15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Prisbelønt stoldesign inspirert av manta ray

Stoldesign mantarach inspirert Hakan Gürsu

Det fascinerende Stoldesign “Manta” av Hakan Gürsu ble tildelt Silver in A’Design -prisen i kategorien møbler, pyntegjenstander og husholdningsartikler fra 2012 til 2013. A’Design Award er en globalt anerkjent konkurranse for designere, innovatører og selskaper som ønsker å tiltrekke seg medier, utgivere og kjøpere med suksess..

Stoldesign kombinerer tre forskjellige materialer

Stoldesign manta Hakan Gürsu trelamme metallplast

Den interessante designen til Manta -stolen ble inspirert av manta ray og har et unikt utseende med sine kunstfulle linjer. Konseptet kombinerer strukturelle elementer laget av tre, stål og plast uten at det ser for eklektisk ut. Alle materialer er i en hyggelig harmoni. Plastmaterialet er gjennomsiktig og tilgjengelig i en rekke farger. Takket være sin bølgende form kan stolene enkelt stables oppå hverandre. Med et treben for ryggstøtten som ryggraden, følger det Stol design tar en minimalistisk tilnærming og oppnår et lett, enkelt utseende. Et moderne objekt med en behagelig estetikk som passer for hjemmet eller kontoret.

Stoldesign “Manta” med lett konstruksjon

Stoldesign mantarachen Hakan Gürsu designer kan stables

Manta -stolen er i porteføljen av Design nobis – et prisbelønt konsulentfirma med en visjonær tilnærming til produktdesign. Studioet ble grunnlagt i 2006 og er blant de beste designfirmaene med 45 designpriser på bare 5 år. De spesialiserer seg på produktutvikling og merkeidentitet, og hjelper sine kunder med å skille seg ut i markedet ved å lage produkter og tjenester med strategisk verdi. De tar seg av prosessen fra forskning og konseptutvikling til prototyping og produksjonsfaser. Hennes kompetanse inkluderer produktdesign, interiørdesign, strategiutvikling, merkeidentitet, prototyping og grafisk design.

minimalistisk utseende og interessante linjer

manta stol prisbelønt design med tre bein

også tilgjengelig i en annen farge stol gigantisk manta form inspirasjon gjennomsiktige blandingsmaterialer

Previous Post
Tatoveringsideer for kvinner og menn: disse designene er trendy!
Next Post
Ideer for hjemmet – renover hjemmet ditt i trendfargene fra 2014