15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne luksus hytte design for en eksklusiv ferie

Moderne luksus hytte utvendig fasade

Denne er designet for fritidsmarkedet, og er moderne Luksus hytte design det beste alternativet for et komfortabelt og overdådig hjem du kan ønske deg. Det er fritt bygget i henhold til prinsippene for tradisjonell sveitsisk design og er en ekte skatt. Fjellhytta Zermatt Gipfel er klassifisert som en boutique -hytte, der det stilige interiøret komfortabelt kan huse opptil 13 personer. Fjellhytten ligger i det pittoreske fjellandskapet i Zermatt og er veldig egnet for gjester som liker frisk luft. Den moderne Luksus hytte design drar nytte av den for det meste overveldende utsikten over det berømte toppmøtet i Matterhorn. Dette er et eksklusivt feriested, og deretter gjenspeiler interiøret kvaliteten som gjestene bør forvente.

Moderne luksus hytte design – komfortabelt og overdådig feriested

Moderne, luksuriøst sofabord i chalet -design

Utseendet på det moderne Luksus hytte design ser typisk og tradisjonell ut for regionen ved første øyekast. Fjellhytta ligger veldig beleilig til i et bratt fjellutmark og ser ut som den har vært der i generasjoner. Strukturen er lagdelt og trefasaden gir hytta et innbydende utseende. Den vellykkede blandingen av moderne og tradisjonelle elementer vil fascinere gjestene når de kommer inn i hytta. Huset med det moderne Luksus hytte design kan legges inn på det laveste nivået, hvor en stor mengde stein har blitt brukt til å lage en mystisk tunnel. Stilige vinkjellere og nisjer for moderne skulpturer skaper ekstremt luksuriøse detaljer i kjelleren. For de gjestene som ønsker å slappe av i fred, er det komfortable og forsiktig formede seter.

Moderne luksus hytte design

Luksus hytte design inne boblebad fasade

De øvre områdene i det moderne Luksus hytte design er veldig forskjellige fra den nedre delen og er bygget med vekt på panoramautsikten. Den fabelaktige og komplekse strukturen er konstruert av skinnende tømmer. I de luftige, brede rommene i det åpne leilighetsområdet erstattes treelementene vertikalt og horisontalt av brede glassflater. Dette skaper et åpent oppholdsrom for gjestene, hvor de stille kan nyte den fantastiske panoramautsikten. Minnet om et offentlig leilighetsområde kommer fra trepanelene, og selv om taket er ekstremt høyt, er det en følelse av varme og sikkerhet i vår tid Luksus hytte design generert. Falske tak og romdelere skaper spesialdefinerte rom med en bestemt funksjon, for eksempel den fabelaktige baren og kjøkkenområdet.

Elegant krystalllysekrone i stuen

Moderne stue i krystalllysekrone i luksuriøs chalet -design

Hvert soverom i det moderne Luksus hytte design er unikt designet. I tillegg ble det lagt vekt på de minste detaljene for å oppnå en perfekt balansert estetikk i alle rom. Flotte kombinasjoner av de fineste tekstiler, myke dyreskinn og elegante møbler med metallelementer har blitt blandet på en harmonisk måte. Glitrende lys er dekket med myk silke for å skape en hyggelig atmosfære.

Ingen midler er spart for å skape et perfekt tilfluktssted for de velstående gjestene som søker denne moderne tiden Luksus hytte design har råd til.

Moderne design på soverommet

Moderne ideell design for hytte design soverom

Fantastisk panoramautsikt over Alpene

Luksus hytte design med panoramautsikt over Alpene

Kjøkkenøy på det moderne kjøkkenet

Moderne luksus hytte design kjøkken øy elegant

Eksklusivt interiørdesign i bassengområdet

Moderne hytte design eksklusivt stue interiør

Inngang til den luksuriøse hytta

Moderne hytte design som planter inngangspartiet

Moderne bad med høyt tretak

Moderne luksus hytte design eksklusiv bad idé

Designet av Paul Bowyer

Previous Post
Tatoveringsideer for kvinner og menn: disse designene er trendy!
Next Post
Ideer for hjemmet – renover hjemmet ditt i trendfargene fra 2014