15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Romantisk utseende for hjemmet: den romantiske stilen tolkes på en moderne måte

romantisk stil stue-pastell-farger-messing-aksenter-romantisk utseende

Det romantiske utseendet er ikke bare populært innen mote, men finner også veien inn i interiøret. Den romantiske stilen trollbinder med feminin eleganse og ser leken, nostalgisk og koselig ut i dine fire egne vegger. Hvis du vil legge til litt romantikk i hjemmet ditt, er denne innredningsstilen noe for deg. Men ikke tenk på gammeldagse detaljer og overbelastede dekorer, for dagens romantiske stil kan tolkes på en moderne måte. Vi vil fortelle deg nedenfor hvordan du kan lage det perfekte eventyrbakgrunnen for den moderne prinsessen!

Den romantiske stilen – en verden laget av pastell

romantisk stil levende-nostalgisk-moderne-pastellfarger

Letthet er det magiske ordet når det gjelder den romantiske innredningsstilen. Det romantiske utseendet kan være uformelt og fremkalle et bilde av pastelljenters drømmer. Lek med delikate farger, myke former, blomstermønstre og sløyfer i alle rom for å skape en koselig oase av velvære med nostalgisk sjarm. Det kan bare bli for ostete og plysj hvis du tar for mye av alt. Den generelle stemningen i rommet skal være harmonisk og delikat.

Pulveraktige rosa toner er en del av den romantiske innredningsstilen

Romantisk stil levende-pastell rosa-gardiner-putevar-stue-svart-hvitt

Fargen rosa med alle nyansene er den nåværende Trendfarge. For at den ikke skal se for jentete ut som i Barbi-drømmehuset, men heller feminin og voksen, er det best å velge mattrosa toner og pulverformige fargenyanser som beige, krem, lys grå og hvit. Disse harmonerer perfekt med hverandre og utfyller hverandre i sin effekt. Svart gir sterke kontraster og gir kombinasjonen den ekstra porsjonen glamour.

Myke stoffer sørger for komfort

romantisk-stil-soverom-boks-vår-seng-grå-rosa-aksenter-nostalgi-nattbord.jpg

I romantisk stil legges det spesiell vekt på bruk av lette stoffer og delikate mønstre. Hvis noe føles behagelig mykt og koselig, kan det inkluderes i innredningskonseptet. Flytende stoffer som bomull, organza og silke i kombinasjon med heklet eller strikket tilbehør fremkaller en oase av komfort og inviterer deg til å slappe av. Dekorer hjemmet ditt med mange puter og koselige tepper og gjør deg virkelig komfortabel!

Lekne mønstre utfyller det romantiske utseendet

det romantiske utseendet levende-pastellfargede-dekorasjoner-puter

Dyktig bruk av lekne mønstre er en av de viktigste stilistiske enhetene som man kan understreke den romantiske stilen med. For at utseendet skal se moderne ut, må du finne en harmonisk blanding av dekorasjon i nostalgiske design og trendy grafiske trykk. Delikate blomstermønstre og klassiske millefleurs -mønstre passer for eksempel fantastisk til pigger, prikker og striper. Begrens deg imidlertid til en fargefamilie, det vil si at den valgte grunnfargen skal finnes i alle elementene i rommet.

Realiser den romantiske stilen ned til minste detalj

romantisk utseende-retter-kjøkken-blomster-rosa-polka-prikker

For å leve romantisk trenger du ikke nødvendigvis å kjøpe helt nye møbler. Til og med lite tilbehør, husholdningsartikler og fat i delikate pastellfarger slik som frøken Étoile få et snev av romantisk stil inn i dine fire egne vegger. Disse flotte detaljene gir raskt hvert rom den ekstra porsjonen romantikk du leter etter og fullfører det flotte inntrykket. Vakre kaffekopper med prikker, tekanner og småkrukke er altfor vakre til å skjule og kan finne et passende sted på den åpne kjøkkenhyllen.

Riktig belysning for den romantiske stilen

den romantiske stilen stue-moderne-grå-sofa-hvit-rosa

Effekten av belysningen i rommet skal heller ikke undervurderes. Stilige bordlamper med buet sokkel eller overdådig lysekrone kan fremkalle en sublim atmosfære i alle rom. Selv små arrangementer med duftlys og lykter i forskjellige størrelser på salongbordet vil fortrylle alle sanser og understreke det romantiske belysningskonseptet perfekt. Stol på din intuisjon og forvandle hjemmet ditt til et romantisk paradis for velvære!

Previous Post
Dekorer barnerom med interessant tilbehør
Next Post
Julepynt med trefigurer – 61 flotte ideer