15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

BMW X6 Crossover – en andre generasjons sportsmodell

PÅ VEIEN-den nye modellen av BMW X6

BMW presenterer sin andre generasjon av X6 sportsbiler som en coupé for 2015. Fokuset er på ytelsen til denne sportskupeen; Det som også kjennetegner BMW X-familien er den intelligente allhjulsmotstanden, som vil være tilgjengelig som en 3,0 liters dieselturbolader eller som en 4,4 liters tvillingturbomotor. Som en utvendig design er spesialfunksjonene som varemerket og kilens konturer tegnet som dobbelpressede linjer, og den bakre delen spretter av de L-formede tredimensjonale LED-baklysene.

BMW X6 og dens spesielle egenskaper

Twin-Tåkelys-Bønneformet-Grill-BMW-X6

De fremre hjørnene på BMW X6 har en X-formet oversikt over støtfangeren og en sølvmatt understellsbeskyttelse. De bønneformede ristene og de frontale sirkulære tåkelysene er de spesielle egenskapene til denne modellen. De store frontlysene når de bønneformede ristene og strekker seg videre langs sidepanelet. Kroppens kromfargede stil og den tredimensjonale utformingen av lysene angir den sterke tilpasningsevnen til LED-frontlysene.

Den kileformede silhuetten til den nye BMW X6 Crossover

Sidepanel-dørhåndtak-BMW-X6

Den kileformede silhuetten fremheves av den modellspesifikke utformingen av de dobbelte pressede linjene i BMW X6 Crossovers. Starter med broene til forhjulene, stigende til sidepanelet, langs dørhåndtaket til baklysene.

Den bakre delen og dens design

skinnende-metall-bak-vindu-BMW-X6

Den bakre delen av den nye BMW X6 -modellen er indikert med stigende horisontale linjer. I mørket sørger de tredimensjonale LED-lysstrimlene fra de L-formede baklysene for et fantastisk utseende. Og det skjer samtidig med den kromfargede sølvfargen på understellsbeskyttelsen som vises på undersiden av kupeen. Nye BMW X6 er rett og slett fantastisk!

Innsiden  Coupé 

Sentral displayenhet-ventilasjonssystem-klimaanlegg-display-BMW-X6

Den sentrale displayenheten og displayet for klimaanlegg og ventilasjonssystem har et svart kontrollpanel.

Sett forfra

Sportsbil av BMW X -familien

Sett fra siden

Sidevisning-felg-dekkplaterUtsikt bakover

L-formede baklys-BMW-X6

Previous Post
63 Prada damesolbriller 2015: djevelsk vakkert
Next Post
Hjemmelaget hengende taklampe – en strålende atmosfære i huset