15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innredning av små rom – nyttige tips og triks

sett opp ideer blå sofa maleri vegg tre stoler dekorative puter gul

Leiligheten din har små rom og du vet ikke hvordan du gjør det romslig og lyst? Vi gir deg nyttige tips og triks som hjelper deg med oppgaven.

Innredning av små rom – ukonvensjonelle designløsninger

liten stue tips veggenhet daybed stort vindu

Vi viser deg noen inspirasjoner om hvordan du gjør det små rom kan sette opp – ved hjelp av eksemplet på denne loftsleiligheten i Canada. Det har blitt fullstendig renovert og ombygd. Vi tar deg med på en virtuell omvisning og avslører problemene den nye eieren måtte slite med. Stuen var så liten at det ikke var ledig plass til spisestue. Designerne valgte en kjøkkenbenk med spiseplass, slik at det er mer ledig plass til stua. En dagseng uten rygg i stuen slipper sollys inn i stua. Møbler ble nøye utvalgt som senere kan brukes når du flytter til en større leilighet. En høy veggenhet med mange hyller og et TV -skap utnyttet høyt tak og tilgjengelig plass optimalt. Blank serveringsbord erstatter sidebordet. Soverommet er atskilt fra stuen med en skyvedør. Det var aksenter satt i gult. En kunstnerisk fotovegg gir kos til interiøret.

Innredning av små rom – praktiske tips for å bo

gule aksenter foto vegg hund blomster sengeteppe

Her er noen tips om hvordan du skal være små rom sette opp optimalt og hvilke vanlige feil du må unngå. Fokuser på de positive sidene av leiligheten – denne lille loftsleiligheten har en fantastisk utsikt – som er bedre fremhevet takket være gardinene. Design leiligheten i henhold til dine personlige behov – her har for eksempel leilighetseieren gjemt vaskemaskin og tørketrommel i et skap. Unngå å skille de forskjellige områdene i leiligheten, sett heller opp et åpent oppholdsområde. Gjennomsiktige møbler som et glassbord eller plaststoler vil få rommet til å se større ut. Dekorer den lille leiligheten med fargerikt hjemmetilbehør – for eksempel pynt på sofaen.

Serveringsbord i stedet for et sidebord i stua

Rommet satt opp glass sidebord metall lett lenestol veggdesign

Sett opp et lite hjemmekontorområde

design skrivebord bøker lagringsplass ideer design naturstein vegg

Det lille kjøkkenet ser større ut i hvitt

Spisestue design hvit farge innebygde hvitevarer benk

Blomster som pynt

dekorere skinnende vase lage blomsteroppsatser selv

Designeren

møblerom ombyggingstips triks

Previous Post
Tatoveringsideer for kvinner og menn: disse designene er trendy!
Next Post
Ideer for hjemmet – renover hjemmet ditt i trendfargene fra 2014