15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sy en liten skulderveske til barn – instruksjoner og mønstre gratis

Syning i stoffskulderveske for unge skilpadder

I dag skal vi vise deg enkle instruksjoner for en solid skulderveske med bunn. Dette er sannsynligvis den mest populære poseformen som kan brukes på en rekke modeller. Så snart du har mestret prinsippet, kan du endre størrelse eller proporsjoner som passer ditt humør og til og med prøve andre spenne- og festemuligheter. Du kan gi vesken din et individuelt preg med dekorative elementer og vakre stoffer.

instruksjoner skulderveske sy barn skilpaddeknapp

Dette prosjektet er ideelt for nybegynnere på å sy. Den lange stroppen gjør at den kan bæres komfortabelt over skulderen eller løst diagonalt over overkroppen. De vakre mønstrede stoffene i grønt og turkis ser friske og sommerlige ut. Søte skilpaddemotiver er trykt på forsiden og på stroppen. Posen kan lukkes med en magnetisk knapp. På grunn av de fargerike stoffene trenger designen ingen ekstra smykker. Skuldervesken har fortsatt en stor og to små innerlommer, men uerfarne syersker kan bare sy en innerlomme eller ingen i det hele tatt.

De viktigste detaljene i skuldervesken

skulderveske med nederst sy konvoluttlokk gutter jenter

1) Ytre skall – to rektangler 20 cm x 24 cm. Begge deler skal forsterkes med volumfleece.

2) Innvendig deksel – to rektangler 20 cm x 24 cm.

3) Lang stropp – en 7 cm x 110 cm stripe. Delen skal forsterkes med en tynn fleece.

4) Kort stropp – en stripe på 7 cm x 10 cm. Delen skal limes med en tynn fleece.

5) Klaff – to rektangler 17 cm (bredde) x 20 cm (høyde). En av rektanglene skal forsterkes med fleece.

6) innvendig lomme (stor) – et rektangel 20 cm (bredde) x 18 cm (høyde).

7) innvendig lomme (liten) – et rektangel 20 cm (bredde) x 13 cm (høyde).

Du trenger også: en snapkrok, en halvring, en magnetlås eller en syknapp.

skulderveske for jenter som syr innerlomme

1) Sy innvendige lommer. Klipp et stort og et lite rektangel av stoff til de angitte dimensjonene. Legg dem begge med den fine siden ned. Brett stoffet 0,5 cm på langsidene og ytterligere 1 cm. Stryk og sy langs kanten. På den lille innerlommen bretter du den nederste kanten på lommen med 1 cm og stryker.

Skulderveske for barn å sy seg Rosa innerlomme

2) Plasser den lille innerlommen på vrangsiden på høyre side av posen. Fest og sy langs kanten og 0,5 cm fra hverandre. Sy også i midten (for å dele den lille lommen i to) og langs sidekuttene (for å lukke kortsidene og feste begge lommene sammen).

Skulderveske med innvendig sømbarn

4) Lokket. Lokket deler er brettet venstre innvendig ut og lukket på tre sider. Snu klaffen, stryk forsiktig og sy den sammen langs kanten med 0,5 cm mellomrom. Sett inn magnetknappen (hvis du har en knapp å sy, kan du gjøre det senere).

skulderveske med lokk sy magnetisk lukking barn

5) Skulderremmen. Den lange stroppen settes først på høyre side. Langsidene møtes her. Sy nå langsidene med en rett søm og etterlater en liten snuåpning. Snu nå den lange tunnelen og sy sømmen rundt.

Gjenta denne prosessen for den korte stroppen.

Systropp skulderveske barn

6) Indre skall. De to stoffrektanglene er festet sammen på høyre side og sydd sammen på tre sider (langs kortsidene og under). Den øvre kanten forblir åpen som en snuåpning. Stryk sømmonnene fra hverandre.

7) Veskebunn. For å gjøre dette, brett bunnen av posen slik at den lager et hjørne, som på bildet. Legg side- og undersømmen nøyaktig oppå hverandre. Sømgodtgjørelsene brettes ut. Mål ca 2,5 cm fra hjørnet ved sidesømmen (eller avhengig av hvor bred du vil ha posen) og sy en trekant på tvers.

Skulderveske i stoffsøm med bunn

8) Klipp tilbake til ca 1 cm fra sømmen.

Skulderveske laget av stoff som syr nybegynnere barn

9) Gjenta trinn 7 og 8 for det andre nederste hjørnet.

10) Ytre skall. De to hoveddelene i posen brettes sammen med høyre side, festes sammen på tre sider (side og bunn) og sys fast. Stryk sømmonnene fra hverandre. Gjenta trinn 7 og 8 for de nederste hjørnene. Snu lommen inn og ut.

11) Sy sammen alle delene. Lokket skal festes på utsiden av posens bakside og festes med en rett søm langs den øverste kanten av posen. Stroppene er sydd på sidene.

enkel skulderveske syinstruksjoner barn

12) Snu den ytre lommen på innsiden og sett den inn i den innvendige lommen (til venstre). Klaffen og de to stroppene ligger mellom det ytre skallet og lommefôret. Juster sidesømmene i flukt og fest med en nål hver.

Robust syning av skuldersekk for nybegynnere

13) Sy den øvre kanten med 1 cm sømmonn. Snu deretter posen ut og lukk åpningen med en rett søm. Snu lommefôret innvendig og sy den øvre kanten rundt med 0,5 cm sømrom.

syinstruksjoner for nybegynnere

14) Ta snapkroken og skyv den første enden av stroppen gjennom stroppbanen. Prøv på posen og juster lengden på stroppen. Brett enden innover og sy deretter på plass med en rett maske.

enkel liten skulderveske systropp snap krok

15) Lukk posens klaff og merk stedet for den andre delen av magnetknappen. Sett inn magnetknappen.

liten skulderveske syinstruksjoner skilpadder mønster barn gutter jenter

Sy en skulderveske med justerbar stropp

posesøm justerbare stropper materialer

Hvis du vil sy en pose med justerbar stropp, trenger du to snapkroker, en klemmespenne (glidebryter) og to enkle metallspenner.

sypose justerbare stropper snap hook clamp spenne

Nedenfor er vist hvordan du trekker den justerbare stroppen gjennom spennen. Vi vil kort oppsummere trinnene igjen:

1. Sy en metallsløyfe på hver side av posen.

2. Tre skulderremmen på høyre side av posen (forsiden opp) fra topp til bunn gjennom den første karabinkroken. Brett deretter den åpne kanten innover 1 cm og legg den deretter på innsiden av beltet. Fest den med en nål og toppsøm.

3. Skyv klemmespennen på den andre enden av bærestroppen.

4. Skyv den andre snapkroken på stroppen.

5. Skyv enden av beltet gjennom klemmespennen.

6. Fest enden av stroppen og sy den fast.

Previous Post
De rustikke møblene i eik er veldig trendy
Next Post
Designer soveromsmøbler med fransk stil for interiøret