggjøre neste generasjon datamaskiner og drive en ny klasse maskiner som er i stand til flytende sosial interaksjon. Moxie er en ny type robot som er i stand til å forstå og uttrykke følelser ved hjelp av emosjonelt språk, troverdige ansiktsuttrykk og kroppsspråk. Den bygger på menneskelig psykologi og nevrologi for å skape dypere bånd.

Simuler søvnstilstanden til et robotisert leketøy i løpet av natten

Robot Companion er programmert til å lære en annen “livskunnskap” hver uke, inkludert vennlighet, vennskap, empati og respekt. Dette gjøres gjennom aktiviteter som tegning, pusteøvelser og meditasjon, problemløsning og lesing. Moxie lærer også barnet å få øyekontakt, bytte med andre, lytte og uttrykke empati. Roboten har også en app for foreldre. Dette lar deg følge utviklingen av barnet ditt gjennom aktivitetene dine med roboten. Moxie skal være høylytt produsenten dukker opp en gang til høsten.

Previous Post
Lag høstdekorasjoner – lys for elegant belysning
Next Post
3d Street Art – gatemalerier av noen av verdens beste kunstnere