15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vinteren kommer – nyttige tips om hvordan du skal forberede deg

Hvert år forbereder vi oss på vinteren som nærmer seg. Den rolige, mørke årstiden har også sine fordeler. Vi bruker mer tid i huset igjen og gjør nødvendige reparasjoner. Selvfølgelig er noen forberedende aktiviteter for vinteren også viktige. Avhengig av hvilken region vi bor i, har vi eller forbereder bilen vår for vinteren. Det er også mye å gjøre i og rundt huset vårt. Sist men ikke minst må vi få oss i humør for vinteren.

forberede huset for vinteren få ved til peisen

Winterize huset vårt

Før vinteren overrasker oss med frost og snøstorm, sjekker vi at alt er værbestandig. Hvis det trekker seg gjennom et vindu, lukker vi det for å være på den sikre siden. Vi må ikke neglisjere renna våre. Hvis vi holder dem fri for blader og smuss, kan vannet renne av uten problemer. Ellers risikerer vi at vann trenger inn i murverket og skader fasaden. En sjekk for å se om varmesystemet vårt fungerer, beskytter mot ubehagelige overraskelser. Hvis du har en svensk komfyr eller peis i huset ditt, skaff deg nok ved til koselig, koselig varme. Det er spesielt viktig i den mørke årstiden at utendørsbelysningen fungerer. Vi bør også bytte ut defekte lys inne. Lysrørene bør kontrolleres spesielt på verkstedet eller i hobbyrommet. Nå er muligheten til å kjøpe lavprisede svakere lamper på nettet skal byttes ut mot kraftige lysrør.

Forbered hagen og huset ditt for vinteren

Nyt hagen om vinteren

Klassisk vinter er ikke nødvendigvis tiden på året som trekker oss inn i hagen. Oasen vår er altfor god til å bare brukes om sommeren. Noen forberedelser er imidlertid nødvendige for at plantene skal overleve den kalde årstiden. Den beste måten å beskytte røttene til våre stauder og busker mot frost er med et lag storfekjøtt. Mer følsomme planter er glade for en vinterjakke i form av spesielle plantefluer. Vi har forberedt vinterkvarter for planter som ikke er hardføre, der de er beskyttet mot frost, men hvor de får nok lys. Det er viktig for alle planters overlevelse at vi vanner dem regelmessig selv om vinteren.

Sett fuglehus utenfor for vinteren

Dyreelskere setter opp en fuglemater slik at fjærvennene kan finne mat om vinteren. Selv kan vi også bruke vinteren på terrassen og i hagen. En sesongbasert dekorasjon med grantrær og eventyrlys eller pyntegjenstander skaper en vinterstemning. Hvis luften er kald, kan vi nyte et slag eller gløgg ved en peis, pakket tett inn.

Nyt frisk luft ute på en sunn måte gjennom vinteren

Sunt gjennom vinteren

Hus, bil og hage er forberedt på vinteren som nærmer seg. Hva med oss ​​selv nå? Biorytmen vår har allerede endret seg til den mørke årstiden. Nå gjelder det å komme oss gjennom det sunne. Først og fremst betyr det, for å styrke immunsystemet vårt. For oss betyr dette ut i naturen, men godt pakket. Trening i frisk luft holder oss friske. Vi må imidlertid ikke fryse og måtte forhindre utkast. Vanntette, varme sko, pustende klær og hodebeskyttelse beskytter oss mot ekkelt vær. Når du kommer hjem, hjelper varme fra innsiden med te, kaffe eller slag. Å få nok søvn sikrer at kroppen vår blir frisk. Det burde ikke være et problem i den mørke årstiden. Den ene eller den andre elsker koselige helger som sofa. Hvis vi blir fanget til tross for alle forhåndsreglene, støtter vi kroppen vår i restitusjon. Dette fungerer med vanlige hjemmemedisiner og medisiner.

Sunt gjennom vinteren med urtete

Previous Post
63 Prada damesolbriller 2015: djevelsk vakkert
Next Post
Hjemmelaget hengende taklampe – en strålende atmosfære i huset