15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å lage tapioka -perler og lage boble -te – instruksjoner

boble te tapioka perler matlaging preparere-melk-frukt

Bubble Tea, også kjent som Boba Tea, er en kald drink med store tapioka perler i bunnen av kruset. Melke -te er faktisk veldig lett å tilberede hjemme, fordi du kan finne tapioka -perler i de fleste asiatiske butikker. De kan være 1 til 3 millimeter i diameter og fås i forskjellige farger – svart, hvit eller farget. De har en nøytral smak, så de blir vanligvis blandet med sukker og andre smakstilsetninger. Før du legger dem til desserter og drinker, må de først tilberedes for å få en tannkjøttlignende konsistens. Hvor lenge må du gjøre dette Matlaging av tapioka perler, slik at den perfekte boblete er tilberedt? Bare les videre.

Instruksjoner om hvordan du tilbereder tapioka perler

Tapioca perler kokk kjøpe forskjellige størrelser

1. Fyll en stor gryte med 8 kopper vann og kok opp. Tilsett tapioka -perlene. Når perlene begynner å flyte til overflaten, skru varmen til middels. Kok i 30 minutter, rør av og til for å unngå at tapioka -perlene fester seg til bunnen eller til hverandre. Slå av ovnen og la den hvile med lokket på kjelen i 30 minutter.

Matlaging av tapioka perler og rør av og til

Tapioka perler koker hvit-store

2. Så snart tapioka -perlene er kokt, tøm vannet og skyll med kaldt vann. Bløtlegg perlene i lønn eller sukkersirup og “mariner” i minst 20 minutter. Sett perlene til side, men de skal ha romtemperatur, ellers stivner de. Jo lenger du sitter, jo “skarpere” får du. Derfor vil det være ideelt å konsumere dem innen 24 timer.

La hvile med lokk i 30 minutter

Kok tapioka -perlene - la lokket hvile

3. Kok din favorittte og la den avkjøles. Hvis du har en cocktail shaker, bland og rist te, is, melk og frokost (som du vil). Hvis du ikke har en shaker, starter du med 2 ss tapioka perler, noen isbiter og te på toppen. Få ekstra store sugerør slik at de store perlene kan komme gjennom. Ha det gøy å lage tapioka perler!

suge i lønnesirup

Forbered-tapioka-perler-syltetøy-lønnesirup

fargerike tapioka perler i mandelmelk

farget-tapioka-perler-mandelmelk-sylteagurk

Mangoboble -te med svarte tapioka -perler

Forbered boble-te-svart-tapioka-perler-mango

frukt tyggegummi-lignende konsistens

svart tapioka perleboble -te

Du kan lese mer om næringsverdiene til tapioka perler i denne artikkelen.

Previous Post
Tatoveringsideer for kvinner og menn: disse designene er trendy!
Next Post
Ideer for hjemmet – renover hjemmet ditt i trendfargene fra 2014