15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Veggedesign med farger – ideer i gull og fine gullnyanser

Med en veggdesign er det mer sannsynlig at den gyldne veggfargen er ekstravagant. Strålende gull på stuevegger oppfattes som frodig, klassisk og edelt og sikrer luksuriøs komfort. Med fargen og dens subtile eller skinnende nyanser kan du skape din egen personlige følelse av å være hjemme. Her er noen inspirasjoner du kan bruke til interiøret ditt!

Veggedesign med fargeideer for luksuriøse veggfarger

Veggedesign med farger ideer-gull-marmor-sofa-hvit-lampe-arco

Veggdesignet i dine fire egne vegger har stor effekt på stemninger og følelser. Slik at du føler deg komfortabel, bør du velge de fargene som setter deg i et positivt humør. Tonalverden for fargen gull kan variere. Du kan få råd om å velge riktig nyanse fra spesialforhandlere. Få noen gulltoner vist eller satt sammen individuelt.

Veggedesign med farger gull-luksus-bad-svart-hvitt-frittstående badekar

Overflaten på en gullbelagt vegg endres avhengig av forekomst av lys og ser ut som ekte edelt metall – dermed forbedrer det hjemmet ditt. Husk imidlertid at et helt gullrom kan bli litt for mye. Gull fungerer best når andre farger også er involvert, f.eks. På en vegg ved siden av, og når det bare brukes som en aksent. Det er bedre å kombinere gull med ikke -påtrengende farger. Alternativt kan du dekorere en hvit vegg med et gullfarget veggklistremerke eller kant.

Forskjønne møbler med bladgull – instruksjoner og designideer

Gullmaling på tak og vegg er et skikkelig høydepunkt i en leilighet i New York

Fargedesign i stuen med skinnende gylne høydepunkter

Avgrens leiligheten med veggmaling gull

Veggedesign med farger av gull-soverom-fragmenter-lys-seng

Hvis du blander gulltonen med andre toner i veggdesignet med farger, kan du skape en veldig sublim atmosfære. Gull kan definitivt sette stilige aksenter. Gull med Støvete rosa er fantastisk egnet for soverommet. Gull blandet med en lys Gulgrønn, sivgrønn eller sennepsgrønn, utstråler en spesiell varme. Med Sjokoladebrun gullets prakt blir understreket igjen. Kashmir er også et harmonisk akkompagnement. Lysebrun, oker, siena og gull skaper en fantastisk rolig atmosfære og gir beboeren en følelse av trygghet og trygghet. turkis og gull er også en populær fargeduo.

fargekombinasjon gull, turkis og hvit i stua

Kombiner edelt gull med matchende farger for en stilig stue

veggdesign-farge-gull-moduler-fliser-relieff-struktur-sofa

Vær sparsom med den gylne malingen og mal f.eks. Vindusveggen i gull. Gyllent tilbehør legger til det bestemte i et rom. For å kunne integrere gull godt i atmosfæren i leiligheten, kan du også plassere messingfargede gjenstander i rommet – med en gulvvase, for eksempel, blir hjemmet ditt et uttrykk for din personlighet.

Gull og mørk farge passer godt sammen

veggdesign-farge-gull-toalett-svart-lettelse-bloecke-belysning

Imidlertid kan gull ideelt integreres i rom som har mer enn fire veggflater. Hvis dette rommet også vender mot sør, vil du kunne oppleve fantastisk lys her. Så bruk rom med lys, spesielt godt for gylne overflater. Du kan også få mye ut av små rom ved å bruke denne metalliske fargen. Det reflekterer lyset og får rommet til å virke større.

Farge aksenter med gull effekt

luksuriøst-soverom-vegg-striper-gull-farge-skinnende-vegg-design

Du kan male en liten nisje eller vindusveggen med en lys, ikke for skinnende gullton, mens resten av rommet er dekorert i en lys tone. Du kan skille begge fargene med en smal stripe med en litt mørkere farge. Grenser er også bra for dette.

Veggedesign med farger – ideer til aksenter i gull

Gull-fløyelsaktig-skinnende-vegg-design-lys-gips-effekt-verdifull

Hvis rommet ditt har veggpanel, kan du også kombinere dette med en gullton ved å male veggen over det. Du har valget mellom forskjellige gulltoner i matt eller glans. Panelen kan også males etter ønske. Med hvitt tre ser rommet spesielt elegant ut, i grått kan det se mer moderne ut og i svart kan det til og med være ekstravagant og uvanlig.

Bad-design-en-vogue-elementer-klassisk-bad-møbler-gullfarge

Veggpanel er ikke uvanlig på bad. Så du kan implementere veggdesignet med farger som gull og kombinasjonen med panel der perfekt. Et tregulv er også veldig fint i et rom designet på denne måten, fordi det får det til å se koseligere og enda varmere ut. Det anbefales å velge en trenskygge som ligner den gyldne, slik at det oppstår en viss harmoni og et behagelig fargespill.

Luksuriøs-vegg-farge-gull-komfort-tekstur-stue-ideer

Det trenger ikke nødvendigvis å være veggmaling for å designe veggen. Bakgrunn og til og med metallelementer kan også brukes til kledning. Ideen i eksemplet ovenfor er veldig interessant, der en original aksent ble laget av små metallplater som minner om fiskeskala. Slike metalloverflater kan kombineres med andre. Et skap i sølvfarge brukes til dette formålet.

stue-innredning-ideer-varmt-varmt-vegg-maleri-teppe-lilla-mønster

Hvis det er nok lys og andre lyse elementer i stua, kan det også vurderes å designe alle vegger i den edle veggfargen. En myk tekstur, som er typisk for tapet, er spesielt egnet fordi den skaper en koselig teft, mens glatte og skinnende overflater virker kjøligere og mer elegante.

gull-maleri-stue-vegger-ekstravagant-art-decó-innredning

Svart og gull er en spesielt ekstravagant og glamorøs fargekombinasjon. Hvis du har bestemt deg for gylne vegger, kan du supplere dem med like gylne gardiner og sorte eller veldig mørke møbler og skape en interessant kontrast. Du kan til og med forsterke det ekstravagante utseendet med andre sterke farger for dekorasjoner og hjemmetilbehør.

Elegant komfort med gull

Veggfarge-gull-komfort-moderne-bad-møbler trender

Veggdesignet med fargene gull og hvitt kan også brukes til den moderne innredningsstilen. Et godt eksempel er dette badet. Dusjområdet består av hvite fliser med noen gylne mosaikk -aksenter, mens veggen over servanten har en edel gullton, som er enda mer effektiv takket være de hvite møblene.

En luksuriøs, varm atmosfære i gull

Lekerom-biljardbord-vegg-dekorasjon-med-atmosfæriske elementer

Du kan skape en allsidig varm atmosfære ved å bruke lignende farger for hele romdesignet. Kombiner for eksempel gullvegger med tretak og beige fliser og møbler i matchende farge. Bruk varme farger som rødt, oransje og gult til boutilbehøret. Resultatet er en middelhavsstil, som du til og med kan understreke med passende dekorasjoner.

Livlig vegg med en glitrende, fløyelsaktig effekt

Soverom-vindu-vegg-bak-vegg-skinnende-gull-med-unike-kreative effekter

Her kan du se hvor effektivt gullglansen kan være i et sterkt opplyst rom. Aksentveggen ligger rett overfor panoramavinduet og er derfor direkte opplyst av dagslys og, når det er fint vær, av solen. Virkelig unikt, tror du ikke det? Denne typen veggdesign med farger krydrer til og med den ellers enkle, moderne stilen litt.

Gull i gipslook

rustikk-bad-vegg-kant-maleri-lys-ikke-skinnende-gull tone

En vakker og naturlig utseende kombinasjon ble laget på dette badet av pinner og bjørkebark. Hvis du vil bringe naturen inn i hjemmet ditt og ikke vil klare deg uten en vakker aksentfarge, kan du bruke dette som inspirasjon. Selvfølgelig bør naturlige stoffer for persienner og andre ting også vurderes for å skape en viss harmoni.

Trendy design med ornamenter

Stue-gull-subtilt strukturert-tapet-trendy-design

En ganske subtil gullfarge ble valgt for utformingen av dette soverommet. To nyanser ble kombinert, som også er dekorert med attraktive ornamenter og dermed fremstår som spesielt edle. Det er også en høyglanset aksent i taket, som gjenspeiler det hele igjen.

Du kan løsne en gyllen vegg med veggkunst

Veggdesign-med-farger-ideer-soverom-gull-fint-gips-effekt

En god stemning på badet

Gull-interiør-dekorasjon-bad-vegger-badekar-frittstående-røde persienner

Farging med andre farger

Middelhavet-stue-stue-livlig-aksenter-feel-good atmosfære

Veggedesign med farger – gull i interiøret

soverom-vegg-design-med-farger-ideer-tonet-gull

Fløyelsaktig gull

stue-hjemmekino-møbler-sofa-sett-komfortable-vegger-edel-gullmalt

Glamorøse romdetaljer

bad-flere-vegg-overflater-varm-gull-tone-maleri-middelhavsstil

Romdetaljer i gull i interiøret

Vindusvegg-grå-maleri-møbler-klassisk-gull-aksenter-gardiner

Gullvegg med unike kreative effekter

Gull-vegg-gips-tekstur-skinnende-fløyelsaktig-effekt-vegg-design-ideer

Dekorasjon med atmosfæriske elementer 

Farge aksenter-med-gull-effekt-lister-glamorøse-rom-detaljer-ideer

Gull subtilt strukturert

svart-gull-soverom-farger-fulle av spennings-foldede persienner-vinduer

Flislagt vegg med gullfarge

bad-vegg-ideer-fliser-gullfarget-svart-vegg-speil-forfengelighet

Gull for komfort i gangen

Veggfarge-gull-komfort-innvendig trapp-vegg-kunst-stilig-belyst

Det kule blå setter tonen

Gullfarging-med-andre-farger-blå-bad-vegg-design-med-farger-ideer

Bordeaux kombinert med lyst gull

burgunder-rød-farge-aksenter-subtile-gullmalte vegger

Previous Post
Hvit julepynt – 30 lyse, elegante ideer
Next Post
Psykiske lidelser som mulige konsekvenser etter en COVID-19-infeksjon