15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Julepyntideer fra USA – festlige smykker i Det hvite hus

juledekorasjonsideer hvit veggdesign juletrær to skorsteinsdesign -kranser

Vi presenterer noen for deg Julepynt ideer fra Det hvite hus som vil inspirere deg til tradisjonell dekorasjon. de Jule dekorasjoner er ikke bare et juletre med ornamenter og kranser. Det skaper en lykkelig atmosfære for hele familien og er et symbol på fred og harmoni.

Tradisjonelle julepynt ideer

juledekorasjonsideer peisekrans kransgrangrener hvite lykter

Hvert år blir Det hvite hus festlig dekorert og konseptet er enkelt – julekranser på døren og inngangen, grankranser i gangen og over peisen, og mange juletrær i forskjellige størrelser. de Julepynt ideer fra Det hvite hus starter med fargene – det tradisjonelle fargeskjemaet er grønt -rødt, så de grønne julekransene er bare dekorert med røde kuler. Røde bånd på grantrærne gir designet et elegant utseende. Juleblomster i gangen hilser på gjestene, mens en rimelig kombinasjon av krystall og gull presenteres i spisesalen. Tradisjonell dekorasjon kan sees over hele Det hvite hus, og likevel presenteres en ny og spennende idé i alle rom.

Julepyntideer i en middelhavsstue

julepynt ideer hvelvet stue middelhavet hvitt grantre

Mer interessant Julepynt ideer presenteres av dekorasjonene fra juletreet. Juletreet er mer enn et dekorativt element – dekorasjonen gir en klar uttalelse om de kulturelle verdiene. Så du kan skinne, gi, dele / lese på et juletre ‘Shine give share’, mens et annet tre er dekorert med gylne mynter som et symbol på velstand.

Hvit julepynt

julepynt ideer hvit stue juletre møbler komfort

Hvite stuer kan også dekoreres med like hvite julepyntideer. På denne måten ser rommet enda mer elegant og ryddigere ut. I dag tilbys et stort utvalg av juledekorasjonsartikler for dette formålet, for eksempel kranser laget av hvite, kunstige grangrener, juletrær og eventuelle figurer.

Hvite rom med fargerik julepynt

julepynt ideer hvit innredning fargerike aksenter julekuler krans snøfnugg

Søtsakene i forskjellige former og farger brukes også som julepynt. For eksempel ble en stor kake i Det hvite hus tilberedt og vist. Pepperkaker i form av stjerner, dekorert med røde kuler eller dekorert med røde bånd skaper en festlig atmosfære. de Julepynt ideer er alltid koordinert med interiøret – blå gardiner matcher de festlige blå kransene på juletreet, mens hvite blomster i spisestuen skaper en kontrast til den gylne lysekronen og lysestaken.

Julepyntideer med søtsaker

Det hvite hus - julekake

Firkranser på verandaen

Julepynt ideer inngang

Gangdesign og julepynt

Julepynt i Det hvite hus

Festlig juletrepynt

Juletre Julepynt

Julepyntideer fra USA – spisestue

Spisebord dekorasjon jul

Juletre i et hvitt rom med blå aksenter

Juletredekorasjoner Det hvite hus

Pynt stua til jul

Pynt stua til jul

Julekrans – vindusdekorasjon

Julepynt hvitt hus

Julekrans laget av grankranser med furukegler

Julekrans furukegler

Fest dekorere juletreet

Previous Post
Hvit julepynt – 30 lyse, elegante ideer
Next Post
Psykiske lidelser som mulige konsekvenser etter en COVID-19-infeksjon