15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De siste trendene innen vesker våren / sommeren 2014

Trender i vesker 2014 vår-sommer motivutskrifter

Et viktig element i en kvinnes stil er håndvesken. På grunn av dette, i dag skal vi vise deg hva som er trendene og Vesker trender 2014 om våren / sommeren og de nåværende fargene og modellene er. Du bør definitivt se opp for det.

Kvinner vet at håndvesken ikke bare er et sted å lagre alle viktige ting når du er på farten. Det er et tilbehør som er spesielt viktig fordi det utfyller det generelle utseendet og kan representere en aksent, utstråle et visst humør eller motesmak.

trender håndvesker 2014 vår sommer clutch blomstermotiver

Denne sesongen har designerne valgt Vesker trender 2014 satset på større og mer praktiske vesker. I de fleste tilfeller er det lange og korte håndtak kombinert slik at de enten kan bæres over skulderen eller i hånden. Selvfølgelig er det også litt mer ekstravagante modeller for de som ønsker å bryte moteklisjéene og finne på noe originalt.

Trendene for vesker 2014 vår / sommer:

Slangeskinn

veske-trender-2014-slangeskinn-trykk

I løpet av den siste høsten / vintersesongen gjorde håndvesker i slangelook og laget av slangeskinn ennå ikke sitt gjennombrudd som den ledende trenden blant dyremotiver. Denne sesongen bærer de dem til og med og vil utvilsomt bli en av de mest populære modellene av vesker i de kommende månedene.

Det er sant at nyanser av slangeskinn ikke helt passer med våren, men disse posene er stilige og elegante og kommer i forskjellige former og størrelser, så det er noe som passer for enhver anledning. Etterligning av lindring av slangehuden er også spesielt populær.

Slangemotivene som Vesker trender 2014 er en del av samlingene til nesten alle designere. Posene av Barbara Bui, Diane von Furstenberg, Dior, Emilio Pucci, Giorgio Armani, Lanvin, Michael Kors og Tory Burch gjør et spesielt inntrykk.

Stor og komfortabel

trender i vesker 2014 vårsommer stor komfort

Trender i poser 2014 – fargerike farger

trender vesker 2014 vår sommer skuldervesker fargerike fargerike

Sterk rød

trender vesker 2014 vår sommer rød

3D -elementer

trender vesker 2014 vår sommer 3d elementer smykker

Vesker som pyntegjenstander

trender vesker 2014 vårsommerkveld gullsmykker

Retur av ryggsekken

veske trender 2014 vår sommer comeback ryggsekk

Kurvposer med en forskjell

veske trender 2014 vår sommer kurv bag

Håndveske eller clutch

trender vesker 2014 vår sommer clutch design

Previous Post
Dekorer barnerom med interessant tilbehør
Next Post
Julepynt med trefigurer – 61 flotte ideer