15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Baderomsrenovering – forslag til interiørdesign

renovert-bad-nytt-design

Hvis du skal renovere badet ditt, må du først bestemme hvilken design du foretrekker. Renover badet betyr også å vurdere mange små detaljer, ettersom dette rommet representerer en sofistikert atmosfære i moderne forstand. Man er alltid på jakt etter mer ro og trenger mer komfort på badet. Noen nyttige tips og forslag i denne artikkelen vil definitivt hjelpe deg før du starter denne fornyelsesprosessen.

Renovering av badet – valg av badekar

små-ovale badekar-dype-brune fliser

Et badekar med eller uten massasjemuligheter er et perfekt tilfluktssted på noen bad. Å sette opp små bad er en dristig beslutning for noen. Men det er dype eller ovale badekar laget av sanitær akryl, som koster lite og er lettere enn vekten, som du definitivt finner plass til på badet ditt. Vær imidlertid oppmerksom på at det er et 5 mm akryllag, ettersom de er av høyere kvalitet. Støpejerns badekar var allerede populære på slutten av 1800-tallet og ble masseprodusert. Ulempen er deres vekt, opptil 500 kg, men med fordelen av stor lagringskapasitet og et lag mot erosjon. For de som elsker et bakteriefri badekar, det som er laget av emaljert stål. De koster litt mer enn de som er nevnt ovenfor, men de er nesten uforgjengelige. Badekar av tre eller kobber velges vanligvis og produseres individuelt, ettersom de spesifikke kravene må oppfylles.

Renovere bad – fliser og beslag

Naturstein-fliser-med-kant-av-mosaikk

Moderne minimalistiske bad tilbyr stort sett naturstein eller 3D -fliser. Hvis du liker din Renover badet Finn først ut av spesialforhandleren hvilke materialer og tilbehør som er kompatible for baderomsmøblene. Terrakottafliser med varme brune toner er koordinert med baderomsskap med treutseende. For motefans med en følelse av luksus, er marmorstein og høyglansede overflater det perfekte valget. Futuristiske asymmetriske kraner som servanter vil være den perfekte ingrediensen i et moderne bad. Men det er heller ikke å gi avkall på fargen på veggene. Flott lilla eller grønn dekorere moderne design på det moderne badet.

Lilla-aksenter-vegg-maling-lilla-senket-badekar

Farger bad

futuristiske former-på-badet-dusj-med-glass-vegg

Futuristiske former på vasker

Marmor og tre ser veldig edel ut

Tre og marmor passer perfekt sammen

moderne-massasje-dusj-på-bad

Natursteinfliser med mønstre

3D design buddha figur bad

3D -effektbad i tre farger

Naturstein servant-plate-glass-dører-dusj

Naturstein er av høy kvalitet og ser edel ut

State-of-the-art-bad-med-marmor-fliser-badekar-i-dusjen-skap

Mosaic Tile Edge Porselenvask

veggspeil i mørkt tre

Renovering av badet før og etter

moderne-bad-utstyre-nytt-design

moderne-minimalistiske aksenter-tre-utseende-paneler og vegger

lite-bad-renovere-moderne-utstyre

Klassisk-aksenter-på-bad-moderne-bad

Previous Post
Lag rosa barnehage for den lille prinsessen
Next Post
29 kreative levende ideer for moderne veggdesign