15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Prefabrikerte trehus fremmer liv midt i naturen

Prefabrikerte husterrasse beskyttende takglidning

En liten, men veldig søt og praktisk Prefabrikerte hus i tre presenterte nylig det svenske selskapet Kenio. Den lille trehytta heter Friluftsstugan – eller Utendørshytte. Den ble designet av Johan Svartnäs.

Prefabrikerte hus av tre for ferie midt i naturen

Isolasjon baldakin innredning trepaneler

At Prefabrikerte hus i tre fra Kenjo kan fungere som et hagehus så vel som et fritidshus. Konstruksjonen består av flere prefabrikkerte komponenter, som deretter settes sammen som et puslespill på stedet. Taksystemet er det absolutte høydepunktet i designet – glideskinner gir en viss grad av fleksibilitet – så solbeskyttelse kan sikres for den lille treterrassen på varme sommerdager. To glassvegger og glassdører åpner huset for omgivelsene. Hvis været blir dårlig, kan taksystemet skyves tilbake – så huset er beskyttet mot vinden av en stabil trekonstruksjon. Hytta har et totalt areal på 15 kvadratmeter – mer enn tilstrekkelig hvis du vil tilbringe en helg midt i naturen / eller midt i hagen.

Prefabrikerte hus av tre – minimalistisk arkitektur

Prefabrikkerte husbilder fordeler svensk

Innsiden av Prefabrikerte hus i tre veggene var kledd i rått tre. Trepanelene skaper en innbydende og koselig atmosfære. Veggene, taket og gulvet er isolert slik at hytta kan være bebodd året rundt. Bygningen forsynes med strøm.

Det prefabrikkerte huset har blitt spesielt populært de siste årene. Den korte byggetiden er en av de største fordelene med denne bygningen. Siden et byggefirma vanligvis tar seg av alle oppgaver – prefabrikasjon av de enkelte elementene og montering, kan det gjøres en klar beregning før prosjektstart. Det prefabrikkerte trehuset er ikke bare et praktisk, men også et miljøvennlig valg.

Konstruksjonen er stabil og godt isolert

15 kvm strandhytte tretak

Et glidende taksystem gir en viss fleksibilitet og åpner huset for miljøet

Takhytte i trehytte terrasse

Takdesign med trepaneler og innebygde lys

Beskyttende taket tre terrasse prefabrikerte hus design idé

Previous Post
Mote for jenter- 100 søte ideer for sommeren 2014
Next Post
Farge påskeegg – originale teknikker du bør prøve!