15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Blanding av gammelt og nytt ved innredning – leilighet i Italia fra 1400 -tallet

Gammelt og nytt -innredning-levende-stil-blanding-stue-kjøkken-peis-tre

Dette hjemmet er en perfekt blanding av gammelt og nytt. Prosjektet ble realisert av Archiplan Studio i 2012, og bygningen ligger i Mantua, Italia. Det er imidlertid fra 1400 -tallet, og du kan kalle det et ekte monument. Av denne grunn ønsket huseierne å beholde så mange autentiske detaljer som mulig fra det opprinnelige interiøret under renoveringen, for å restaurere eller å berøre litt. Taket i alle rom er originalen fra den tiden. Andre aksenter, for eksempel trebjelker og mur og murvegger, behandles bare overfladisk med moderne materialer slik at de varer lenger og ikke blir skadet over tid, hvis oppholdsrommene virkelig blir brukt. I prosjektet er det rett og slett fantastisk å se hvordan de moderne møblene og de eldre detaljene i datidens byggemetode forsiktig smelter sammen og skaper en harmonisk livsstil.

Bland gammelt og nytt når du setter opp

Gammelt og nytt -innredning-levende-stil-blanding-minimalistisk-kjøkken

Kjøkkenet er delvis åpent, så en dør mangler, men er i et eget rom ved siden av stuen. Den er innredet i lyse, behagelige toner, akkurat som hele leiligheten selv. Fra gulv til vegger til tak er alt designet i krem ​​og hvitt. Det samme parkettgulvet er lagt i alle rom bortsett fra badet. Parketten er grovslipet og lagt i et sildebensmønster. Svært like nyanser er valgt for møblene, med aksenter i kontrastfarger eller materialer. På kjøkkenet er dette kjøkkenøya laget av marmor, de innebygde kjøkkenapparater laget av børstet rustfritt stål og kjøkkenfrontene i lys høyglans.

Gammel og ny -innredning-stue-blanding-stue-

Stuen er romslig og designet på en minimalistisk måte. Når mindre er mer, trengs det bare en liten mengde møbler. To sofaer med glassbord, vingestol med sidebord, peis integrert i veggen, et TV -bord med TV og ingen spor av boligtilbehør på over 40 kvadratmeter boareal. Men rommet ser ikke bart eller upersonlig ut i det hele tatt. De flere freskomaleriene på veggene, som minner om tradisjonelle veggmalerier fra fortiden, satte aksenter. I tillegg trekker den lilla fløyelspolstringen betrakterens blikk fra sofaen og lenestolen.

Gammel-ny-møblering-levende-stil-blanding-soverom-partisjon-tre

I følge de siste trendene innen innredning har soverommet et separat bad integrert i rommet. Det er bare atskilt fra soveområdet med en luftig skillevegg laget av trelister og ligger rett bak sengen. Det autentiske tretaket med håndlagde utskjæringer og blomsterornamenter gjør et godt inntrykk. I dette rommet legges det mer vekt på den samlede effekten enn på møblene – enkle, funksjonelle møbler og grei design.

Gammel-ny-møblering-levende-stil-blanding-soverom-parkett-gulv

Det er et annet rom som er mindre enn de to resterende, men som er lettere og mer romslig. Det fungerer som et arbeidsrom, men kan gjøres om til et barnerom. Det gamle tretaket er malt hvitt, veggene – også. En designaksent er satt her på et lite sted på veggen. Som om det er avskåret, blir et lite område av den opprinnelige klinkerveggen synlig i hjørnet.

Gammel-ny-møblering-levende-stil-blanding-soverom-skillevegg-vegger-lameller-tre

Gammel-ny-møblering-levende-stil-blanding-bad-vask-kolonne-naturstein-klinker

Gammel-ny-møblering-levende-stil-blanding-studie-barnerom-vegghyller

Gammel-ny-møblering-levende-stil-blanding-studie-klinker-vegg

Blanding av gammelt og nytt – detaljer

Gammel-ny-møblering-levende-stil-blanding-gulv-moderne-parkettgulv

Gammel-ny-møblering-levende-stil-blanding-vegg-gips-grå

Gammel-ny-møblering-levende-stil-miksing-bryter-belysning-dimmer

Previous Post
Mote for jenter- 100 søte ideer for sommeren 2014
Next Post
Farge påskeegg – originale teknikker du bør prøve!