15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å sykle – et kjøretøy laget av tre og laget for hånd

Sykkel laget av tre med et rødt sete

Å sykle laget av tre og laget for hånd er et stort privilegium. Connor Wood -syklene fra Denver Colorado gjør små og store drømmer til virkelighet og skaper mobile kreasjoner som bare en kunstner kan lage skulpturene hans. Det er en skikkelig sus, ikke sant?

Sykkeltur laget av tre for alle sportsinteresserte og interesserte

Sykkel laget av tre av høy kvalitet

Har du noen gang en klar idé om en Sykkel laget av tre hadde i tankene og nå ser det som en realitet foran øynene dine. Hvert stykke er håndlaget av bærekraftig amerikansk løvtre, og hvert av dem er individuelt designet. Å sykle og differensiere deg fra resten av verden er en god idé for sportsfans og for alle samlere fra teknologibransjen, og for ikke å glemme interesserte parter..

Sykle – bruk ekte triks

Sykkel-fotfotene

Syklene til Connor tre sykler er bare laget av valnøtt og asketre. Båtlakk brukes på treverket slik at du kan sykle lenge og ha det som en trofast følgesvenn på farten. De forskjellige, uvanlige syklene tilbys i tre versjoner: Woody Cruiser, Woody Scorcher og Woody Mountain. Fordyp deg i denne verden av utrolig og unik kjøring, jevnt og enkelt med en tilfredsstillelsesgaranti.

 En bølge av entusiaster vil glede seg over denne sykkelen Woody-bike-by-Connor Det beste av Connor Wood sykler fra Nord -Amerika Nordamerikanske tresykler Hver rute er dekket med denne sykkelen Sykkel-moderne-laget av tre Vil du ha en ny tresykkel for den ultimate og uforglemmelige opplevelsen Sykkel-på-veien-laget av tre Individuelle aksenter for hver modell Designer-sykkel-laget av tre av Brooks Et skikkelig kunstverk på hjulStyrestangen er laget av tre

 Den utrolige Woody Scorcher på mål

Previous Post
Lag rosa barnehage for den lille prinsessen
Next Post
29 kreative levende ideer for moderne veggdesign