15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorer barnerom med interessant tilbehør

rom jente barn romantiske blomster tak sminkebord

Det er forskjellige alternativer tilgjengelig for innredning av barnerommet. På den ene siden er veggtatoveringer veldig populære for dette. Men bruk også forskjellig tilbehør, møbler eller dekorasjoner for å innrede rommet barnevennlig, fantasifull og munter. Finn ut her hvordan du kan gjøre dette med mindre detaljerte ideer Dekorer barnerommet kan. Men ikke glem at barnet ditt skal spille hovedrollen i valget!

Dekorer barnerom med vegger og gulv

barnerom dekorere veggmaleri teppe abstrakt fargerik lekeseng

Hvite vegger og et kaldt gulv kan vakkert dekoreres med et bilde eller et fint teppe. Det ble også gjort i dette prøverommet. Veggen er prydet av et abstrakt bilde, mens det interessante teppet i soveområdet gjør leken på gulvet mer behagelig. Begge dekorasjonene er fargerike.

Dekorer barnerom med teppe og bilde i rutemønster

teppe bilde vegg fargerik sjakkbrett hylle krakk sittegruppe barn

Dekorasjon i barnehagen med retro tapet

tapet barnerom retro oransje dekorasjon design sengbord

Men du kan gjøre det vellykket, selv med et interessant bakgrunnsbilde Dekorer barnerommet. Dette tapetet i retrostil er flott på grunn av de interessante mønstrene som er veldig fantasifulle. På denne måten kan du også bestemme hovedfargen på barnerommet, støtte den eller bare gi en rekke farger.

Det grønne teppet i barnehagen gir variasjon

fargerikt barnerom dekorere teppe grønnblå leker

Ta en titt på en teppebutikk. I dag tilbys tepper ikke bare i forskjellige størrelser, men også i et stort utvalg av fargekombinasjoner og mønstre. Det blir nesten umulig å gjøre forretninger uten riktig teppe Dekorer barnerommet å forlate. Det gir ikke bare barnet ditt en behagelig matte når det leker på gulvet, det stimulerer også fantasien og forbedrer stemningen i barnerommet. Her kan du se et utvalg eksempler fra West Elm.

Barneromstepper fra West Elm

teppemønster fargerikt geometrisk abstrakt barnerom vest -alm

Dekorer barnerommet med møbler

hyllebøker barn mintgrønn dekorasjon fantasifull

Bokhyller er også veldig populære for tiden Dekorer barnerommet. Der kan du ikke bare lagre skolebøker, men også pene dekorative gjenstander, lekefigurer, dukker og andre ting. Velg en stilig som ikke ser for barnslig ut, slik at barnet ditt kan glede seg over det i mange år fremover. På bildet kan du se en modell av The Land of Nod, som er laget av metall og malt i en naturlig og vennlig farge.

En bokhylle for å dekorere barnerommet

bokhylle barnerom hvit blå lest moderne

Neon er en vågal farge for mange, selv når det gjelder det Å dekorere et barnerom handler om. Imidlertid, når den brukes i moderate mengder og som en aksentfarge, kan den gjøre underverker. Dette er bevist av dette bordet fra The Land of Nod, der bordbena er malt i en neonrosa. Men det er ikke alt. Bordplaten består av en tavle slik at barnet ditt kan begynne å tegne med en gang hvis de har lyst. Praktisk og pent på samme tid!

Barneromsdekorasjon med livlige aksenter i neon

lekebord neon rosa grønt tavle kritt barnas rom maling

Denne originale stolen er også fra The Land of Nod Dekorer barnerommet. Det vi ønsker å avklare med ham er at hvert barn liker å ha et område på rommet sitt hvor de kan slappe av og lese, for eksempel. Du kan lage et slikt område med en effektiv stol som denne. Det viktigste er at den er original og unik.

Design barnerom med en abstrakt stol for lesehjørnet

stol slappe av grønt abstrakt barnerom idé metall

barnerom dekorere lesehjørne grønn svingveggtatovering

Komfort på barnerommet når du sitter og ligger

barnerom gulv dekorere hyllebøker sittegruppe komfort

Hvis det ikke er nok sitteplasser til venner fordi barnerommet er lite, kan du legge dem til med noen få puter som kan spres rundt i rommet. Hvordan kombinere det praktiske med Dekorer barnerommet. Men selv om barnet ditt ikke har besøkende, kan de bruke putene til å gjøre seg komfortable mens de leser.

sengetøy barnerom dekorere natur farger jordfarger sove

Ofte er sengetøyet basert på et lyst og fargerikt design Dekorer barnerommet ty til. Lyse farger er ikke helt nødvendige for å dekorere et barnerom komfortabelt og pent. Som du kan se er dette sengetøyet i jordfarger også fra Ferm Living en fantastisk idé og kan gi rommet en hyggelig atmosfære.

deco pute fargerik melon regnbue sengeteppe grå barn

Bortsett fra puter å sitte på, kan du selvfølgelig bruke dem til å dekorere rommet og legge til hvilken som helst farge du ønsker. Velg puter med forskjellige design og farger, så kan du være det Dekorer barnerommet og det med individualitet. Modellene fra The Land of Nod i dette eksemplet.

hyllevegg geometrisk blått rundt barnerom

Vi har allerede snakket om hyller, men denne gangen snakker vi om vegghyller som også består av geometriske former. Som du kanskje allerede vet, har geometriske mønstre og former vært veldig populære i seg selv siden i fjor. Selvfølgelig kan denne typen hylle også brukes Dekorer barnerommet tjener til å vise frem barnets favorittleketøy (selvfølgelig bare når det ikke er i bruk), men det fungerer også som et interessant blikkfang i seg selv.

hylle barnehage grønne brevbøker dekorasjon krakk

Previous Post
Luksuriøst hus ved sjøen – boligen ‘Nettleton 199’
Next Post
Tinker og design moderne julepynt – 45 gode ideer