15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

14 detoxoppskrifter for et sunt juicediett og kraftdrikker

Detox oppskrifter grønn-smoothies-kile-frukt

Detox er en trend. Enten det er å avgifte kroppen eller gå ned noen få unødvendige kilo, er det mange gode grunner til å ta et juice -regime og kvitte kroppen med giftstoffer. Hva betyr detox med juice egentlig? Å komme gjennom tre, fem eller syv dager uten faste dager. Det er vanskelig å forestille seg, men det er allerede mange Detox oppskrifter for drinker som er velsmakende og enkle å lage hjemme. Grønn, gul og rød juice erstatter fast mat og gir vitaminer, antioksidanter og næringsstoffer som magnesium, kalsium og kalium. Kjør deg selv til selvtesten!

Detox oppskrifter på smoothies

1. En sunn, grønn juice til frokost

Detox oppskrifter selleri-lime-pærer

Selleri og sitron er gode for å avgifte kroppen. Ingefæren styrker immunsystemet og renser blodet. Epler holder legen unna! Oppskrift fra Glade og sunne oppskrifter

2. Antioksidant Smoothie Mix

detox-oppskrifter-smoothie-blåbær-spinat-chia-frø

Denne blåbær-, spinat-, granateple- og chiafrø -smoothien er full av antioksidanter. Blåbær forbedrer hjernens helse og hukommelse. De har også antiinflammatoriske egenskaper, og bare en kopp av dem gir deg 14% av ditt daglige fiberinntak.

Spinat er en annen god mat. 1 kopp gir 20 prosent av anbefalt fiber og mer enn 300 prosent av det daglige inntaket av vitamin A. Dette vitaminet reduserer rynker og sikrer vakker hud.

Granatepler er kjent for sine antioksidantegenskaper. De hjelper også til med å senke kolesterol, høyt blodtrykk og frigjøre serotonin til hjernen.

Chiafrø legger prikken over i’en på denne sunne detox -smoothien. De inneholder mye omega-3 fettsyrer, antioksidanter, fiber og mineraler som kalsium, mangan og magnesium. Oppskrift fra Den pescetariske og grisen

3. Grønn monster smoothie

detox-oppskrifter-smoothie-grønn-spinat-banan

Ha spinat, mandelmelk, en banan, 1 ss linfrø og noen isbiter i en blender og bland godt. Oppskrift fra Den sukkerholdige pekannøtten

4. Grønn detox -smoothie etter ferien

detox-oppskrifter-smoothie-grønn-tyttebær

Bland grønnkål, tyttebær, frosne jordbær, juice og litt vann sammen. Oppskrift fra Patty Nguen

5. Detox oppskrifter for drinker

Citrus Fat Blaster av Ny mamma blogg

detox oppskrifter vann-drinker-juice

Sitroner, lime og grapefrukt. Disse ferske sitrusfrukter jobber sammen for å øke metabolismen i kroppen og gjøre fettet til drivstoff. Siden grapefrukt har en sterk, bitter smak, kan du bare presse litt saft i vannet.

6. Vannmelonskyll

detox-oppskrifter-vannmelon-mynte-drink

Vannmeloner bidrar til å forbedre leverfunksjonen og kvitte kroppen med ammoniakk, noe som kan skade celler. Mint forbedrer fordøyelsen og lindrer magekramper.

7. Jordbær-mynte-vann

Detox-drinker-oppskrifter-jordbær-mynte-agurker

I tillegg til å være deilig, er jordbær bra for huden din, bekjemper kreftfremkallende stoffer og har antialdringsegenskaper. Du vet allerede hvor flott mynte er for immunsystemet vårt og hvordan agurk lindrer kramper og gass. Prøv deretter denne flotte blandingen!

8. Blåbær- og avokado -smoothie

detox-oppskrifter-smoothie-blåbær-avokado

1 kopp økologiske blåbær, frosset, 1/2 kopp mynte, 1 moden avokado og 1 kopp appelsinjuice. Avokadoen forbedrer øyehelsen, senker kolesterolet og inneholder mye vitamin E. Det er et fint tillegg til denne detox -smoothien. Oppskrift fra Modig forkle

9. Ingefær- og agurkjuice

detox oppskrifter -drinker-juice behandling-agurk-ingefær

Denne juicen vil definitivt vekke deg om morgenen og er en god vitaminforsterker!

Agurker er rike på vitamin A, C, K, kalsium og kalium. Ingefær er bra for fordøyelsen. Cayennepepper er en kraftig avgiftning og sirkulasjonsstimulerende middel. Kalkjuice er en god kilde til vitamin C. Persille inneholder vitamin A, C og K..

Oppskrift fra Louisiana brud

10. Chia Fresca -vann

detox oppskrifter chia-frø-vann-sitron

En skikkelig energidrikk! Chia Fresca har vært en populær drink i Mexico og Mellom -Amerika i mange år. Den består av vann, chiafrø, sitron eller limejuice og hjelper med detox -kur. Oppskrift fra Å hun lyser

11. Jordbær-lime-mynte-vann fra Budget Savvy Diva

Detox oppskrifter-jordbær-lime-vann

12. Detox vann med bringebær, mynte og agurk av Fire og vet mer

Detox oppskrifter-bringebær-agurk-vann

13. Power drink med eple, gulrot, selleri og limejuice fra Girlcooksworld

Detox oppskrifter-gulrot-lime-juice

14. Vannmelon og ingefærjuice fra Girlcooksworld

Detox oppskrifter-vannmelon-ingefærjuice

Detox oppskrifter juice behandling kraft drikke ideer

Previous Post
Lag rosa barnehage for den lille prinsessen
Next Post
29 kreative levende ideer for moderne veggdesign