15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Konsollbordet – en virkelig praktisk løsning

konsollbord-praktiske møbler

Av Konsollbord – et møbel med misforstått bruk. De fleste tror at de eneste stedene å dekke bordet er på enden av en lang gang eller på baksiden av sofaen. Disse to alternativene er heller ikke feil, faktisk er et slikt møbel et veldig godt tillegg til ethvert boareal. Hvorfor er Konsollbord over alt? Selvfølgelig, takket være funksjonaliteten og det vakre utseendet. Vanligvis er slike bord laget med to eller fire tynne ben og en lang og smal bordplate med en glatt overflate.

Moderne konsollbord i tre uten skuffer

Moderne trebordskonsollbord

Selvfølgelig er dette den klassiske formen på slike møbler, men mange designere har oppfunnet andre designalternativer – for eksempel en moderne Konsollbord med en skuff under bordplaten, eller til og med med en skuff og et skap. Det praktiske ved det Konsollbord ligger i det faktum at det er veldig praktisk å legge tilbehør på tallerkenen eller lagre dem i skuffene. Hvorfor ikke ha familiebilder på den? I tillegg, hvis du enkelt vil finne et passende displayrom og dekorativt tilbehør, er konsollbordet et godt alternativ.

hvitt plastbord

hvit-konsoll-bord-plast

I tillegg til de fine tingene du kan avsløre på toppen, kan du i skuffene til det Konsollbord Gi nøkler, notatbøker og andre småting som stadig trengs og må være tilgjengelig. Steder hvor Konsollbord kan settes er ubegrensede – der det er en tom vegg. For eksempel i stua, på soverommet, selv om du henger et speil over det, blir det et toalettbord. Av Konsollbord Ser også veldig fint ut i spisesalen hvor du kan oppbevare bestikket ditt til middag.

Til og med egnet på badet

svart konsollbord bad

Du kan til og med gjøre det Konsollbord Bruk på badet for eksempel å lagre tilbehør og håndklær. Konsollbord er et enkelt og elegant møbel som gir mange muligheter til å friske opp interiøret.

Kombinasjon av tre og glass

toalettbord i treglass

Konsollbord i massivt tre

konsollbord i massivt tre

Gjennomsiktig design

gjennomsiktig konsollbord

..brukt som en farget aksent

rød bakbordssofa

vintage rosa design

vintage rosa konsollbord

Konsollbord forvandlet til toalettbord

konsollbord-transformert-sminkebord

Vintage trebordskonsollbord med skuffer

vintage trebordskonsollbord

Previous Post
Lag rosa barnehage for den lille prinsessen
Next Post
29 kreative levende ideer for moderne veggdesign