15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fem kule håndverksinstruksjoner til påske – farging av påskeegg

Håndverksinstruksjoner for påskeark-avtrykk-påske-egg-fargesløkker

Påsken nærmer seg- forbered deg på familiefeiringen med interessant og originalt Håndverksinstruksjoner til påske – Vi har samlet kule ideer til deg om hvordan du farger og pynter påskeegg. De er et forfriskende alternativ til de tradisjonelle påskeeggene, og sluttresultatet vil garantert glede familie og venner.

Håndverksinstruksjoner til påske – påskeegg med fingeravtrykk

Lag instruksjoner for påske akvarellmaling-prikk-mønster-finger-utskrifter-fargerikt

Håndverksinstruksjoner til påske – Design påskeeggene med akvareller. Barna dine kan lage prikkmønsteret med fingrene. Et alternativ til dette er børster, avhengig av formene du ønsker å få. På denne måten kan du sette aksenter eller designe hele eggene.

Håndverksinstruksjoner til påske – design påskeharer

Lag instruksjoner for påske klistremerker-påskehare-egg-design-splash

Fest en kanin eller et annet klistremerke med påskemotiv på egget. Deretter har du to alternativer, avhengig av hvor mye tid du vil investere i denne dekorasjonsideen. Ta en tannbørste og dypp den i maling. Gni deretter fingeren over bustene og tilsett sprut maling på egget. Dette er det raskere alternativet. Hvis du vil bestemme sprutmønsteret selv, kan du også bruke en veldig tynn pensel og male prikkene på påskeegget selv. Ytterligere håndarbeidsinstruksjoner til påske følger:

Masker påskeeggene med elektrisk tape

DIY-instruksjoner-for-påske-egg-farger-isolerende-tape-strips-enkelt

Du kan også få flotte mønstre ved å teipe eggene med elektrisk tape. Av denne grunn har denne ideen definitivt en plass i vår liste over håndverksinstruksjoner til påske. Se ovenfor hvordan du kan kombinere tre farger. Det er best å alltid starte med den lyseste fargen og merke at noen fargekombinasjoner resulterer i en annen farge.

Tinker med papir til påske

Lag-instruksjoner-for-påske-påske-egg-kanin-toalett-papir-rull-diy-barn

Håndverksinstruksjoner til påske – Med papir kan du lage flotte påskeskikkelser der du kan integrere påskeegget. Her er et eksempel på en kanin med påskeegget som danner hodet. Kroppen kan være laget av en toalettrulle.

Søte påskeegg til barna

Maling av påskeegg - interessant påskedekorasjon

Disse søte Håndverksinstruksjoner til påske er ganske enkelt fascinerende – og barna dine vil sikkert glede seg. Kok eggene. Kjøp spesiell matfarging og fargelegg påskeeggene. Lim på et nebb kuttet av papp. For å få designet til å se mer morsomt ut, kan du velge forskjellige dyr – noen ganger påskehare, noen ganger kyllinger og deretter ordne dem på bordet.

Moderne design av påskeegg

Fargelegging av påskeegg

Disse morsomme mønstrene med overlappende sirkulære motiver er veldig enkle å gjenskape. For å oppnå samme effekt trenger du en svamp eller bomullspinne. Lag flere små sirkulære former av dette og bruk dem som applikator. La hvert fargehjul tørke helt ut før du påfører neste farge. Lengre Håndverksinstruksjoner til påske finner du nedenfor

Lag ideer til påske – marmorering av påskeegg

 Påskeegg i marmor - rask opplæring

Disse imponerende Håndverksinstruksjoner til påske Påskeegg er overraskende enkle å lage. Du trenger – kokte egg, eddik, grønnsaker eller matfarger og olivenolje. Legg de kokte eggene i et varmt eddikbad bestående av 50% vann og 50% eddik i 20 minutter, og skyll dem deretter godt. Farg deretter eggene i en grunnfarge og la dem tørke ut. Ha eggene i et olivenoljebad / 2 ss /. Rull eggene i olivenoljen for å skape marmoreffekten.

En annen idiotsikker idé om hvordan du kan fargelegge påskeeggene dine – klipp ut forskjellige motiver av tape og lim på de kokte eggene. Farge påskeeggene og la dem tørke ut. Fjern tapen.

Gyldne og sølvfargede påskeegg

Fargelegge gyldne påskeegg som lager naturlig plantemaling

En luksuriøs dekorasjon med metallfinish – her presenterer vi deg flere ekstraordinære påskeeggdesign av gylden og sølv. For denne håndverksideen trenger du vannbasert metallisk maling og en liten, myk pensel. Du finner alt materialet i en håndverksbutikk. Som en forholdsregel bør du ikke spise disse eggene. Spør i butikken om og hvordan du kan beskytte deg selv og barna dine når du farger.

Mal vakre fargerike påskeegg

malte påskeegg - interessante håndverk ideer farger

Lyse og sterke farger skaper et lykkelig humør. Lek med farger og design – du kan male fargerike motiver og mønstre med akryllakk og en fin pensel. La kreativiteten gå fri og lag ditt eget design. For best effekt bør kyllingeggene være hvite.

Vi vil presentere enda flere fargerike og morsomme ideer til dekorasjoner med påskeegg i de neste artiklene.

Håndverksideer – fargelegging av glitrende påskeegg

gullegg, farging, vårdekorasjon

To-tone påskeegg

gylne påskeegg-rosa gull

Fargede egg og mønster tegnet i kritt

Påskeegg kreative håndverk ideer

Søte fargede egg

Mal påskeeggdekorasjonsideen selv

Tricolor design

interessant mønster påskeegg dekorasjon idé

Egg i blått og hvitt

tofarget håndverksideer til påske

Naturmotiver

Påskeegg med blomstermotiver

Fin dekorasjonside til påske

Påskeegg natur farger mønster

Håndverk idé påske påskeegg

Previous Post
Kvinners korte frisyre – ungdommelig utseende med kort hårklipp
Next Post
Farge påskeegg – originale teknikker du bør prøve!