15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Coronavirus -vaksine testes allerede på mennesker

I Storbritannia har frivillige begynt å bli immunisert med en eksperimentell vaksine mot koronavirus. Som en del av testene vil omtrent 300 mennesker få doser av stoffet i løpet av de kommende ukene. Den første friske frivillige har allerede mottatt den eksperimentelle COVID-19-vaksinen fra Imperial College London i et anlegg i Vest-London. De resterende testpersonene får også en boostervaksinasjon, som de får senest fire uker etter den første dosen.

Potensiell koronavirusvaksine blir testet

forskning på vaksine mot coronavirus covid-19 potensiell aktiv ingrediens

Dyrestudier har vist at dette stoffet er trygt og induserer en effektiv immunrespons. Så hvis det viser seg å fungere også hos mennesker og utløse en lovende immunrespons, planlegger forskerne å gjøre større forsøk med vaksinen senere på året. Mange tradisjonelle vaksiner er basert på en svekket eller modifisert form av viruset eller deler av viruset. Imidlertid er Imperial College’s coronavirus -vaksine basert på en ny tilnærming. I dette bruker utviklerne syntetiske tråder av en genetisk kode kalt RNA som etterligner viruset.

artz tester vaksinasjon mot covid 19 på en frivillig (1)

"Vi nådde en betydelig milepæl i denne banebrytende studien da den første dosen av en implisert RNA -vaksine ble trygt administrert. Vi er nå klare til å teste vaksinen før vi vurderer den i store mengder." Dette er studieleder, Dr. Katrina Pollock fra Imperial’s Infectious Diseases Division. Når den er injisert i en muskel, forsterker RNA seg selv.Det lager kopier av seg selv og forteller kroppens celler til å lage kopier av et protein på utsiden av viruset. Dette er for å trene immunsystemet til å gjenkjenne og bekjempe koronaviruset uten å måtte utvikle COVID-19.

Medisinske perspektiver

beskyttelsesmasker ved siden av sprøyte og bokser med eksperimentell vaksine mot koronavirus

Etter den første fasen er det planlagt en ny test i oktober, der 6000 mennesker vil delta. Teamet håper koronavirusvaksinen kan markedsføres i Storbritannia og i utlandet tidlig i 2021. Vaksineforskningen og -utviklingen er finansiert av den britiske regjeringen med 41 millioner pund og ytterligere 5 millioner pund fra andre donasjoner. Forskere rundt om i verden kjører for tiden en rekke tester, med omtrent 120 vaksinaprogrammer mot koronaviruset på plass.

mann i verneklær bærer pappeske for lading i bilen

Imperial har nylig inngått et samarbeid med Morningside Ventures for å opprette et nytt sosialt selskap kalt VacEquity Global Health (VGH) for å akselerere utvikling av vaksiner og utvide sin globale rekkevidde. Imidlertid vil de to selskapene gi avkall på lisensavgifter og belaste bare beskjedne kostnad-pluss-priser i Storbritannia og lavinntektsland. Dermed vil de opprettholde forskernes arbeid, fremskynde verdensomspennende formidling og støtte nye forskningsresultater.

Previous Post
63 Prada damesolbriller 2015: djevelsk vakkert
Next Post
Hjemmelaget hengende taklampe – en strålende atmosfære i huset