15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Velge minimalistisk kunst for hjemmet ditt

minimalistisk-kunst-soverom-rød-maling-sengetøy-koordinert

Mindre er mer. Er du en person som følger denne filosofien i livet? Bruker du disse prinsippene når det gjelder innredning av hjemmet ditt? Vi elsker det rene utseendet til det minimalistiske designet. Uansett om det handler om den minimalistiske stilen i hele huset eller om du bare vil ta med noen få triks inn i interiøret til en redusert pris, har du mange fordeler med denne strategien. Du kan faktisk se hver detalj tydelig, og det er en av fordelene med minimalistisk kunst. I dag vil vi gi deg noen inspirasjoner til minimalistisk kunst tilstede. Sammen tar vi en titt på de mange alternativene som tydelig viser hvordan du oppnår denne stilen hjemme. Vi ser også på kildene der du kan kjøpe slik kunst. Vi vil også diskutere noen få DIY -prosjekter som helt sikkert vil hjelpe deg med å få mer ut av ressursene du har selv.

minimalistisk kunstinspirasjon

minimalistisk kunst-stue-eksponert betong-vegg-oransje-malerier

Hvorfor velge minimalistisk kunst hjemme? Hvis du liker ryddig mellomrom, rene linjer eller dristige former, så er dette utseendet for deg. Hva kan minimalistisk kunst legge til interiøret ditt? Du kan gjøre dette gjennom farger alene, som vist ovenfor.

minimalistisk-kunst-soverom-geometrisk-mønster

Et minimalistisk kunstverk kan også introdusere eller understreke et bestemt motiv i interiøret ditt. En slik geometrisk form har blitt vist på veggen nedenfor. På det neste valgte bildet ser vi et enestående stykke med en fasettert sekskant. Resultatet: en dristig uttalelse som ikke overvelder rommet.

minimalistisk kunstkorridor-svart-hvitt-striper-bilderammer

Eklektisk utformede rom kan også dra nytte av minimalistisk design på veggene. Du kan se dette fantastisk i den gallerilignende utstillingen av kunstverk i de to neste bildene nedenfor. Du ser, det stripete mønsteret i kunstverket samsvarer med det samme mønsteret på teppet og avrunder utseendet i rommet.

Skaff deg minimalistisk kunst

minimalistisk-kunst-etsy-butikk-valmue-elsker-utskrifter

Kanskje du er klar til å handle et minimalistisk kunstverk, men ikke sikker på hvor du skal begynne? Hvis budsjettet ditt ikke begrenser deg, kan du besøke de lokale kunstutstillingene og galleriene i ditt område. Se etter kunstnere og stiler som passer dine estetiske behov. Hvis du har et stramt budsjett, ikke bekymre deg! Det er mange flotte kilder for å kjøpe minimalistisk kunst, inkludert Etsy. Nedenfor ser vi de livlige fargene oransje og blått i et stykke kalt Eclipse Etsy -butikken Valmue elsker utskrifter. Stykket er tilgjengelig i Etsy -butikken.

minimalistisk-kunst-plakater-Jamie-Bolton

Det er for tiden en trend for å integrere unike, rimelige, minimalistiske filmplakater i interiøret. Det er selvfølgelig en stor utfordring å vise en film i bare en ramme. Nedenfor ser vi to plakater fra Jamie Boltons nettbutikk. Åh, vi elsker 80 -tallsfilmene, spesielt science fiction -filmene!

minimalistisk-kunst-stue-retro-stil-figurer

minimalistisk kunst er ikke bare forbeholdt flate overflater. I dette stykket fra Ajna Wall Hanging CB 2 Vi ser det. Svart, pulverbelagt jern med ledninger er integrert i disse kunstverkene. Mer enn ett slikt stykke kunne anskaffes og plasseres foran et malt stykke.

minimalistiske kunstrammer

Ja, du kan faktisk finne så mye minimalistisk kunstverk hos forskjellige leverandører og forhandlere, inkludert Z galleri. Her ser vi noen verk fra samlingen deres. Samlingen viser skjell på en lerretbakgrunn, innrammet av bearbeidet tre.

DIY -guide for å lage minimalistisk kunst hjemme

minimalistiske kunst-gjør-det-selv-malerier

Vil du teste håndverket ditt? Kom med ditt eget minimalistiske kunstverk. Dette er ikke bare et budsjettvennlig alternativ, dette er sikkert et stykke som utstråler din virkelige personlighet. Og en ting å være stolt av! Nedenfor ser vi et enkelt, men slående DIY -maleri fra Dans le Townhouse (guiden tilbyr en rekke enkle trinn)!

Månefaser veggdekorasjon – Instruksjoner fra A Beautiful Mess

minimalistiske kunst-gjør-det-selv-månefaser

3D -illustrasjon laget av trepinner

minimalistisk-kunst-geometrisk-kube-instruksjoner

Trepinner, en drill, en nål og tråd er de viktigste materialene du trenger for det Realisering av dette prosjektet å trenge. Som et resultat vil du lage en kube som umiddelbart kan bli fokuspunktet i rommet!

Fargerikt design av Ty Pennington

minimalistisk-kunst-gjør-det-selv-maling-tre-grener

Vi avslutter artikkelen vår i dag om minimalistisk kunst i vårt hjem. Til slutt vil vi introdusere deg for dette jordnære og samtidig fargerike designet av Ty Pennington. Stokker og nedfelte grener blir minimalistiske kunstverk ved hjelp av strategisk plassert maling. Enkelt, moderne og uforglemmelig!

Når det gjelder minimalistisk kunst, hvordan foretrekker du å nærme deg det? Vil du søke etter et stykke på internett, kjøpe et kunstverk eller sette dine kunstneriske ferdigheter på prøve? Vi synes alle tre måtene er like gode, de vinner løsninger på ditt designdilemma!

minimalistisk-kunst-stue-murstein-vegg-paneler-metall-optikk

 firkantede veggpaneler i metalllook

minimalistisk-kunst-stue-abstrakt-maleri-blomster

 abstrakte blomster

minimalistisk-kunst-soverom-sennep-gul-dekorasjoner

sennepsgul dekorasjon på soverommet

minimalistisk-kunst-hall-stort-maleri-sol-gul

abstrakt kunst for gangen

minimalistisk-kunst-hall-stort-maleri-rød

 store firkantede malerier er ekte iøynefallende

minimalistisk kunst-spisestue-maleri-blå-grønn-nyanser

Previous Post
Kvinners korte frisyre – ungdommelig utseende med kort hårklipp
Next Post
Farge påskeegg – originale teknikker du bør prøve!