15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

9 eksempler på en pen frisyre for bryllupet

romantisk-hår-skapelse-bryllup-brud-design

1. Hver brud har allerede noen ideer om hvordan hennes generelle utseende skal se ut for bryllupet hennes. Dette videoeksemplet for en Frisyre til bryllupet består av en vakker sløyfe laget av selve håret. For å gjøre dette må du først plage den øvre halvdelen av håret og deretter knytte det sammen. Krøllejernet som brukes er flott for alle krøllfrisyrer. Selve baugen er overraskende veldig enkel å forme og kan passe med ethvert brudeutseende.

En elegant frisyre for bryllupet – baugen

sløyfe-hår-idé-bryllup-frisyre-brud

2. Dette Frisyre til bryllupet er perfekt for bruden som foretrekker et mykere utseende som er raskt å gjøre. Det er også perfekt med en stroppeløs brudekjole for å dekke de bare skuldrene litt. Flettet ser veldig komplisert ut ved første øyekast, men består av bare to vanlige fletter som er koblet til hverandre og krever litt armstyrke. Etter å ha løsnet flettene litt på utsiden, kan du feste dem sammen med klemmer. Pass på at du fester klemmene på baksiden slik at de ikke kan sees. Deretter legger du til Frisyre til bryllupet legg til et søtt tilbehør for å sette en aksent.

En flott frisyre for bryllupet – havfrueflettet

sjø-jomfru-frisyre-lage-instruksjoner-video

3. Denne elegante og tradisjonelle er egnet for den klassiske bruden Frisyre til bryllupet Vi vil. Etter at du har fikset de to vridde sidene av håret med bobby pins, kan du velge hvilken flette du vil bruke. For et litt mer uformelt utseende, prøv en pen sildbeinflett. De taulignende flettene i videoeksemplet gir et pent, pent utseende.

De romantiske krøllene

romantiske-krøller-elegante-brud-frisyre-instruksjoner

4. Hver brud har under overveielser for den rette Frisyre til bryllupet Har vurdert løst hår minst en gang. Dette eksemplet skaper et romantisk utseende som er løst og mykt. Frisyren passer perfekt til kjoler laget av stoffer som chiffon eller silke. Det spiller ingen rolle hvilken retning krøllene går. Alt du trenger å gjøre er å kontrollere at de er i orden. Bruk et par spray med hårspray mellom hver krøll.

En bryllupshårbolle

hårknute-diadem-bryllup-idé-frisyrer

5. Bolle er en av de mest klassiske Frisyre til bryllupet, som bruden kan velge. I stedet for å style den klassiske bollen, bør du prøve toppknuten. En god idé, som vist i videoen, er å bruke U-klemmer i stedet for vanlige. Vær også oppmerksom på klemteknikken som brukes i videoen. I tillegg faller håret også på en flott måte og sprer seg naturlig når den nederste delen er festet på plass.

Den høye bollen

Chantille-hår-bolle-bryllup-frisyrer-langt hår

6. Den høye bolle som Frisyre til bryllupet passer spesielt godt til kjoler med pynt eller en komplisert utringning. Det første du må gjøre er å pusse håret godt for å unngå at små hårstrå stikker ut senere. Deretter bør du gjenta det hele med en børste med myke børster slik at håret blir enda mykere. Videoen bruker også en tannbørste og hårspray for å gjøre dette, noe som er en veldig fin idé. Det er viktig at du knytter hestehalen så høyt som mulig slik at bollen fungerer som en Frisyre til bryllupet sitter etterpå pent på hodet. Det er også fordelaktig å kjenne de forskjellige teknikkene for å lage en bolle med en sokk.

Middels langt hår som en hårknute

lav-hår-bolle-bryllup-blomst-frisyre

7. Dette Frisyre til bryllupet passer for den glamorøse bruden. De gjør det også bra med damene som har krøllete hår. Hvis håret ditt ikke er krøllete, ikke bekymre deg. Tross alt kan du lokke dem på forhånd. Det vanlige hårbåndet er det første trinnet mot dette Frisyre til bryllupet og du kan legge til det dekorerte båndet hvis du ønsker det. Måten håret er vridd på er også nyttig for andre frisyrer og noe som alltid kan hjelpe deg når du har lært det.

Den lave bollen

vår-flette-blomst-3-frisyre-instruksjoner-brud

8. En lav bolle er også en veldig populær Frisyre til bryllupet. Han er løsere og mer romantisk. Opplæringen i denne videoen er ekstremt interessant, da det er hvor håret bokstavelig talt bindes sammen for å lage bolle. Og en ny måte å designe en bolle gjør aldri vondt. Sørg for at hver eneste knute er laget på samme måte. Knutene gir et flott utseende så snart knuten er fikset med bobby pins. Vikle de resterende trådene rundt bollen, og frisyren din er ferdig.

Klassisk toppknute

hår-stil-brude-frisyre-svart-hår-idé

9. En knute regnes alltid som en klassiker Frisyre til bryllupet. Etter å ha krøllet alt håret ditt og bundet den øverste halvdelen tilbake, vrir du hver enkelt tråd under den delen. Frisyren tar mye tid, så du bør bevæpne deg med mye tålmodighet mens du følger hvert trinn.

To ideer for romantiske bryllupsfrisyrer

hår-knute-langt-hår-bryllup-frisyrer

En bolle laget av større tråder med rett hår

brude-hår-stil-idé-langt-hår-frisyre

Previous Post
Lag rosa barnehage for den lille prinsessen
Next Post
29 kreative levende ideer for moderne veggdesign