15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Advokat fra prins Williams kaller jukseavtaler “falske spekulasjoner”

Prins Williams advokater følger britiske medier etter rapporter om at han hadde en affære mens Kate Middleton var gravid med sitt tredje barn. Advokater ved London-advokatfirmaet Harbottle og Lewis, som tidligere representerte kongefamilien, har truet minst ett britisk magasin med rettstvister for å ha publisert en historie om det mangeårige juks ryktet.

Advokater fra Prince Williams nekter for jukseskandaler

Prins William og hertuginne Kate i India

“Publisering av falske spekulasjoner om kundens privatliv er ikke bare falskt og skadelig, men representerer også et brudd på personvernet hans i henhold til artikkel 8 i den europeiske menneskerettighetskonvensjonen,” heter det i brevet fra Harbottle og Lewis..

Er affære rykter sanne??

Er prins William og Rose Hanburys affære rykter sanne?

I forrige uke publiserte Touch Weekly, et vanlig sladderblad i USA, en forsidestorie med overskriften “William Cheated on Kate – With Her Girlfriend!” Rose Hanbury, 35, Margravine of Cholmondeley, er en tidligere modell som bor i Norfolk, England sammen med sin mann, filmregissør David Rocksavage. Roses hus ligger ganske nær Kate og Williams ‘Notes Hall Mansion, og de beveger seg i de samme sosiale kretsene.

Rose Hanbury med mannen David Rocksavage

Skandalen kom raskt rundt. Giles Coren, en kjent forfatter for London Times, twitret de påståtte ryktene, men slettet raskt tweeten etter å ha mottatt press fra det kongelige palasset, rapporterte Daily Beast.

Ærekrenkelsesloven i Storbritannia er det motsatte av den i USA. I Storbritannia bærer tiltalte i et ærekrenkelsessak bevisbyrden for å vise at alt han sier er sant – en standard som tidligere har vært vanskelig for media å overvinne.

Previous Post
Tatoveringsideer for kvinner og menn: disse designene er trendy!
Next Post
Ideer for hjemmet – renover hjemmet ditt i trendfargene fra 2014