15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bakgrunnsbelyste 3d veggpaneler for spektakulær interiørdesign

Lamellux mønster 3d veggpaneler

Hvem sa at veggene måtte være hvite og kjedelige? Designerne- 3d veggpaneler av Lamellux er en innovativ, unik veggbekledning laget av en tre- og harpiksblanding som tilfører ethvert rom en organisk, ultramoderne teft. De dekorative veggsystemene er tilgjengelige i en rekke farger, former, teksturer og lyseffekter.

Lamellux 3d veggpaneler for et dramatisk utseende

Maddo Restaurant-3d bakgrunnsbelyst veggdesign

Kall det “interaktiv kunst” – dette designer veggdekket er virkelig noe å beundre. Det dekorative 3d veggpaneler fra Lemallux passer godt med moderne offentlige rom. Å designe et slikt rom er ofte ikke en lett oppgave. På den ene siden vil du ikke at dette rommet skal se for hjemmekoselig ut, på den andre siden vil du ha en iøynefallende veggdesign. På et kontor bidrar miljøet eller veggdesign til kreativitet og motivasjon.

3d veggpaneler for en koselig atmosfære i alle offentlige rom

Ideer for bakgrunnsbelyst veggdesign i lobbyen

Gi veggen og rommet ditt personlighet med Lamellux designer veggpaneler! Disse ble laget med de beste laserskjæring, laminering og dyptegningsteknologier og laget av økologiske materialer av høy kvalitet. de 3d veggpaneler har flytende, organisk buede eller sterkt geometriske motiver. Tre bringer ønsket kontrast. Den perfekte harmonien frembringes av et tynt lag harpiks mellom trebeleggene, noe som skaper en fantastisk glassmaleri -effekt.

Bakgrunnsbelyst dekorativt veggpanel – tilgjengelig i flere farger

Dekorative veggideer Lamellux 3d veggpaneler

de 3d veggpaneler fra Lamellux kan monteres på veggen enten som monolitiske komposisjoner eller som individuelle elementer. Takket være den sofistikerte produksjonsprosessen er de enkle å installere. De forskjellige 3d -panelene endrer atmosfæren og følelsen av et rom på forskjellige måter. Noen modeller er tilgjengelige i forskjellige tresorter og i en rekke fargekombinasjoner. Du kan også lage dine egne ornementelle mønstre.

Designer veggbelegg fra Lamellux – moderne veggdesign

Veggpaneler tremønster-oransje flytende Lamellux

Designer dekorative veggpaneler fra Lemallux for luksuriøs veggbekledning

Veggpanel mønster bakgrunnsbelysning-Lamellux

Dekorativt veggpanel med bakgrunnsbelysning

Dekorative veggpaneler med bakgrunnsbelysning lilla blå

Moderne bord med bakgrunnsbelysning

Moderne svart og hvitt bakgrunnsbelyst bord

Previous Post
Lag rosa barnehage for den lille prinsessen
Next Post
29 kreative levende ideer for moderne veggdesign