15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fascinerende designermøbler for hele huset

moderne soverom jalis seng design

Neuhaus er et russisk selskap som tilbyr belysning, dekorasjon og Designermøbler for hele huset. Bemerkelsesverdige kjøkken, inspirerende bad og unike soverom, munter stuedesign vil forvandle hele hjemmet som ingen andre. Neuhaus symboliserer skjønnhet og tidløs eleganse. Bare stoff og materialer av høyeste kvalitet brukes og skaper en luksuriøs, men samtidig hjemmekoselig atmosfære.

Utmerkede designermøbler bidrar til en edel atmosfære

luksuriøst-skap-skinn-stol

Disse Designermøbler er rett og slett glimrende – europeiske møbelfirmaer og møbeldesignere i toppklasse presenterer verkene sine på Neuhaus i Russland. Neuhaus er et interiør- og designstudio som introduserer noen av de mest populære og interessante tyske merkene i Russland og viser dem i sine utstillingslokaler. Siden selskapet ble grunnlagt i 1996, har selskapet presentert sine russiske kunder eksepsjonelle design og interiørideer som kommer fra de mest ettertraktede arkitekter og møbelprodusenter i Europa.

Designermøbler for alle deler av huset

lykkelig-moderne-barnerom

De forskjellige firmemerker som Neuhaus representerer tilbyr forskjellige typer eleganse Designermøbler – Basde rom, soverom, stue og mye mer. I 1999 ble Neuhaus -samlingen anerkjent som den største samlingen i Øst -Europa. I dag er det mer enn 200 toppselskaper oppført som Neuhaus -partnere. Vi nevner bare noen få kjente navn – Cor, Rolf Benz, Duravit, Draenert Design Studiom, Tobias Grau, Walter Knoll, Wittmann, Form Exclusiv, Schoenebuch, stoffprodusentene Sahco, JAB, Zimmer + Rohde, Sede, Klafs, Interluebke , Trueggekmann, Neue Wiener Werkstätte, Siematic, Treca de Paris og mange andre.

Designermøbler – tysk kvalitet og russiske interiørideer

moderne hjørne kjøkken tre

Neuhaus streber etter å bringe bare de beste interiørideene og Designermøbler å presentere for sine russiske kunder. Når du ser disse spennende interiørene, vil de bli husket lenge. De er det absolutte synonymet til komfort og vakkert utseende. De tilbyr hele konsepter for moderne leiligheter og hus som er kundeorienterte og dekker kundenes behov. Vi presenterer deg bare med noen få interessante design, innovative ideer og løsninger og helt perfekte dekorasjonsideer. Neuhaus har definitivt oppnådd sitt rykte som en av de mest pålitelige, innovative og moderne interiørstudioene.

Moderne kjøkken fra Siematic

moderne-kjøkken-samling-Siematic

Elegant soverom beige-brun fargevalg

elegant-soverom-beige-brun-fargevalg

Glassbord-moderne design

Glassbord-moderne-design

 Moderne stue med blå aksenter

Soffa stue russisk interiørstudio

Moderne stol til hagen

moderne stoldesign

Previous Post
Sett opp svart og hvitt – en moderne loftsleilighet i en tidløs fargekombinasjon
Next Post
Moderne enfamiliehus med komfortabelt møblerte stuer