15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Originale flettede frisyrideer som du absolutt bør vite

flettet frisyre ideer smell aksent romantisk utseende halvåpent jente

En av de største og mest populære trendene i sommer er de flettede frisyrene. Alle mulige former og typer er ment, starter med den vanlige franske flettet, gjennom sildebensflettet, til pannebånd eller updos laget av fletter. I dag skal vi vise deg 11 originale Flettede frisyrer, som du kan gjøre dine flettede frisyrer enda mer interessante og effektive. Gjør deg klar til å bli overrasket og prøv ideene med en gang.

Flettede frisyrer – En flette, dekorert med farget snor

flettet frisyre ideer bånd rosa aksent smykker

Hvis du ikke har lyst til å gjøre den vanlige flettet og heller vil gjøre den litt mer prangende og munter, kan du gjøre det ved å legge til ekstra materialer i flettet. Dette gir flettet farge og tekstur på en enkel måte. Slike materialer som du kan kombinere med flettet er broderitråd, et stykke dekorativt tau, et silkebånd, et glitterbånd eller hva du ellers kan tenke deg. Ta en titt på instruksjonene på bildene for å se hvordan du enkelt kan arbeide i båndet.

Flettede frisyrer – En flette som er festet opp

flettet frisyre ideer nakke bun sløyfe tilbehør dame styling

Denne hårstylingen er definitivt en av dem du bør kjenne og lære. Og selv om det ser veldig komplisert ut, er det faktisk ikke så vanskelig å etterligne og tar veldig lite tid. I tillegg er frisyren egnet for både langt og mellomlangt hår. For å gjøre dette, fletter du bare en tre-tråds fransk flette langs baksiden av hodet ditt og bare fest den på plass. Og det er alt. Virkelig ikke vanskelig, du tror ikke det?

Flettet frisyreideer – En løs, sidefletning

flette frisyre ideer sidelengs flette smell uformelt utseende

Denne vakre frisyren er igjen egnet for både kort og mellomlangt hår. Frisyren beviser at bare fordi du har kort hår, betyr det ikke at du må gå uten en imponerende flette. Hvordan akkurat du kan etterligne denne frisyren er forklart i den følgende videoen. Det vil også være fordelaktig hvis du pusser håret litt og påfører teksturpulver før du begynner for det perfekte resultatet.

Flettet hårkrans

flette frisyre ideer krans hår smell updo

Du kan også lage en pen krans med en flette. For å gjøre dette, start med flettet i området rundt ponnien og la flettet løpe bakover i Rochtungs nakke og deretter tilbake til forsiden. Du får en flott oppdatering som er flott for enhver anledning.

Ideer om flettet frisyre – En effektiv flette som blir til en bolle

Jenter ideer updos unge ferske

Det flotte med denne originale frisyren er at du kan bruke den både på fritiden og på kontoret, og det tar bare noen få minutter. Hun er uten tvil en av de mest originale Flettede frisyrer. Den franske flettet starter over nakken, løper til høyre, lager en kurve og blir deretter til en bolle. Frisyren som varer hele dagen og hele natten er en skikkelig hodevender og vil sørge for at du snur hodet på mange.

Braided Hairstyle Ideas – En dobbel flette i et rotete utseende

Braid flette middels lengde hår ideer

I tilfelle du leter etter Flettede frisyrer for en halvåpent frisyre, så kan dette være den for deg. Det er elegant på den ene siden, og rotete på den andre, noe som gjør at det føles som det er gjort enkelt. Og i prinsippet er det også sant, for frisyren er også egnet for nybegynnere. Den følgende videoen gir en trinnvis veiledning om hva du skal gjøre for å gjenskape den flettede frisyren.

Ideer om flettet frisyre – Halvåpent hvitkalket frisyre med regnbueeffekt takket være hårkritt

Vil du ha en fargerik effekt i håret ditt? Så alt du trenger er et par farger av kritt kritt. Det er helt opp til deg hvilke farger du velger. Mulighetene er endeløse. Bare ta tre hårstrå, farg dem i forskjellige farger, og flett dem deretter til en flette som går fra den ene siden, langs baksiden av hodet, til den andre. Det er virkelig en av de mest interessante Flettede frisyrer, finner ikke?

Vi håper du likte eksemplene. Hvis du også har noen interessante ideer, vil vi glede deg hvis du viser dem til oss på Facebook eller Google+.

Flettede frisyrer ideer fransk flette smell

 Denne flettede frisyren ser romantisk og leken ut

langt hår rett ombre utseende

Krøllete side fransk flette

Ideer krøller langt hår instruksjoner

 Krøller og fletter

Damer vakre side flette ideer

 Flettet frisyre for første skoledag

blondt ombre hår brun underton farge

Instruksjoner ideer fletter jenter

Flett dine egne frisyrer på siden

Flette langt hår jente ideer

Ideer instruksjoner langt hår

Flette ideer flettet frisyrer jenter kult

Hårflettet frisyre ideer vakkert leken

Ombre hår under, brunt over, blondt

Previous Post
Hvit julepynt – 30 lyse, elegante ideer
Next Post
Psykiske lidelser som mulige konsekvenser etter en COVID-19-infeksjon