15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag Barbie -klær selv og fargelegg håret ditt – 11 DIY -prosjekter

Lag dine egne Barbie -klær av ballonger

Din datters gamle Barbie har matt hår og klærne er enten tapt eller revet? Vi viser deg 11 DIY -prosjekter som du kan få din favorittdukke til å skinne i ny prakt. Finn ut hvordan du kan lage Barbie -klær selv av ballonger og style din favorittdukke i henhold til de siste motetrendene. Og som hver kvinne vet – et nytt utseende krever en ny hårfarge. Vi viser deg hvordan du først retter det mattete Barbie -håret og deretter fremhever høydepunkter. Ved hjelp av matfarging kan du til og med farge hele manken til din favorittdukke. Barna får selvfølgelig hjelpe til med håndverket – instruksjonene er superenkle. Først tilbyr vi flere ideer for klær, og så kommer noen forslag til frisyre.

Lag Barbie -klær selv: minikjole fra en ballong

Barbie klær får deg til å kle ballonger

Den første håndverksinstruksjonen er ganske grei. Du trenger en ballong og saks til kjolen på bildet ovenfor. La barna hjelpe, for eksempel kan de velge fargen på ballongene.

Lag Barbie klær selv ballonger kutte kjole uten å sy

Bare kutt av ballongen nederst og på toppen. Kle dukken med den midterste delen. Skulderkjolen til dukken er klar.

Lag Barbie -klær selv: Topp og skjørt uten å sy

Lag Barbie -klær selv bluse kutt ut ballong

Sett sammen et elegant antrekk med et blått skjørt og topp i rosa. Med dette utseendet er Barbie -dukken din godt forberedt på en fest med vennene dine. For denne håndverksideen trenger du to ballonger i datterens favorittfarger og en saks.

Lag Barbie -klær selv, klipp ut steinballonger

Start med skjørtet. Klipp først ut halsen på den blå ballongen. Kle den utskårne detaljen som et miniskjørt. Skjær deretter av den resterende delen av ballongen i en sikksakkform. Ta på den andre detaljen over den første, og skjørtet er klart. Klipp ut tre åpninger for blusen i den rosa ballongen. De to mindre åpningene på hver side er for armene, åpningen i midten er for hodet.

Lag Barbie -klær selv – tinker til hverdagsantrekk for din favorittdukke

Barbie klær gjør deg til skjørtkjole

Du kan lage mange hverdagsantrekk av ballonger. I utgangspunktet gjelder tommelfingerregelen – den smale nedre delen med åpningen er vanligvis laget til skjørt, den bredere øvre delen – bluser og topper. La fantasien løpe løpsk og prøv forskjellige fargekombinasjoner. Barn fra tre år kan delta i håndverk.

Lag sporty Barbie -klær selv av gummihansker

Barbie klær gjør deg selv gummihanske antrekk antrekk håndverk ideer

Tryll frem sporty klær til den populære Barbie -dukken fra en gummihanske. For eksempel kan du lage en stroppeløs topp og leggings. Slik er antrekket laget:

Lag Barbie -klær selv Klipp ut gummihanskefingre

Klipp først av halvparten av midten og ringfingeren. Klipp deretter av delen av hansken med pekefingeren, langfingeren, ringfingeren og lillefingeren.

Lag Barbie -klær selv Klipp ut gummihanske

Sett deretter på denne delen slik at den delvis utskårne ringen og langfingrene fungerer som bukseben. Klipp nå forsiktig av de ferdige “buksene” fra resten av hansken.

Barbie klær lager dine egne bukser av gummihanske

Du kan eventuelt knytte de to gjenværende fingrene (dvs. pekefingeren og lillefingeren) sammen foran.

Barbie klær gjør deg bukser gummihanske

Bildet ovenfor viser sluttresultatet – slik skal de ferdige buksene se ut. Klipp nå ut en ring fra tommelfingeren – den stroppeløse toppen er klar.

Lag Barbie -klær selv: lag en nattkjole av gummihansker

Lag barbie klær selv, tinker nattkjole

Når Barbie sover, trenger hun absolutt en elegant nattkjole. Bare kutt av pekefingeren, langfingeren og ringfingeren fra en gummihanske, slik at det blir tre åpninger. De to sideåpningene er for armene, den midterste åpningen – for hodet. Ta på dukken og bind tommelen med lillefingeren på ryggen i livet. fullstendig!

Brett Barbie -kjole fra serviett

Serviett for Barbie -kjole, lag deg selv

For sin første date med Ken trenger Barbie desperat en søt kjole. Vi viser deg hvordan du lager et leken design av papirserviett. For den neste håndverksideen trenger du en firkantet serviett med blomstermotiver trykt på begge sider og strikketråd.

Barbie klær får deg til å kle serviett

Skjær først ut det ene hjørnet av servietten. Skjær deretter ut ytterligere to åpninger på begge sider ca. 2 cm fra dette hjørnet. Det avrundede hjørnet er faktisk åpningen for nakken, de to andre – for armene. Ta på dukkens serviettkjole, brett venstre og høyre side til midten foran, bind dem sammen med strikketråden.

Lag håndveske til Barbie selv

Lag Barbie ting selv. Lag din egen håndveskeballong

Når Barbie handler med vennene sine, bærer hun en elegant veske. Vi viser deg hvordan du lager disse av en ballong. Du trenger en ballong, strikketråd (ca. 15 cm lang), saks, en tykk nål.

Lag Barbie -ting selv Klipp ut håndveskeballongen

Skjær først ballongen på tvers på tvers. Kast halvdelen med åpningen (kalt halsen). Stikk to hull på enden av den andre halvdelen med en 8 mm nål. Klipp 15 cm av strikketråden til posehåndtaket. Før den ene enden av strikkegarnet gjennom den første åpningen og knyt på den andre siden. Deretter leder du den andre enden gjennom den andre, motsatte åpningen og knytter den også. Du kan eventuelt fikse det med en varm limpistol.

Style Barbie -hår – lag tilbehør selv

Barbie -tilbehør i seg selv gir tips

Barbie har langt hår og elsker å prøve nye frisyrer og nytt hårtilbehør. Med et elegant pannebånd med strass er hun garantert en stjerne i dukkehuset. For den neste håndverksideen trenger du: plastringen på halsen på en plastflaske, rhinestones, varm limpistol, saks.

Barbie hodebånd lager håndverk ideer selv

Fjern først plastringen forsiktig fra plastflasken, og klipp deretter ut et lite stykke med en saks. Til slutt skal ringen nå ligne et hodebånd. Fest rhinestones øverst med den varme limpistolen. la tørke.

Rett ut mattet Barbie -hår og reparer det med tøymykner

Tips til tips for hårrettingstips

Har dukkens hår mistet sin glans? Er de matte, kan de ikke lenger styles? Her er en rask guide til hvordan du retter håret til Barbie. Du trenger en bolle og to-tre dråper tøymykner.

Tips for triks for barbering av hår

Bare fyll bollen halvveis med lunkent vann, tilsett tøymykner og rør sakte inn. Dypp håret i dukken i vannet og la stå i 5-10 minutter. Deretter gre du håret forsiktig. Du kan også skylle håret med vann.

Barbie hårfarging: instruksjoner

Barbie hårfarging matfarging ideer

Når Barbie vil ha håret farget, går hun til frisøren. Datteren din kan gi Barbie et nytt utseende med matfarging i lunkent vann. Bare oppløs matfargestoffet i vann. Dypp håret til dukken i løsningen og la det stå inne i 3-5 minutter.

Barbie hårfarge matfarging

Deretter tørker dukken på en serviett og gre håret.

Fargelegging av Barbie -hår: lag høydepunkter selv

Barbie hårfargestoffskåret ballong

Små jenter ser spesielt frem til dukker med fargerikt hår – vi viser deg hvordan du farger høydepunkter. Du trenger en ballong, hårfarge, en heklenål, en serviett.

Barbie hårstrengfargelinstruksjoner

Gre håret til Barbie. Skjær ballongen på tvers på tvers og lag 5-6 hull i den øvre halvdelen. Ta på deg ballongen som badehette. Trekk tråder gjennom hullene med heklenålen. Legg dukken på et serviett eller et papirhåndkle. Fordel hårfargen på hårstråene og la det virke. Vask håret etter eksponeringstiden.

Barbie hodebånd lager håndverk ideer selv

Previous Post
Tatoveringsideer for kvinner og menn: disse designene er trendy!
Next Post
Ideer for hjemmet – renover hjemmet ditt i trendfargene fra 2014