15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bærevesker på et øyeblikk – Bæremetoder og tips

Marsupi-bæresele-brun-spenne-belte

Når det gjelder å bli båret, er ikke nyfødte “laget” for en barnevogn. Babyen kan lett transporteres i slyngen eller i bæreselen, hvor den kan kose seg nær mamma og pappa og se veldig fornøyd ut. Bortsett fra det har det mange andre fordeler å bære barnet. Denne artikkelen vil fortelle deg hvilken Bæreseler er tilgjengelig og hva annet er viktig når du kjøper.

Fordeler med bæreseler

manduca-bæresele-rød-far-mage Bæreseler

Kroppsvarme, mors hjerterytme, milde gyngende bevegelser virker beroligende og babyer føler seg trygge og beskyttet som i en kokong og er derfor ofte mer fornøyd når de ligger svært nær mammas hjerte.

Med bæreselen eller slyngen har mødre hendene fri til å gjøre arbeid og er mer mobile uten en klumpete vogn. Samtidig er kjæresten din alltid med deg og tar en aktiv del i det sosiale livet.

Å bære den støtter utviklingen av den fremdeles umodne babyens hofter, som bør stresses minst mulig etter fødselen.

Typer bæreseler

baby-slynge-bandasjer-bærende-posisjoner-tilbake

Det er forskjellige bæremåter du kan velge mellom: Sling, Mei Tai, Ring-Sling og ready-to-wear.

Å knytte en babysele er ikke så lett, men som mye i livet er det bare et spørsmål om øvelse. Du kan lære mer om de individuelle bindingsteknikkene i kurs, fra spesialkonsulenter eller fra videoer på YouTube. Øv først med en bamse eller en dukke. Selene er 5 meter eller mer lange og kan være elastiske eller vevde avhengig av barnets vekt. En slynge laget av elastisk materiale er egnet for babyer som veier 8 kilo, mens en tett vevd slynge kan holde babyer opptil maksimalt 18 kilo.

Mei Tai slynge bindingsinstruksjoner

Bæreseler mei-tai-slynge-bandasje-instruksjoner

Ulike ligge- og sittestillinger er mulig i slyngen: vugge, kenguruposisjon for nyfødte, sittestilling med ansiktet til bæreren, hofteposisjon, bærestilling på ryggen fra 3. måned og sittestilling med ansiktet i bæreretningen fra den 6. måneden.

Babyen bæres på ryggen

mei-tai-baby-slynge-slips-instruksjoner-tilbake-posisjon

Mei Tai er en kombinasjon mellom en slynge og en komfortbærer og kommer fra Asia. Den består av et rektangulært slynge med fire brede stropper i hjørnene. Mei Tais er lettere å knytte enn en slynge og kan brukes lenge fordi de er lette å justere og vokse med babyen. De er bare egnet for babyer fra tre eller fire måneder gamle og kan bæres foran magen og på ryggen.

Ring-slynge babysele

ring-slynge-slynge-slitt-foran-magen

Ringselen er også laget av slyngestoff, men ringer sys inn, noe som sparer den kjedelige oppgaven å knytte den. Duken er ganske enkelt gjenget og barnet legges i båren. Selv om denne raske bæreselen ikke tilpasser seg babyen og personen som bærer den like fleksibelt som en klassisk babysele, er den mye lettere å bruke og er derfor veldig populær. I det lange løp belaster den ensidig ryggen og brukes bare en kort stund.

Baby Bjørn komfortbære

Baby-Björn-bæresele-svart-mage-stilling

Prefabrikkerte bærere er ikke like allsidige som en slynge, men består av spenner, polstrede skulderstropper og ekstra stropper som skal gjøre bæringen behagelig og lett på ryggen. Når du kjøper en bæresele, bør du også henvise til aldersanbefalingen, fordi noen bæreseler bare passer fra tredje eller fjerde måned.

Ergo bæresele

ergo-baby-bærer-belte-spenner

Ringseil også egnet for nyfødte

baby-slynge-ring-slynge-nyfødt-egnet Bærebære

forskjellige farger og mønstre

ring-slynge-slynge-blå-grønn

rutete babyslynge

ring-slynge-slynge-sjekk-mønster

laget av elastisk eller tett vevd stoff

vevd ringring slynge hofteposisjon

Previous Post
1000 roser for Zweibrücken – offentlig kunstinstallasjon i byen
Next Post
Moderne enfamiliehus smelter harmonisk inn i landskapet