15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Audi RS7 – en sportsbil for voksne

Audi-RS7-luft-bilde-sti-liten

Av Audi RS7 Sportback legemliggjør og konfronterer de motstridende følelsene til den samtidige bilkjøperen. Det opptar det tynne området på markedet der finansiering velges av oppfatning, byggekvalitet og grove ferdigheter, det er noe av en nysgjerrighet. Hvorfor skal du kjøpe en slik bil?

Audi RS7 – en vinner i bakken

Audi-RS7-side-grå-metallisk-utside

Hvis du er statistiker, vil det være det Audi RS7 – Datoer og tall holder deg fornøyd. På fire sekunder når den nye bilen en imponerende toppfart på rundt 189 km / t, tallene dobles hvis størrelsen og vekten på bilen tas i betraktning. De fire-dørs rivalene er også raske som Porsche Panamera og BMW M6 Gran Coupe, som begge sjarmerer fartbesatte kjøpere som ikke klarer å kjøre en konvensjonell sportsbil. Her kan vi også anta at slike kjøpere ikke har tenkt å kjøpe en typisk sportsbil.

Audi RS7 – Er du redd for fluer?

2014 Audi RS7 dashbord coupé

Hvis du ikke akkurat er en speedfreak, er dette det Audi RS7  et vanskelig valg. Audi beholder “RS” – betegnelsen for de raskeste bilene, en slags spesiell reserve. Ikke alle Audi har sin tilsvarende Audi RS, og modellene er vanligvis bare bygget i et eller to år før de får lov til å «utløpe», slik at etterspørsel og prestisje blir høy. Likevel er farene ved vertikal drift ikke vanskelig å gjenkjenne. Det er kanskje ikke mange RS7 -er der ute, men du kjøper det mange ser: Audis allestedsnærværende; det er ganske mange av disse bilene, i alle fasonger og størrelser.

James Bond -bilen 

Audi-RS7-metallisk-langt-side-bilde

Audi -merket er fortsatt veldig populært, men vi må anta at hans merke ikke burde være snobberi, i det minste burde det ikke være noe problem. Om noe, appellerer bilen til de som ikke akkurat ønsker å komme med en felles uttalelse. Og det er sant, RS7 har en viss brutal sjarm over seg, dette er en Bond -bil for en verden der Prada Sports Savile Row -drakt har blitt overtatt og karbonfiber har erstattet valnøttfasaden.

Et dyr i skjønnhetens kropp

Audi-rs7-grønn-metallisk-utenfor-langt

Innvendig og utvendig er 7’eren fremdeles Audis vakreste bil. Den har litt mer kroppssett, så mye bedre, slik at ønsket toppfart holdes, noe som får den til å se mer aggressiv og mindre elegant ut. Hvis vi trekker balansen, ja Audi A7 ser bedre ut og koster omtrent halvparten!

Det er verdt å oppleve luksusen

utstilling-audi-rs7-side-front-dekk

Audi RS7 er luksuriøst uten å være spesielt behagelig (raske Audis har tradisjonelt stått fast på dårlige veier og RS7 er intet unntak) og de er proppfull av ny teknologi. Ja, bilen vår er også lastet med mange dyre alternativer, og legger til nesten 30 tusen til grunnprisen. Men det er en glede å kjøre den, du vil føle deg fri og ikke tenke på bensinkostnaden. Audi RS7 er en bil for de som vil fly under radaren og virkelig liker å kjøre!

Kupeen med styring og dashbord

Audi RS7 coupe inne i kontrollpanelet

Setene er moderne og ergonomiske

2014-Audi-RS7-seter-svart-skinn

RS7 fortryller med eleganse

2014-audi-rs7-front-side-hvit

De bakre bilvinduene er mørke

2014-audi-rs7-bak-høyre-side

Previous Post
Dekorer barnerom med interessant tilbehør
Next Post
Julepynt med trefigurer – 61 flotte ideer