15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designermøbler – eklektisk sammensetning av bord, stol og lampe

moderne kunstutstilling bordlampestol industrielt utseende

Hvem kan si det Designermøbler ikke nødvendigvis skyldes et samarbeid. Til og med omvendt, som den israelske designeren Itay Ohaly nylig demonstrerte. Han hyret ni designere til å lage deler av komposisjonen. Designerne fikk ikke kommunisere under eksperimentet og skulle bare stole på fantasien.

Designermøbler – utstilling i en kullgruve

Installasjonstema minestol bordlampe

de Designermøbler er designet i henhold til den ikke-lineære metoden. Gruppeprosjektet inneholder flere møbler som må utformes etter et tema. Konseptet sier at hver designer skal jobbe separat. Deretter settes møblene sammen. På denne måten er hver enkelt komposisjon en utstilling av arbeidet til flere designere og arkitekter. I dette tilfellet ble det designet en komposisjon med temaet “The Machine”, som var inspirert av kullgruven.

Designermøbler med karakter – en idé fra Israel

Leather Concrete Leg Modern Art Israel Designer

de Designermøbler ble satt sammen som følger – stolbenet, setet og ryggen ble presentert på en utstilling i Belgia. Designerne Dana Cannam, Joon Han Lee og Agata Karolina forsøkte å designe brikkene kreativt. Heldigvis var det bare små endringer i komposisjonen som var nødvendige. Lampen ble laget av Nati Moskovich, Naama Bergman og Itay Ohaly og senere festet til kontoret. Bordbena er et resultat av arbeidet til Christian Fiebig, Amelia Desnoyers og maleren Eugenia Morpurgo. Her sto designerne overfor sin største utfordring – nemlig å sette sammen bordet. Bena er modifisert slik at de kan støtte hele konstruksjonen.

Hvert møbel ble designet separat

utstilling for moderne kunstverk Belgium Machine

Tabellen trengte modifikasjoner

Bordben ben tre fugl bur utstilling Belgia

Den komplette installasjonen – monteringsplan

Utstilling sittegruppe bordstol bordlampe

Ni designere designet de enkelte brikkene

Sammensetning moderne kunstverk industrielt utseende Israel

Previous Post
Kvinners korte frisyre – ungdommelig utseende med kort hårklipp
Next Post
Farge påskeegg – originale teknikker du bør prøve!