15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bakside på kjøkkenet – hvordan å designe flisespeilet

ideer kuechenrueckwand gul murstein hvite møbler moderne

Installere en bakvegg – også kalt et flislagt speil – er en effektiv måte å gi kjøkkenet ditt et nytt utseende. Imidlertid viser dette seg ofte å være en skremmende oppgave for alle som aldri har gjort det før. Det kan koste deg dyrt å konsultere en profesjonell. Det er en billig måte å kutte kostnader på: hvorfor ikke prøve å gjøre det selv? Et DIY -prosjekt lar deg oppdatere kjøkkenet ditt på et budsjett. Det er mange kule måter å bruke rimelige og resirkulerte materialer og oppnå et interessant utseende på kjøkkenet splashback. Vil du prøve det? Les deretter videre, for vi har noen interessante i denne artikkelen Kjøkken splashback ideer og tips gitt for deg.

Kjøkken splashback ideer – tidløs klassiker med fliser

kjøkken bakvegg ideer fliser tradisjonelle hvite skap

På Internett finner du nyttige tips, instruksjoner og ideer om hvordan du legger flisene på bakveggen selv. Slik oppnår du et klassisk utseende på kjøkkenet ditt, fordi fliser er virkelig tidløse, praktiske og elegante! Velg ditt favoritt kjøkkenflisealternativ! Selv om det kan være vanskelig å installere selv, må du alltid huske på det flotte sluttresultatet du vil oppnå med slike kjøkken -splashback -ideer!

Bakside på kjøkkenet – ideelle fliser i en langstrakt form

ideer kjøkken bakveggfliser hvite fliser klassisk design

Flisidé med en undergrunnsatmosfære

ideer kuechenrueckwand u bahn imitasjon fliser hjørneovn

Kjøkken splashback ideer – fargerik kreativitet

ideer kuechenrueckwand lego byggekloss fargerik design tavlevegg

For å skape en leken oppstand med et fargerikt smell, kan du hente inspirasjon fra barndommen til ideene til bakveggen på kjøkkenet. For eksempel har denne finurlige kjøkken -splashbacken blitt oppdatert med hundrevis av LEGO -klosser. Hvordan liker du ideen?

Fargerik idé laget av flaskehett

ideer kuechenrueckwand flaskehett fargerik design vask moehren

Kjøkken splashback ideer – kombinere flaskehett med fliser

kjøkken bakvegg ideer flaskehett fliser bland fargerike

Du kan oppnå nesten samme effekt ved å samle flaskehettene og deretter legge dem på bakveggen. Med slike originale ideer til kjøkkenvegg, ser de fargerike hettene ut som små mosaikkfliser, og du kan også vise dine favorittølmerker.

Bakveggen på kjøkkenet er laget av tavlemaling

kjøkken bakvegg ideer tavle maling kritt notater avtrekkshette

Du kan også lage en trendy atmosfære som ser ut som noe fra en boligmøbelkatalog. Har du allerede sett et svart brett som en kjøkkenvegg bak? Overflaten er lett å jobbe med, og som en ekstra bonus kan den endres når du vil: alt du trenger å gjøre er å tørke den av og tegne nye detaljer! Det er så enkelt!

Bakvegg med tavle og stripemosaikk

ideer kjøkken bakvegg tavleskap grå teppe moderne innredning

Litt tekstur på kjøkkenets bakvegg

ideer kjøkken bakvegg vin kork hjørne kaffemaskin skap kjøkken interiør

Og hvis du heller vil drikke vin enn øl, kan du korkke bakveggen. Rundt 800 korker burde være nok for et slikt kjøkkenskvett, men veggeeffekten er unik!

kjøkken bakvegg ideer kork design tre plate liming diy

ideer kuechenrueckwand kork vinflasker tre kjøkkenovn

kjøkken bakvegg ideer treplater fargerike pastellgardiner

Laminat og trepaneler er ikke bare for dine gulv. De ser også flotte ut på våre kjøkken splashback -ideer. Du kan også bruke selvklebende paneler av syntetiske tre på kjøkkenets bakvegg for å skape et nydelig utseende. Kan du fortelle at dette utseendet ble oppnådd med rimelige tregulv?

ideer kuechenrueckwand stones river decoration blomster vase

Eller foretrekker du en rustikk atmosfære? Da er følgende eksempel på våre kjøkken splashback -ideer bare noe for deg: bruk rimelige elvesteiner kjøpt fra en hagebutikk og design din kjøkken splashback! De uregelmessige formene på de små steinene skaper en beroligende, organisk fasade på kjøkkenet ditt.

Nå som du har mestret disse DIY -teknikkene og har samlet noen kjøkken -splashback -ideer, kan du kanskje bruke dem på badet ditt eller et annet rom i hjemmet ditt også. Vil du prøve det, eller?

ideer kjøkken bak veggfliser mønster farger fargerik gassovn

Previous Post
Lag rosa barnehage for den lille prinsessen
Next Post
29 kreative levende ideer for moderne veggdesign