15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Utformingen av BMW -modellen ‘Vision Future Luxury’

BMW-fremtid-konsept-modell-design-frontal

I begynnelsen av april 2014 inviterte BMW Design München besøkende til å ta en første titt på “Vision Future Luxury”, en høyteknologisk firedørs sedan som baner vei for selskapets banebrytende fusjon av eksklusivitet og innovasjon. Det som vektlegges i dette konseptet er det presist konstruerte utvendige designet, konstruert med lette materialer og raffinert interiørhåndverk, som sømløst kobles til via brukergrensesnittet og kjøreopplevelsen som helhet.

Fremtidens BMW -modell

BMW luksus sidebilde lys design

“Designet fra BMW modell ‘Vision Future Luxury’ er budbringer i vår filosofi om moderne luksus, en filosofi der nyskapende teknologi spiller en viktig og avgjørende rolle, “forklarer Karim Habib, sjef for BMW Design. “Disse innovasjonene gir en ny, mangefasettert luksusopplevelse, den inkluderer intelligent lett konstruksjon, innovativ interiørarkitektur og et radikalt nytt brukergrensesnitt.”

Fasaden til BMW -modellen “Vision Future Luxury”

BMW-luksus-konsept-modell-idé-fremtid

Utvendig design viser den utvidede studien av aerodynamikk og nyskapende lett konstruksjon. Kupeen med den stilige taklinjen og det skrånende bagasjeromslokket reduserer for eksempel luftmotstanden betydelig. Fasaden til BMW modell “Vision Future Luxury” inkluderer aerodynamiske detaljer som et ventilasjonssystem på baksiden av forhjulsbuene, til en C-stolpe med innvendig luftkanal og åpninger i bakforkleet som ventilerer luften fra hjulbuene.

Meningen fra de profesjonelle

BMW-honing-modell-future-frontlykter

– Innovativ teknologi og moderne luksus har alltid vært en viktig del av BMW -merket, sier Adrian van Hooydonk, BMW -sjefdesigner. ‘Vi bruker biler med et fantasifullt konsept som BMW “Vision Future Luxury” for å vise hvor vi vil gå i fremtiden med disse temaene og for å gi oss ny inspirasjon og motivasjon. Av BMW modell “Vision Future Luxury” med sine innovative teknologier og med sin nøyaktige presisjon og kvalitet i alle detaljer leder vår tenkning til moderne luksus og tar det et logisk skritt videre. “

Luksus på fire hjul

BMW-Future-Luxury-sides-picture-model-future

Ren og enkel design, de tradisjonelle BMW front-end designelementene forkynner identiteten til modellen “Vision Future Luxury”, med to nyreformede rister og BMW laserlyslykter. I årene som kommer vil teknologien bane vei for en flat og dynamisk tolkning av de typiske BMW -runde frontlyktene, som er opptil ti ganger kraftigere enn et LED -system, takket være et konsentrert, parallelt lysstrålesystem.

Design fra utsiden

BMW-Future-Luxury-air-picture-far-belyst

Kullfiberlagene er godt synlige i dørene, under setene og i den helt forkortede B-stolpen. På grunn av dette innovative designelementet, gjør karbonfiberkonstruksjonen at seterammen kan integreres i bærestrukturen.

Som på forsiden, er det bevisst ingen vekt på kroppsstilen, slik at de innovative, smale og slanke lysene kan komme med et sterkt utsagn; de horisontale linjene i sideprofilen glir forsiktig bort til baksiden. For første gang på en BMW er bakbelysningen levert av effektive OLED -er. Systemet består av ekstremt tynne organiske halvlederlag plassert mellom to elektroder. Det lysemitterende polymerlaget måler omtrent 400 nanometer tykt, som er omtrent 400 ganger tynnere enn et menneskehår.

Innovasjoner i interiøret

BMW-Future-Luxury-venstre-side-bak

Med modellen “Vision Future Luxury” har BMW fullstendig gjenoppfunnet sin primære førerdisplay, en “kontakt-analog” head-up-skjerm. Denne teknologien utvider ditt syn på den virkelige verden ved å projisere informasjon direkte i siktlinjen når du ser på veien. Bygninger, trafikkskilt og til og med potensielle farer kan fremheves direkte i et virkelighetsscenario. Passasjerer får også sin egen informasjonsvisning. Berøringsskjermen er koblet til førerinformasjonsdisplayet, hvor informasjon enkelt kan utveksles mellom beboerne med sveipende bevegelser.

Inne i området – coupé

BMW-Future-Luxury-Seiten-Bild-Couipe-Interior

Som med interiøret, har den også blitt oppnådd her: en ny stil – brukergrensesnitt – design og BMW -kjøring, kombinert med sine tjenester, binder sammen “Vision Future Luxury” -programmet. I området til sjåføren og passasjeren foran skaper presist definerte linjer og overflater en følelse av eksklusiv dynamikk. Mens hovedbrukeren i cockpiten foran er omgitt av en omsluttende klynge med tre harmoniserende skjermer. Denne 3D -skjermteknologien sprer effekten som instrumentpanelet går over i selve skjermene.

Å kjøre BMW – en nytelse i alle årstider

BMW-Future-Luxury-concept-tax-interior

Den venstre skjermen presenterer først og fremst kjøretøyrelatert informasjon, mens den i midten, en programmerbar skjerm, viser informasjon om hastighetsmåler, turteller og annen informasjon, samt kontekst – adaptive tilleggsdata. Det høyre displayet, førerinformasjonsdisplayet, gir tilleggsinformasjon. Sjåføren har også muligheten til å angi kontrollen over alle disse funksjonene med talekommando.

En luksus fra alle sider

BMW Future Luxury konseptdesign bom modell

Interiøret er fokuset på modellen “visjon, fremtid, luksus”. De spesifikke funksjonene til hver komponent er laget av et unikt stykke og den samme mellomlagsstrukturen som inkluderer mange forskjellige lag og materialer. Et første lag med karbonfiber blir grunnlaget for brukergrensesnittet; Kontroll og interaktive skjermer og intelligente belysningssystemer holdes sammen av en støtteprofil laget av aluminium. De øvre lagene er dekket med tre og lær for å skape en varm og balansert atmosfære.

Innovative materialer i utførelsen

BMW-Future-Luxury-Coupe-picture-driver

På baksiden er to bakseteskjermer integrert i en karbonfiberstruktur, med en avtagbar tablett på baksetet. Disse skjermene kan komme i kontakt med frontdisplayene og også med BMW -stasjonstilkoblede tjenester. Alt du trenger vises her: informasjon om turen, for eksempel hastighet og reisetid. Følelsen av personvern blir forsterket av den flytende geometrien og bruken av materialer av høy kvalitet som silke, nubuckskinn og lagdelt tre. Strategisk plasserte, lette strimler integrert i treet, avrunder interiøret.

Hvordan tror du du ville føle deg i en så flott bil?

BMW-Future-Luxury-open-doors-concept

BMW Future Luxury modell åpen dør

BMW Future Luxury modell bakdesign

BMW-Future-Luxury-concept-modell-bak

BMW-Future-Luxury-driver-tax-future

Previous Post
Dekorer barnerom med interessant tilbehør
Next Post
Julepynt med trefigurer – 61 flotte ideer