15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designer polstrede senger – kolleksjon 2016 av Ditre Italia

Designer polstrede senger soverom beige puter i skinn

Ingenting er mer avslappende enn å ligge i en myk, koselig polstret seng på slutten av dagen. I anledning 40 -årsjubileet har det italienske selskapet Ditre Italia en ny samling av Designer polstrede senger kalt The Newbeds 2016. Inspirasjonskilden til dette var ideen om varme soveromsmøbler som skaper en følelse av velvære.

Designede polstrede senger av høy kvalitet for maksimal komfort

Designer polstrede senger soverom-brun-beige-sengetøy

De polstrede sengene som tilhører samlingen er fire- Kanaha, Monolith, Grandangolo og Sanders. Kanaha er preget av elegante former, slående design og en tynn konstruksjon som ser lett og luftig ut. Sengegavlen består av to store, myke puter som inviterer deg til å slappe av.

Designer polstrede senger – den komfortable Kanaha -sengen fanger øyet

Designer stoppede senger brun-beige-teppe-grå-teppe

Sengen er også tilgjengelig med skinnpolstring og trekket er avtagbart hvis det er laget av stoff. Med de tynne metallbenene ser det ut som om det flyter i luften.

Den praktiske designeren polstret seng – Sanders -modell

Designer polstrede senger sengebunn-soverom-grå-krakk

Designerne Stefano Spessotto og Lorella Agnoletto planla sengen som et produkt fra møbelserien Sanders. Trekket består av tekstiler av høy kvalitet i to farger og kan fremdeles være laget av ekte skinn. Hvis stoffet er laget av stoff, kan det enkelt fjernes og vaskes i vaskemaskinen.

En glidelås deler sengen visuelt i to

Den nye sengekolleksjonen 2016 av Ditre Italia

Trekket kan lages i mange fargekombinasjoner – kunden bestemmer selv i henhold til hans preferanser. Selv glidelåsen kommer i to farger – grå og beige. Fyllet er laget av polyuretan og ekte dun. Konstruksjonen er virkelig stabil og står fast på gulvet med fire sengeben i plast.

Perfekt harmoni mellom funksjonalitet og estetisk design fra høyeste nivå

designer-polstrede senger-sengebunn-lys-grå-sidebord

Madrassen ligger på en praktisk, romslig, 19 cm høy sengeboks der du kan lagre mange ting. En elegant krakk i samme stil, som enkelt kan forvandles til et sidebord, kan også bestilles som en seng.

Previous Post
Lag rosa barnehage for den lille prinsessen
Next Post
29 kreative levende ideer for moderne veggdesign