15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Frittstående ståltrapp forbinder gulvene i denne leiligheten i London

frittstående ståltrapper innendørs industriell stil murvegg vertikal hage

Etter fem år med å designe og bygge prosjektet, har arkitektene fra Chris Dyson Architects fullført denne leiligheten i London sentrum. Det er en renovering og utvidelse av en eksisterende bygning som tidligere huset et industriområde. Arkitektene kalte leiligheten “The Cooperage” og tegnet den på flere plan. På den måten utvidet de kjelleren og utvidet dermed boarealet. En frittstående ståltrapp i svart forbinder leilighetens forskjellige etasjer og er samtidig et originalt element i møblene.

frittstående svart ståltrapp u-formet leilighet i flere etasjer

Plassen som var tilgjengelig for arkitektene var begrenset og tilsvarte ikke en typisk leilighet. Dette faktum kan spores tilbake til det faktum at bygningen ble bygget på 1900 -tallet og fungerte som et industriområde på den tiden. Designerne har gjort forholdene i interiøret til en fordel og designet et koselig, åpent interiør i den populære industrielle stilen. Den frittstående ståltrappen i midten av leiligheten, det grove betongutseendet på gulvet og murveggen med dobbel romhøyde i den åpne stuen taler for dette.

spisestue takvindu lysekrone grønn vegg dobbeltrom høyde

Den ekstraordinære leiligheten nyter stor mengde naturlig lys fra de brede takvinduene. Designerne valgte et åpent livskonsept der stuer deler et felles område, mens soverommene er private. Derfor ligger disse på de øvre nivåene av leiligheten og har eget bad.

spisestue høyt tak lysekrone vertikal hagevegg

For å gjøre leiligheten mer komfortabel, brukte arkitektene forskjellige elementer i innredningen. Det er en naturlig atmosfære i spisestuen, som oppnås takket være den grønne veggen med dobbel romhøyde. En vintage lysekrone fortsetter å avvike fra den industrielle stilen og gir rommet en retro stil.

spisestue trebord vintage lysekrone hvit vegg

Kjøkkenet, derimot, er innredet på en minimalistisk måte, med vegger, benkeplater og understell holdt hvite. Avtrekkshetten står i kontrast til det overveiende hvite kjøkkenet og lyser i bronse. Den store murveggen, som er i harmoni med bygningens utvendige fasade, er et fantastisk element i møblene. For å gjøre atmosfæren i stua enda mer koselig, valgte designerne en frittstående peis og et fargerikt teppe i stuen.

multi-flight svart ståltrapp, tretrapper, u-formet, åpen stue

Den frittstående ståltrappen som forbinder de forskjellige nivåene er kombinert med tretrapper. Deres svarte farge skiller seg sterkt ut i rommet og ser ut som en moderne aksent med et industrielt preg. Trappen starter i den ombygde kjelleren og fører til den koselige takterrassen, som gir en fantastisk utsikt over Sør -London. Ta en titt på bildegalleriet for å ta en virtuell spasertur i denne helt spesielle leiligheten.

konvertert kjeller kjøkken hvit kjøkken øy

hvit kjøkkenbronse avtrekk hette aksent øy benk

tre-stål trapper inne i svart utsikt stue kjøkken bronse avtrekkshette

åpen stue murvegg frittstående peisteppe

åpen stue tv lenestoler vegg kunst teppe

u trapp stål tre svart kjeller åpen stue

svart trapp treverk rekkverk murvegg industriell

multi-flight svart stål trapp murvegg dobbeltrom høyde

eget soverom hvitt tregulv svart skodder inne

sorte skap wainscot marmor benkeplater

ovenpå svart stål trapp trapp glassdører stue

soverom skråtak hvit bjelke tak murvegg

hvite håndterbare garderober soverom

minimalistisk bad grå fliser hvitt veggspeil

bad grå gulvfliser hvitt badekar vinduspeil bronse ramme

takterrasse glassdør gulvfliser view london plant

takterrasse treplanter benkplanter

renovert leilighet london murstein fasade baldakin

leilighet london street fasade murstein

* et prosjekt av Chris Dyson arkitekter

Previous Post
Hvit julepynt – 30 lyse, elegante ideer
Next Post
Psykiske lidelser som mulige konsekvenser etter en COVID-19-infeksjon