15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

17 eksempler på fantastisk damemote på stranden

bade-mote-elegant-svart-kjole-tunika

Vil du ikke sende en til sjøs med en Damemote på stranden ser stilig ut? Da trenger du ikke bare flotte badetøy, for eksempel riktig badedrakt eller bikini, men også flotte strandklær og tilbehør. Så hva skal du ha på deg badedrakten din?

17 eksempler på fantastisk damemote på stranden

bademote-sommer-kjole-strand-ideer

Hva med flotte strandklær? Tenk deg hvordan en luftig hvit blondetunika vil se ut på din solbrune kropp. Fantastisk, moderne og boho-elegant. Hvis du er mer interessert i mer fargerike farger, så velg strandklær med aztekiske, orientalske eller stammotiver og en dyp utringning som er både attraktiv og behagelig. Snittene og lengdene på strandkjolene er veldig forskjellige. Det eneste viktige er at de er komfortable og ser elegante ut.

Damemote på stranden og på fester rundt svømmebassenget

strandmote-sommer-2014-ideer-kjole

Ikke bekymre deg for at du har på deg en slik kjole eller tunika akkurat som Damemote på stranden burde tiltrekke seg. Disse lette og romantiske klærne vil også tjene deg godt ved andre anledninger. Svært ofte er stranden eller bassengområdet koblet til de andre sonene på hotellet eller ferielandsbyen – og det er sjansen til å spasere i disse sonene med det elegante sommerantrekket. En drink i bassengbaren – hvorfor ikke – slå på den lille og gå av. For hvis du bruker strandkjolene over bikinien, vil du se mye mer mystisk og elegant ut.

Tilbehøretlin kjole tunika strand mote idé

Men du kan også fortsette fargene på badedrakten eller bikinien din og velge en tunika eller tilbehør i samme farge. Se de imponerende eksemplene på det Damemote på stranden nedenfor og velg noe passende og stilig for strandsesongen!

To ideer til strandantrekk i hvitt

to-ideer-bading-mote-strand-sommer

 En delikat tunika med kuttbroderi

hvit-kjole-bading-mote-broderi-idé

 Tyrkisk blå

sjøblå-tunika-broderi-kutt

ashley-tisdale-antrekk-stjerner-hvit-tunika

Previous Post
Kvinners korte frisyre – ungdommelig utseende med kort hårklipp
Next Post
Farge påskeegg – originale teknikker du bør prøve!