15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tapetsere taket: Instruksjoner med en iøynefallende fiberduk tapet

Tapetsere taket -ikke-vevd tapet-instruksjoner-lilla-tone-abstrakt

Sett en uventet aksent i rommet ved å bruke Papir taket. Det er enkelt å gjøre med ikke-vevde bakgrunnsbilder. De trenger ikke å være belagt med tapetlim, men kan plasseres tørre i limsengen. Så du trenger ikke å håndtere den tunge rullen med tapet overhead. Bare kutt tapetstrimlene i størrelse, bred den ikke-vevde tapetlimen i taket og sett tapeten direkte på. Lær mer fra bildeguiden.

Instruksjoner for tapetsering av taket

Tapetsere i taket ikke-vevd tapet-gingham-mønster-blå-hvitt-barnerom

Nødvendig materiale: Tapet, fiberduk, tapetlim, tapetspatel, blyant, kniv, stige, målebånd, liten bøtte eller 1 liters malingskanne, oppvaskmiddel, fuktig klut, 20 liters bøtte, en limrulle (ca. 10 cm bred), en malingskar, presenning til gulvet, en flat benkeplate som er minst 80 cm bred og 2 meter lang, varmt vann.

Tapeter taket med fiberduk tapet

Trinn 1: Klargjør underlaget og bland tapetlimen

Undergrunnen skal være jevn og tørr. En primer må også påføres slik at pastaen senere kan jevne seg jevnt og fargede underlag ikke skinner gjennom tapetet. Men det er varianter som kombinerer pasta og grunning i ett. Bland ikke-vevet tapetlim med vann i henhold til produsentens instruksjoner.

Trinn 2: Påfør den første stripen med tapet

Tapet i taket tørkes på ikke-vevd tapet

Klipp først lengden på de enkelte tapetstrimlene pluss noen få centimeter overflødig lengde. Påfør nå den blandede tapetlimen med en limrulle. Fest det første arket slik at det stikker ut fra veggen og glatt ut over sidene. Lyset skal komme fra vindussiden. Vær oppmerksom på symmetrien. Etter at tapetet er riktig plassert, kan du glatte tapetet med slikkepotten og kutte av overflødig. I en liten bøtte, bland varmt vann med en teskje oppvaskmiddel og tørk av overflødig pasta med denne blandingen.

Tapetsere i taket non-woven tapet-instruksjoner-tapetsere spatel-glatt

Tapetsere i taket ikke-vevd tapet-instruksjoner-kutter-kniv-avskåret-overheng

Trinn 3: Legg på følgende strimler med tapet

Tapetsere i taket non-woven tapet-instruksjoner-mønster-tilpasse

Når den første stripen er festet til taket, brukes den som en mal for mønstrene for de resterende stripene. Påfør tapetlim igjen og legg den neste stripen overlappende slik at begge strimlene skjærer rett gjennom samtidig. Trykk fast de to skinneforbindelsene med fingrene eller med en konisk matervals. Sørg for at mønsteret på sporene må være nøyaktig tilpasset hverandre.

For å bevare symmetrien kan du også legge banen diagonalt

Tapet taket ikke-vevd tapet-instruksjoner-cut-off-overflødig

Previous Post
Lag rosa barnehage for den lille prinsessen
Next Post
29 kreative levende ideer for moderne veggdesign