15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Inspirerende ideer til dyrekretsen tatoveringer – hvilket motiv passer deg?

Stjernetegn tatovering vannmann-symbol-bølger-håndledd-vann

Du har bestemt deg for å få en ny tatovering, og nå vet du ikke hvilket motiv du vil ha? En dyrekretsetatovering legemliggjør våre egenskaper og styrker og blir stadig mer populær. Stjernetegnene er tilordnet de fire kjente elementene i livet, nemlig – ild, vann, jord og luft. Brann står for varme og lidenskap, og disse inkluderer Væren, Skytten og Leo. Tyren, Jomfruen og Steinbukken tilhører Jorden og er kjent for sin pålitelighet og besluttsomhet. Tvillingene, Vekten og Vannmannen tilskrives elementet luft, som står for forandring. Tross alt er Skorpionen, Fiskene og Kreft regnet blant vannmerkene og er preget av kulde og dybde. Les videre og finn ut hvilket motiv som passer deg best og la deg inspirere av bildegalleriet vårt!

Idee til dyrekretsen tatovering for en Vannmannen

Zodiac tattoo aquarius-lotus-flower-lår-mann-vann-overarm

La oss først starte med den frihetselskende og modige Vannmannen. Det passende symbolet er bølgene, som kan representeres i forskjellige former. Uansett størrelse og del av kroppen, bør vannmotivet definitivt være tilstede i tatoveringen Vannmannen. Den sterke personligheten til Vannmannen vises ved hjelp av ekstraordinære tatoveringsdesigner. Personer med dette stjernetegnet er individualister og liker å spille etter sine egne regler. Derfor kan tatoveringen være litt prangende og gal og kan inneholde navnet eller fødselsdatoen til en du er glad i. For eksempel er den kaotiske søppel polka tatoveringsstilen egnet.

dyrekretsen tatovering vannmannen konstellasjonen

Når det gjelder dyrekretsetatoveringer, er stjernebildene til de forskjellige stjernetegnene alltid en god idé. En konstellasjon er avbildet med linjer og stjerner og regnes derfor som en filigran tatoveringside. Det er forskjellig for hvert stjernetegn og passer både som en frittstående tatovering og som en del av et større design. Konstellasjonstatoveringen kan stikkes på forskjellige deler av kroppen og tilbyr en god variant for minimalistisk design.

Zodiac Sign Tattoo – populære tatoveringer for Fiskene

Zodiac tatovering fisk-symboler-hals-kragebein-tilbake-svart-hvit

Fiskene er kreative mennesker som liker å drømme og nesten alltid følger sin intuisjon. Populære tatoveringer for dette stjernetegnet er både det tilsvarende symbolet og forskjellige tegninger av matchende fisk på halsen, kragebeinet og skulderbladet.

dyrekretsen-tatovering-fisk-koi-fisk-geometrisk

Fisken kan avbildes på forskjellige måter og se vakker ut med både svart blekk og farge. Symbolet kombinerer vakkert med vann og bølger og blir også referert til som et tegn på balanse og harmoni.

Fiskene stjernetegn og matchende tatoveringer

Stjernetegn tatovering fisk-filigran-romantisk-motiver-ordtak-kjærlighet-familie

Stjernetatoveringen for Fiskene kan også inneholde romantiske og lekne motiver, som stort sett vises i form av hjerter og blomster. Tatoveringen av ordtak eller sitater som inspirerer personen det gjelder er spesielt populær.

Væren tatovering ideer med symboler

Zodiac tatovering Væren-symboler-dyr-styrke-skulderblad-underarm-kalv

De som er født under Væren stjernetegn vil alltid være best på det du gjør. Du er veldig selvsikker og setter deg alltid bestemte mål. Væren er et symbol på styrke og er tatovert på forskjellige deler av kroppen.

dyrekretsen tatovering Væren lår

Selvsikre representanter for dette stjernetegnet tør å ha store tatoveringer på synlige deler av kroppen som er iøynefallende. Væren som dyr blir derfor ofte valgt som motiv for tatoveringen, fordi den symboliserer styrke og energi. Dette motivet kombinerer veldig godt med andre motiver, men bør alltid være i fokus.

Væren dyrekretsen tatovering med sterkt motiv

dyrekretsen-tatovering-væren-styrke-gudinner-kriger-engel-pil-sverd

En tatovering av et stjernetegn som gjenspeiler hans karaktertrekk er egnet for Væren. Eksempler på dette er tatoveringer av gudinner og krigere som inspirerer med sin energi og styrke. Siden Væren stjernetegn tilhører brannskiltene, har du også rett med brannmotiver og fargerike tatoveringer.

Oksens personlighet

dyrekretsen-tatovering-tyren-symbol-liten-skulder-rygg-underarm

Tyren er kjent for sin pålitelige og lojale personlighet. Dette er mennesker som verdsetter sin familie og venner og har en sterk virkelighetssans. Tatoveringene for menn er relativt små og er for det meste tatovert på skulder, nakke eller underarm.

dyrekretsen-tatovering-tyren-geometrisk-underarm

Selvfølgelig er litt større tatoveringer også helt fine og kan reflektere oksens karakter godt. Oksens hode utstråler maskulinitet og blir ofte valgt som motiv for tatoveringen. På bildet kan du finne en god idé for en tatovering for menn, der oksen er avbildet ved hjelp av geometriske former. Å være tro mot seg selv er ekstremt viktig for de som er født under dette stjernetegnet. Derfor ville et anker være det perfekte motivet for henne fordi det representerer engasjement og trygghet.

Matchende dyrekretsetatovering for en Taurus -kvinne

zodiac-tattoo-taurus-mini-tattoos-hidden-spot-neck

Tyren elsker ikke de prangende tatoveringene så mye og foretrekker heller en minitatovering som er utført på et skjult sted. Stjerner, hjerter, småfugler eller sommerfugler på nakken eller bak øret er en god tatoveringside for dyrekretsen for Tyren -kvinnen.

Gemini tatovering ideer for menn og kvinner

dyrekretsen-tatovering-tvillinger-tegn-kvinne-hals-mann-underarm-abstrakt

Tvillinger er kjent som kommunikative og nysgjerrige mennesker som alltid er åpne for nye ideer. Tvillingens symbol kan enten brukes som en liten dyrekretsetatovering eller integreres i en abstrakt tatovering.

Tvillingstjernetatoveringen gjenspeiler lidenskaper

dyrekretsen tatovering tvillinger lidenskaper symboler musikk notater anker

Tatoveringer med noter er en ideell match for tvillingene, ettersom de setter pris på kulturen og musikken. Lette motiver som sommerfugler, fugler, fjær eller vinger gjenspeiler friheten og oppfinnsomheten til representantene for dette stjernetegnet.

dyrekretsen tatovering tvillinger farger musikk

Tvillinger liker vanligvis tilpassede design designet spesielt for dem. Ved å gjøre det, bør tatoveringen din ha et motiv du setter stor verdi på i livet. Tatoveringen til tvillingen kan også ha noen få fargeaksenter hvis disse forbedrer designet. For eksempel er akvarell -tatoveringer, som også ser veldig delikate og feminine ut, helt hip.

Få kreftsymboler på forskjellige deler av kroppen

dyrekretsen-tatovering-kreft-ideer-symbol-håndledd-hals-klo-hæl

For mennesker med kreftstjernetegn er det utrolig mange tatoveringsdesignalternativer. Du kan enten få en krabbetatovering, eller siden kreft er et vannmerke, kan du til og med velge en vanntatovering.

dyrekretsen tatovering menn kreft sprekker

Takket være det harde skallet er krabben beskyttet i naturen, men under den skjuler det seg et mykt interiør. Det samme gjelder representantene for dyrekretsen. Utenfra ser de strenge og seriøse ut, men de er spesielt emosjonelle og romantiske. Derfor representerer krabben personligheten til dette stjernetegnet spesielt godt. Menn velger vanligvis større, mer iøynefallende design for ryggen eller overarmen.

Familie og venner som dyrekretsen tatovering design

dyrekretsen-tatovering-kreft-matching-tatovering-venner-uendelig-ankel

Familien kommer alltid først for emosjonell kreft. Det er derfor han ofte velger tatoveringer med navn eller fødselsdatoer som enten minner om familie, den kjære eller venner. Siden kreft er en virkelig stor romantiker, vil han også gjerne få en matchende tatovering med sin partner eller bestevenn.

Zodiac tatovering for en Leo

dyrekretsen-tatovering-løve-motiv-kvinner-ankel-iøynefallende-tatovering

Leos er utadvendte mennesker som liker å være sentrum for oppmerksomheten. De utstråler lidenskap og fryktløshet og det å være direkte er en av deres største styrker. Av denne grunn er en vanlig eller liten dyrekretsetatovering ikke egnet for dem. Den riktige tatoveringen skal lages på et synlig sted og imponere med et spesielt design.

Prangende tatoveringer passer til en løve

dyrekretsen-tatovering-løve-symbol-håndledd-løve-hode-akvarell-tilbake

Store tatoveringer med løvehoder eller kreative tolkninger av løvesymbolet passer godt til løvens personlighet. Fargerike eller til og med akvarell tatoveringer understreker karakteren til dette stjernetegnet. Siden løven er en sann leder og lojal venn, ville en krone være den perfekte tatoveringen for ham – han er absolutt verdig dette kongelige symbolet!

dyrekretsen tatovering løve mandala løvehode

Siden løvehodet perfekt kan skildres som en mandala, er mandala -tatoveringer veldig egnet for dette stjernetegnet. Ofte er løven avbildet sammen med solen på grunn av sin store kraft. For menn er rygg og overarm passende deler av kroppen for dette symbolet på styrke.

Lite jomfruskilt som en tatovering

dyrekretsen-tatovering-jomfru-symbol-håndledd-hals-små-hjerter

Jomfruen jobber veldig hardt og er en ekte perfeksjonist. Med dotwork -tatoveringer trekkes ingen kontinuerlige linjer, men mange små punkter settes individuelt. Siden denne teknikken krever spesiell presisjon, er den ideell for personer med dette stjernetegnet. Siden Jomfruen ikke er en stor fan av de nåværende trendene innen tatoveringsdesign, er det enkle dyrekretssymbolet perfekt for dem. Det kan enten være skjult under håret eller til og med brukes som en håndtatovering for menn.

dyrekretsen tatovering jomfruen konstellasjonen underarm

I tillegg til dyrekretssymbolet kan den tilsvarende stjernebildet også tatoveres. Siden den er spesielt subtil og ikke skiller seg så mye ut, er stjernebildet perfekt for Jomfruen. Med dotwork -metoden ser denne tatoveringen veldig elegant ut.

Tatoveringer med personlig betydning for Jomfruen

dyrekretsen-tatovering-jomfru-liten-abstrakt-subtil-hvit-tatovering

Jomfruen velger enten tatoveringer med personlig mening eller abstrakte motiver med enkle former. Hvite tatoveringer passer for dette stjernetegnet da de ikke er så merkbare.

Tatovering ideer for Vekten

dyrekretsen-tatovering-libra-flerfarget-skulderblad-håndledd-todelt

Vekten er preget av sin store intelligens og kan være interessert i en rekke ting. Mesteparten av tiden er de observante og verdsetter rettferdighet høyt. I denne sammenhengen tilsvarer tatoveringen av en Vekt personens faktiske karakter. Vekten dyrekretsen tatovering bør være estetisk og, for flere tatoveringer, skape et helhetlig bilde.

zodiac tattoo libra underarm geometrisk

Geometriske design er veldig egnet for Libra -tatoveringen, fordi de ser spesielt stilige og elegante ut. I dette tilfellet anbefales grått eller svart blekk for en delikat design. Den beste delen av kroppen for dette er underarmen, fordi den vellykket stadier tatoveringen.

Reismotiver som en tatovering for vekten

zodiac tattoo libra globe mandala reisemotiv underarm

Kunstneriske aktiviteter som maleri eller musikk er noen av Våbens favorittaktiviteter. Så du ville ikke gå galt med tatoveringsdesign i disse retningene! En annen god idé for tatoveringer for Vekten er reisemotivene. Glober, kompasser med kardinalpunktene og forskjellige varianter av et verdenskart er perfekte som en tatovering på underarmen eller ryggen.

Skorpionen dyrekretsen tatovering

dyrekretsen-tatovering-skorpionen-geometriske-motiver-svart-hvit

Skorpionen har en ambisiøs personlighet og stor selvtillit. Han har et sterkt behov for suksess i alt han gjør, og det er lett for ham å nå målene som er satt. Skorpionen som en tatovering taler for styrke og kan tatoveres i forskjellige tolkninger.

dyrekretsen tatovering skorpionen tilbake

Viktige trekk ved skorpionen er bein og hale. Den kan orienteres i forskjellige retninger eller rulles sammen. Skorpiontatoveringen kan kombineres perfekt med vannsymboler fordi det er et vannmerke. De fleste tatoveringer fra Scorpion zodiac er svarte, men det er ingenting i mot en fargerik variant. Større design er veldig godt egnet for både menn og kvinner, og en populær del av kroppen er ryggen. En slik tatovering ser også veldig estetisk ut på beinet.

Tatoveringsidé for Skorpionen

dyrekretsen-tatovering-skorpionen-semikolon-tatoveringer-betyr-håndleddsfot

Skorpionens tatovering er ment å gjenspeile hans følelser og karakter. Derfor velges vanligvis individuelle motiver som har en dyp betydning. Tatoveringer med et punktum eller det såkalte semikolonet, for eksempel, er ikke en motetrend, men symboliserer støtte for mennesker som har lidd av depresjon tidligere.

Tatoveringer for stjernetegnet Skytten

dyrekretsen-tatovering-skytten-tegn-pil-hals-håndledd-overarm-innsiden

Skytten er en kosmopolitisk person som alltid leter etter nye eventyr og nye måter å utforske verden rundt seg. Tatoveringer med piler representerer både symbolet på dyrekretsen, gjenspeiler også dens direktehet og styrke. Pilen kan vises med eller uten en bue og dekorert med forskjellige symboler.

dyrekretsen tatovering kvinne skytten håndleddet

I stedet for bare pil og bue, kan de få en tatovering av en ekte Skytten. Ofte er Skytten avbildet på en hest eller som en gresk gudinne eller kriger. Håndleddet eller underarmen er ganske egnet for mindre design, mens ryggen eller skulderbladet er bedre for større design.

Stjernetegn Skytten – tatoveringsdesign for frihet

dyrekretsen tatovering skytten ideer verdenskart fugler frihet symbol

Skytten dyrekretsen tatovering er ment å tjene som et symbol for og skildre din frie ånd. Derfor anbefales tatoveringer av en eller flere flygende fugler. Eller hva med en tatovering som matcher hans indre reisefeil? Alle verdenskart er ideelle for dette – enten det er i svart -hvitt eller i farger, avhenger av din egen smak.

Steinbukken dyrekretsen tatovering med et symbol

dyrekretsen-tatovering-steinbukken-symbol-la-pierce-nakke-håndleddet

Utholdenhet, tråder og tålmodighet er egenskapene som gjør Steinbukken til et veldig stabilt stjernetegn. Siden han har begge føttene i livet og ikke er en impulsiv person, er en liten tatovering av dyrekretssymbolet perfekt for ham.

Minimalistiske tatoveringer passer til Steinbukken

dyrekretsen-tatovering-steinbukken-ideer-filigran-minimalistisk-svart-hvit

Tatoveringen til Steinbukken skal ha et minimalistisk design og være så enkelt som mulig. Steinbukken liker spesielt motiver som sol og måne, små geometriske linjer og figurer i svart -hvitt som en tatovering. Steinbukken er også en ekte ekspert på tidsstyring og gjør en tatovering av klokken til det perfekte motivet for ham!

Stjernetegn tatovering fisk liten arm tatovering design ideer tatoveringstrender 2019

Zodiac tattoo fish back tattoo ideas tattoo design tattoo trends kvinner

Zodiac Tattoo Virgo Ideas Small Dotwork Tattoo Wrist Akvareller

Zodiac Tattoo Virgo Ideas Mandala Tattoo Hand Tattoo

Stjernetegn tatovering kreft ideer tilbake tatovering akvareller tatovering design liten

Stjernetegn tatovering kreft ideer skulder tatovering design små tatoveringstrender 2019

Zodiac tatovering løve tilbake tatovering ideer kvinner tatovering design tatovering trender

Zodiac Tattoo Leo Underarm Tattoo Ideas Geographic Pattern Tattoo Trends

Zodiac Tattoo Skytten Idéer Armtatoveringspiler Dot Work Tattootrends 2019

Zodiac tattoo skytten ideer tilbake tatovering smerte tatovering design skulder kvinner

Zodiac Tattoo Scorpion Ideas Foot Tattoo Pain Abstrakt tatoveringsdesign

Zodiac Sign Tattoo Scorpion Ideas Foot Tattoo Pain Tattoo Trends Women

Zodiac Tattoo Scorpion Akvareller Leg Tattoo Women Panda Tattoo Trends

Zodiac tattoo capricorn arm tattoo geometric pattern tattoo trends 2019 kvinner

Zodiac Tattoo Steinbukken Arm Tattoo Geometrisk mønster Tattootrendsd

Zodiac Tattoo Steinbukken Tatoveringsideer Roser Svart Hvit Tatoveringstrender Kvinner

Zodiac tattoo taurus arm tattoo ideas mandala lotus flower tattoo small women

Stjernetegn tatovering tyren arm tatovering underarm ideer tatovering design kvinner

Zodiac tattoo taurus back tattoo mandala tattoo design tattoo trends 2019

Zodiac tattoo libra arm tattoo masks ideas tattoo designs tattoo trends 2019

Zodiac tattoo libra ideas arm tattoo mandala tattoo trends 2019 kvinner

Zodiac Tattoo Aquarius Back Tattoo Watercolors Tattootrends 2019

Stjernetegn tatovering Tvillingarm tatovering underarm dotwork små tatoveringstrender Zodiac Tattoo Gemini Back Tattoo Feathers Ideas Tattoo Design Women

Zodiac Tattoo Gemini Shoulder Tattoo Design Ideas Japanese Style Tattoo Trends

Zodiac tattoo fish back tattoo ideas tattoo design tattoo trends 2019

Stjernetegn tatovering Jomfru ideer arm tatovering små tatoveringstrender 2019

Previous Post
Hvit julepynt – 30 lyse, elegante ideer
Next Post
Psykiske lidelser som mulige konsekvenser etter en COVID-19-infeksjon