15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Boblebad og massasjeterapi

runde boblebad innebygde lys to personer

Alle som har Boblebad vet, drømmer om å ha en slik hjemme. Det føles veldig behagelig når vannet kruser rundt mens vannstrålene masserer huden. Musklene slapper av, og du kan ganske enkelt sovne til den rytmiske lyden av murring av vann og dufter.

 Boblebadet og dets historie

fjell boblebad badebord mykt sete duft en person

Begynnelsen på massasjebehandling ligger i den dype historien til de tidligere europeiske imperiene. Det antas at denne praksisen ble introdusert av de gamle grekerne for å forbedre den generelle menneskelige helsen mens den helbreder ulike sykdommer. Selvfølgelig bør bare de kjente og fortjente innbyggerne i det antikke Hellas nyte denne massasjeskatten. En slik person var den respekterte forskeren Archimedes. Du forstår allerede hvor han kaller sin ‘Eureka!’.

de Boblebad blir introdusert i massevis i Romerriket. Alle kjenner effekten og spredningen av disse badene.

På slutten av den industrielle revolusjonen begynner den tredje fasen av utviklingen av hydromassasjeterapi. Den dominikanske munken Sebastian Kneipp gir ut boken ‘Meine Wasserkur’. Andre forskere utvikler det også Hydroterapi, men klimaks for denne typen behandling kommer med Jacuzzi -brødrene. Tre år etter den kalde krigen, i det stille Amerika, konstruerte de to brødrene, som allerede eier en hydraulisk pumpefabrikk, en undervannspumpe i karet for å behandle Kenneth Jacuzzis revmatoid artritt. Den første Boblebad Vises på det amerikanske markedet under den kalde krigen (1955) og blir en hit. Resten av historien er allerede kjent.

Boblebad: hvilke typer hydromassasje?

interiørrom blomster jacuzzi blå ramme

Det er tre typer hydromassasje:

  • Boblebad med vannmassasje under vann
  • Undervanns massasje
  • Trykkmassasje under vann

 Boblebad med vannmassasje –  det er navnet på den såkalte Jacuzzi. Men dette navnet passer egentlig ikke fordi det faktisk handler om et badekar med vannmassasje, som andre selskaper også produserer. Behandlingen innebærer dykking i et spesielt kroppsformet badekar. Vanntemperaturen i karet er høy, men den kan velges og reguleres. Kraftige, varme vannstråler kommer fra flere retninger. Noen typer kar har muligheten til å endre retning, intensitet og form på strålene. Alle disse tilleggene kan kontrolleres av den avslappende personen. Og boblene? I de fleste av dem Boblebad  undervannsstrålen inneholder en viss mengde luft, noe som forårsaker det merkelige, avslappende sprutet. De mest moderne badekarene gir mulighet til å endre luftprosent i vannstrålen slik at du kan eksperimentere med boblene til den perfekte balansen er oppnådd.

Boblebadet er en del av anlegget

undervanns massasje eksklusivt bad spa design baderomsmøbler

Undervanns massasje – den ekte ekstasen. Tenk deg å ligge i en spesialdesignet, komfortabel ‘undersjøisk seng’ med terapeutens dyktige hender som slapper av hver muskelgruppe i kroppen din. Da ville du virkelig sovnet … Men det er ganske normalt fordi mange fans av denne behandlingen bruker det i søvn – det er så avslappende! Å ja – jeg glemte de velduftende urter – en slik forsømmelse! Mens du ligger i vannet, svømmer aromatiske urter, roseblader og andre blomster rundt deg. Og vann er ikke enkelt vann – det inneholder forskjellige løsninger som brukes til å bestemme målene til folket terapi valgt – f.eks. melk eller rosenvann. Det finnes en annen type undervannsmassasje – rehabiliteringsmassasje. Hvis du nylig har brutt, revet eller strukket bein, muskler eller sener, spør legen din om denne typen terapi. Hvis legen er enig, vil du sikkert være veldig fornøyd med det!

Alle typer hydromassasje er allerede tilgjengelige hjemme

moderne bad design akryl badekar blå nakkestøtter belysning led

Trykkmassasje under vann – denne behandlingen er kjent overalt under navnet “Charcot shower”. En original fransk oppfinnelse, ‘Charcot shower’ ble en mye brukt teknikk for …. utrolig! KGB -kontorene i det tidligere Sovjetunionen brukte denne massasjen for sine plagede mennesker, slik at man blir mer følsom for strømmen. Takk og lov, disse dagene har gått og medisin har funnet opp fordelene med denne behandlingen. Terapien med en mild dusj ved en temperatur på 35-37 grader Celsius og 1,5-3 atmosfæretrykk har en stor avslappende effekt på nervesystemet. Strålen er veldig sterk, så terapeuten holder seg 3 til 3,5 meter fra personen. Vanntemperaturen reduseres jevnt til 15-20 grader Celsius. Noen dager etter bading kan det oppstå små blå støt, så denne behandlingen bør ikke prøves om sommeren. Selv om denne typen hydromassasje er utbredt blant kvinner i Østersjøen, vil ikke alle europeere like det. Hvis du har en fin benstruktur, er det bedre å ikke prøve det! I Europa brukes denne behandlingen mest av menn innen profesjonell sport for avslapning.

Et moderne badekar med boblebadfunksjon

utendørs badekar innebygd treterrasse salong hagemøbler glass

 Et badekar med hydromassasje for togardiner svart lampe glatte overflater trapper

Boblebadet samling av HAFRO

badekar zen flere personer glassved

Runt boblebad med komfortable ryggstøtter

badekar zen flere personer glassved

Innebygd boblebad – nærmere utsikt fra kanten

kant boblebad vann del blå hvit

jacuzzi håndflatesete stråler en person

treningsutsikt fjell glass innebygd boblebad

Previous Post
Lag rosa barnehage for den lille prinsessen
Next Post
29 kreative levende ideer for moderne veggdesign