15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Progressiv arkitektur laget av tre og stein

To hus i ett design

Progressiv arkitektur i tre- og steinbasseng

Noen ganger kan renoveringsprosjektene være ekstremt attraktive hvis designeren har en kreativ nok ånd. Når funksjonalitet og moderne design fungerer hånd i hånd, kan resultatet bli fascinerende. Hvis du liker ideen vår, så ta en titt på det neste fine prosjektet. Vi synes det er inspirerende.

 Tre og stein – to hus i ett design

Progressiv arkitektur laget av tre og stein

Det er arkitektene Anton Žižek og Marjan Poboljšaj fra det slovenske arkitektfirmaet “Superform”. De to tok eksamen i 1997 og er i Europa for henne progressiv husdesign kjent. De er ekte innovatører innen interiørdesign og fremtidige konsepter for arkitektur. Nylig gjorde de et interessant prosjekt for en privat klient – a progressiv arkitektur laget av tre og stein i byen Ljubno Savinji, ca 70 km. fra den slovenske hovedstaden Ljubljana.

 Arkitektur laget av tre og stein

Progressiv arkitektur laget av tre og stein natt

Det er mer eller mindre et spørsmål om intensjon med progressiv husdesign å jobbe sammen. De kombinerte to hus som er forskjellige i stil og funksjon. Dette trekledde huset er den ene strukturen som inkluderer soverom, bad og kjøkken. Den andre, strukturen av glass, stål, Rheinzink og tre, er mer utadvendt og moderne. Bygningen huser sosiale rom og ser ganske beboelig ut. Den kombinerte strukturen stemmer overens med miljøet.

 To hus i ett design

Progressiv arkitektur laget av tre- og steintrapper

Progressiv arkitektur laget av tre og stein

Progressiv arkitektur i tre- og steinstue

Progressiv plan for tre og steinarkitektur

Previous Post
Lag rosa barnehage for den lille prinsessen
Next Post
29 kreative levende ideer for moderne veggdesign