15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hus laget av glass og stål – er det trenden for nye bygninger?

Se forest ocean New York moderne minimalistisk arkitektur

Interessen for nye bygg har økt betydelig den siste tiden. Dette kan forklares med flere faktorer – på den ene siden er modernisering av et gammelt bygg egentlig ikke et kostnadseffektivt alternativ. Gamle bygninger byr også på mange utfordringer, og renoveringsarbeidet er nesten alltid veldig komplekst – med et uklart sluttresultat. Den nye bygningen gir deg muligheten til å planlegge ditt eget drømmehus og designe det etter dine personlige behov. Trenden her er klar – det Hus laget av glass og stål har vellykket etablert seg de siste årene.

Hus laget av glass og stål – fordelene med lett konstruksjon

Spisestue skog panorama vakkert landskap origenelle

At Hus laget av glass og stål gir mange fordeler – den lette konstruksjonen gir en viss fleksibilitet i planleggingen. I tillegg åpner huset opp mot landskapet – spesielt landsted i skogkledde områder eller fritidsboliger med utsikt over havet kan ha nytte av arkitektonisk stil. Vanligvis er det første som er bygget en stålkonstruksjon i henhold til de grunnleggende minimalistiske prinsippene. Alvorligheten av stålelementene løsnes av glassinnsatsen. Den rikelig innglassede fasaden avslører fjernt syn og skaper en sømløs forbindelse mellom innsiden og utsiden. Folk som liker å være utendørs, vil sikkert sette pris på konseptet.

Glass- og stålhus – suveren moderne arkitektur

Hus skog glass fasade stue peis komfyr tregulv veggbekledning

Det moderne byggeprosjektet til arkitektkontoret Stuart Parr design er et godt eksempel på Hus laget av glass og stål. Ligger på en høyde, åpner huset mot sør mot havet, og i nord – mot skogen. Et koselig interiør opprettholder en balanse mellom moderne og rustikt. Tre former interiøret – fra tremøbler til gulvbelegg til veggbekledning – det naturlige materialet brukes overalt. Rommene er sparsomt, men stilfullt innredet – nesten ingen dekorasjon har blitt laget. Nøytral fargevalg legger til konseptet.

Stue med glassfronter

Se kysten vakker landsbygda hytte

Kjøkken med flott utsikt over skogen

rustikk skjærebrett bestikkholder metallhette

Soverommet åpner ut mot landskapet

Vannkysten trær stål hus satt opp

Soverommet er stilfullt innredet med tremøbler

Møblering av treskap dobbeltseng nøytral fargevalg

Servant bygget i badekaret kysten havet

frittstående badekar glassvegg vakker utsikt

Spisestue av stålkyst, fasade, skog

Glass moderne nybyggideer kostnadseffektive alternativ

vakkert landskap skog innkjørsel måte

Previous Post
Dekorer barnerom med interessant tilbehør
Next Post
Julepynt med trefigurer – 61 flotte ideer