15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designermøbler og dekorasjon av Lenny Kravitz på CB2

Designermøbler og dekorasjon -interiør-design-hvit-svart-new-york-stil

Skuespillere, sangere, motedesignere prøver å bli suksessrike eller i det minste bli populære i andre bransjer. Enten mislykkede resultater eller snarere tvert imot – glamorøse kunstverk har en pris for varer med etiketten fra en kjendis. Den berømte rockestjernen Lenny Kravitz har vært involvert i møbeldesign siden 2003. Han setter sammen et team av arkitekter og designere, grunnla et studio for interiørdesign “Kravitz Desingn” i New York og designer Designermøbler og dekorasjon under denne etiketten.

Designermøbler og dekorasjon inspirert av kulturen i New York på 70 -tallet

Designermøbler og dekorasjon -interiør-design-skjenk-konsoll-spisebord-elegant

Den berømte sangeren lanserer en samling designermøbler og dekorasjoner i samarbeid med den amerikanske møbelbutikken CB2, som fanger den umiskjennelige rockestilen til Lenny Kravitz og oversetter den til moderne interiør. Musikeren fant inspirasjon til disse møblene i kulturen og livsstilen i New York på 1970 -tallet.

Designermøbler og dekorasjon – Skifter skjenk / medieskap

Designermøbler og dekorasjon -interiør-design-skjenk-kommode-speilfronter-lenny-kravitz

Enkel konstruksjon og rektangulære proporsjoner vil ikke skille denne skjenken eller konsollen fra resten. Men det som er spesielt er speilfronter med et diagonalt rutenett. Den typiske strukturen av klart og frostet glass med metallisk effekt etterligner rustfrie fronter som er typiske på 1970 -tallet.

På CB2 for rundt 972 euro

Designermøbler og dekorasjon – sidebord Nova

Designermøbler og dekorasjon -interiørdesign-sidebord-terning-svart-messing-terning

Neste bord er kubeformet med svart syntetisk skinn kledd på tre sider. Høydepunktet er den skinnende messing indre delen, rammen, på bordet. Den effektive kombinasjonen av materialer gir dette møbelet en spesiell sjarm og får det til å se annerledes ut når det vendes. Den er like egnet for bruk i stue og soveområder.

På CB2 for rundt 382 euro

Designermøbler og dekorasjon – Bousaf sidebord

Designermøbler og dekorasjon -interiør-design-sidebord-messing-rund-lenny-kravitz

Dette “gylne” lille møbelet legemliggjør den elegante glamouren fra New York -klubbkulturen på 70 -tallet. Den skinner, skinner, ser virkelig glamorøs ut og er funksjonell samtidig. Oppbevaringsflaten er finert med valnøtt og er fantastisk egnet som sidebord i stuen eller nattbordet ved siden av sengen.

På CB2 for rundt 291 euro

Designermøbler og dekorasjon – Ya Ya salongbord

Designermøbler og dekorasjon -interiørdesign-salongbord-minibar-rund-funksjonell-stue

Ya Ya salongbord er spesielt egnet for fester og sosiale kvelder. Den er liten, rund og ekstremt funksjonell – en minibar er integrert i hulrommet under bordplaten i valnøtt. Alle drinker, flasker, glass og is kan fint skjules, og samtidig er de innen rekkevidde.

På CB2 for rundt 690 euro

Designermøbler og dekorasjon -interiørdesign-salongbord-minibar-rund-hvit-høyglans

Designermøbler og dekorasjon – Catru sidebord

designer-møbler-dekorasjon-interiørdesign-sidebord-krakk-funksjonell-nikkel-blank

Det lille stolpebordet ser monumentalt og skulpturelt ut med sin kapitallignende form. Det skinnende metallutseendet ser ut som polert rustfritt stål og blir en elegant aksent i interiøret. Bordet kan konverteres på passende måte – fra et sidebord for oppbevaring av blader eller drikke til en elegant krakk når en myk pute legges på den.

På CB2 for rundt 340 euro

designer-møbler-dekorasjon-interiør-design-soverom-krakk-sidebord-kisssen-pels-svart-hvit

Designermøbler og dekorasjon – Topanga hjørne minibar

designer-møbler-dekorasjon-interiør-design-hjørne-rom-minibar-valnøtt-tre-minimalistisk

Et minimalistisk møbel av valnøtttre optimaliserer plassen på hjørnet og gjør det om til en funksjonell minibar. Det er et flott lite møbel, spesielt egnet for små leiligheter, hvor du bør spare plass og likevel ikke gi avkall på komfort og eleganse.

På CB2 for rundt 729 euro

Designermøbler og dekorasjon – Rake Chair

designer-møbler-dekorasjon-interiør-design-stol-messing-ramme-cantilever-arbeidsstasjon-elegant

Rake -stolen er en elegant cantilever -stol med metallramme og eventuelt med avtagbart trekk i svart skinn. Den er tilgjengelig i flere versjoner – messing og nikkel, med eller uten skinnpolstring. Rake er egnet for bruk i alle områder som en stilig stol med et klassisk, redusert formspråk. Ürpdukt -serien tilbyr også krakker med lignende design og utseende.

Med CB2 for rundt 290 euro

designer-møbler-dekorasjon-interiør-design-cantilever-stol-messing-lær-polstring

Designermøbler og dekorasjon – Lola bordlampe 

designer-møbler-dekorasjon-interiør-design-lampe-armatur-lampeskjerm-messing-organisk-stilig

Den elegante lampen består av en messing look base med en organisk form og en enkel hvit lampeskjerm laget av rent bomull. Den kan finne et sted i alle områder – i lesehjørnet, på nattbordet, i gangen og blir et definitivt blikkfang. Foten skinner og det varme lyset skinner på den polerte overflaten.

På CB2 for rundt 339 euro

Designermøbler og pynt – puter

designer-møbler-dekorasjon-interiør-design-hjemmetekstiler-puter-mønster-stoffer

Mønstrede stoffer i en viss fargepalett kan kombineres fantastisk, ha en uformell, koselig og smakfull effekt. Puter og hjemmetekstiler er viktige punkter i designet og får rommene til å se livlige og hjemmekoselige ut. Kravitz Design i samarbeid med CB2 tilbyr noen varianter – lineære mønstre – sikksakk, diagonaler, striper, også nøytrale monokrome design, samt de som er laget av pels og skinn. Valget er ditt!

På CB2 for fra rundt 39 til 175 euro

Designermøbler og dekorasjon – tepper

designermøbler-dekorasjon-interiørdesign-stue-teppe-sofa-beige-lysekrone-nøytrale farger

Samlingen tilbyr to versjoner av tepper, som selvfølgelig er tilgjengelige i flere størrelser. Vibrations er et shaggy teppe i nyanser fra brun til kremhvitt med et særegent sikksakkmønster. Den er laget for hånd av ren New Zealand ull og er tilgjengelig i to størrelser – 127 x 203 cm og 203 x 254 cm. Vibrasjoner er tilgjengelig med CB2 for rundt 535 for den mindre versjonen og 1070 for den større.

designer-møbler-dekorasjon-interiør-design-teppe-ull-sikksakk-brun-beige

Changes er det svart -hvite teppet fra kolleksjonen med et diagonalt mønster. Den er laget av en plysjblanding med New Zealand og indisk ull og er tilgjengelig i størrelsene som er oppført ovenfor – rundt 388 euro for den lille versjonen og rundt 777 euro for den større..

designer-møbler-dekorasjon-interiør-design-soverom-nattbord-sidebord-gull-lenny-kravitz

* Du finner hele produktserien med designermøbler og dekorasjon fra samarbeidet mellom CB2 og Lenny Kravitz her 

Previous Post
Lag rosa barnehage for den lille prinsessen
Next Post
29 kreative levende ideer for moderne veggdesign