15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Coronavirus -antistoffer forblir minst 3 måneder etter infeksjon

En ny immunologisk studie viser at antistoffer mot koronavirus kan forbli i kroppen i en periode på minst tre måneder. Forskere fra Lunenfeld-Tanenbaum Research Institute ved Sinai Health og Temerty Faculty of Medicine ved University of Toronto brukte både spytt og blodprøver fra COVID-19 pasienter. Dette gjorde dem i stand til å måle og sammenligne antistoffnivået i løpet av tre måneder etter at symptomene dukket opp.

Vedvarende antistoffer mot koronavirus

rask test for diagnose og antistoffer i coronavirus IgM

Teamet fant at IgG-klasse antistoffer som binder seg til SARS-CoV-2 piggproteinet er påviselige i minst 115 dager. Dette representerer det lengste tidsintervallet som er målt hittil. Studien er også den første som viser at disse antistoffene også kan påvises i spyttet av koronavirus. Det ble kunngjort av Jennifer Gommerman, som er professor i immunologi ved University of Toronto og direktør for spytttesting. Forskning tyder på at spytt kan tjene som et alternativ for antistofftester. Spytt er ikke så følsomt som serum, men det er lett å fjerne. Spytttesten for koronavirus ble utviklet ved University of Toronto mens et team ledet av forsker Anne-Claude Gingras, professor i molekylær genetikk ved University of Toronto, utførte testen på serum.

Lege med beskyttende visir undersøker eldre pasient for symptomer på covid 19

Plattformen for påvisning av antistoffer i serum og den nye blodprøven er utrolig robust. Disse er også egnet for å vurdere forekomsten av infeksjoner i befolkningen. Dette skaper et annet verktøy som medisin kan bruke for å bedre forstå og til og med overvinne dette viruset. De fleste som kommer seg etter COVID-19 utvikler immunmedisiner i blodet. Dette er de såkalte antistoffene som er spesifikke for viruset. I tillegg er disse antistoffene nyttige for å indikere hvem som har blitt smittet, om de har hatt symptomer eller ikke. Et stort team av forskere samarbeidet om studien.

forskningsresultater

blodprøver og blodprøve for antistoffer i koronavirus og sars cov 2 som kan spores i laboratoriet

Dr. Allison McGeer, senior klinisk forsker og hovedetterforsker, og Dr. Mario Ostrowski ga tilgang til de sammenkoblede spytt- og serumprøver fra dusinvis av pasienter for studien. Studien ble ledet i fellesskap av doktorgradsstudentene Baweleta Isho, Kento Abe, Michelle Zuo og Alainna Jamal. Dr. James Rini, professor i biokjemi og molekylær genetikk ved University of Toronto, og Yves Durocher fra National Research Council of Canada leverte viktige proteinreagenser til spyttstudiene. Holdbarheten til antistoffresponsen mot SARS-CoV-2 har blitt diskutert mange ganger de siste månedene. En tidligere studie publisert i Nature Medicine antydet at antistoffene kan forsvinne i så lite som to måneder hos noen som hadde viruset, men som ikke viste symptomer..

Blodplasma tatt fra infisert pasient med koronavirus for behandling av covid 19

Dette fra Toronto -teamet gjennomførte undersøkelser er enig i resultatene fra ledende immunologer i USA når de beskriver antistoffresponsen som mer varig. Selv om teamet innrømmer at det er mye de ennå ikke vet om antistoffresponser på SARS-CoV-2-infeksjoner, inkludert hvor lenge antistoffene i koronaviruset varer lenger enn det eller hvilken beskyttelse de tilbyr mot gjeninfeksjon, kan dette være forskning til å utvikle en effektiv vaksine vil ha bredere implikasjoner. Denne studien antyder at en vaksine, hvis den er riktig designet, kan produsere en antistoffrespons som er like permanent. Så dette kan bidra til å beskytte den vaksinerte personen mot viruset som forårsaker COVID-19, sa Gommerman.

Previous Post
1000 roser for Zweibrücken – offentlig kunstinstallasjon i byen
Next Post
Moderne enfamiliehus smelter harmonisk inn i landskapet