15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sov godt og ha søte drømmer i et skall!

unik-skall-seng-rosa

Leter du etter en virkelig uvanlig seng for hjemmet ditt? Vi tilbyr en løsning for deg, et nytt møbel fra Italia. Den unike sengen er ikke bare en del av en rekke sengesamlinger. Det er enda mer uvanlig. Formen er som et skall. Ja, vi anbefaler deg på et koselig sted Skalseng for å sove, kan du være en skallperle. Dette seng med formen på et skall kan fullstendig forvandle soverommet ditt og skape en veldig hyggelig atmosfære. Knapt noen har slike møbler som kan være fokuspunkter i interiøret.

luksuriøs seng som skall med gulldesign

luksuriøst gulldesign med muslingesenger

Likevel, ser bra ut er ikke den eneste fordelen med dette Skalseng. Det er også et høyteknologisk produkt. Den er utstyrt med en fjernkontroll for enkel håndtering av åpning og lukking. Dette er et veldig praktisk forslag til soverommet ditt, spesielt hvis du ikke vil rydde opp i sengen om morgenen, med bare en knapp på fjernkontrollen kan du skjule rotet på sengen for øynene dine. Ikke bare havfruen Ariel fra barnas historier kan være i ett Skalseng søvn.

luksuriøs rosa skall seng

luksuriøs-rosa-farget-skall-seng

Nå er blåskjellsengen en sjanse for alle. Føl deg som en prinsesse av havet. Hvis du er fascinert av sjøtemaet i interiøret, kan dette være Skalseng Hjelper deg med å oppnå harmoni i interiøret.

eventyrlig hvit seng i form av en wr skall

eventyr-skall-seng

luksuriøst soverom med seng skall

luksuriøst-soverom-med-skall-seng

Previous Post
De rustikke møblene i eik er veldig trendy
Next Post
Designer soveromsmøbler med fransk stil for interiøret