15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan spare penger når du arrangerer blomster i bryllupet

sesong-blomster-brud-bukett-velg-bryllup

Bryllupet er allerede planlagt, og nå gjelder det arrangementet av dekorasjonen. En vanskelig oppgave, fordi en slik dekorasjon krever mye blomster, for det meste ekte, og de er delikate og skjøre, varer ikke lenge, og det er også sesongproblemet.

7 kreative måter å spare penger på når du arrangerer blomster til bryllupet ditt

sesong-planter-brudebukett-bruk-idé

Leter du etter en mulighet på Blomsterdekorasjon Å spare penger? Finn ut 7 kreative måter hvordan du kan oppnå dette.

1. Velg dine egne blomster når du skal arrangere blomster

instruksjoner-gld-lagre-bryllup-arrangement-blomster

Samle eller kjøp dine egne blomster og lag dine egne Blomsterdekorasjon Å lage kan virkelig spare deg masse penger og er sannsynligvis det enkleste alternativet. Imidlertid anbefales det ikke for alle, og det anbefales bare hvis du har venner og familiemedlemmer som er enige om å hjelpe til med å designe buketter på bryllupsdagen. Det ser lettere ut enn det faktisk er, og du har nok andre ting å gjøre den dagen i tillegg til å gjøre noen freesier før seremonien. Det er også viktig at du har realistiske forventninger i dette tilfellet. I tilfelle du vil ha buketter og det Blomsterdekorasjon se ut som blomsterbutikken, vurder å ansette noen.

Fordeler: villblomster, eller rettere sagt, naboens blomster er gratis

Ulemper: Det siste du vil gjøre på bryllupsdagen er å designe blomstene

2. La brudepikene ha på seg noe annet enn en bukett blomster

ikke-bruk-blomster-som-bryllup-bukett

Det er ingen regel som sier at brudepikene eller til og med bruden selv har en bukett eller en Blomsterdekorasjon må bære mens hun går til alteret. Gi dem heller hjul, vifter, parasoller eller hva du kan tenke deg.

Fordeler: Sikrer godt humør i bryllupet

Ulemper: Ikke alltid det mest passende valget for tradisjonelle bryllup

3. Velg blomster som er tilgjengelige i hjemlandet ditt på bryllupstidspunktet, dvs. som er i sesong

bryllup-råd-hit-penger-spare-deco

Hvis du er fast bestemt på at du vil ha blomster i bryllupet ditt, så gå for det Blomsterdekorasjon de som er i sesong på dette tidspunktet. Fordi det kan spare deg for penger. Så det er ingen vits i å drømme om flotte buketter av peoner hvis du gifter deg i desember. Selvfølgelig kan blomsterhandleren få dem for deg, men du må betale en premie for dem. Og hva om det finnes billigere alternativer? Hvilke blomster som er i sesong, avhenger helt av hvor du bor. Rådfør deg med blomsterhandleren for å finne ut hvilke varianter som passer best for deg Blomsterdekorasjon stå åpen.

Fordel: Du sparer penger og er miljøvennlig samtidig

Ulempe: du kan ikke alltid få det du vil ha

4. Bruk rimeligere og ikke-tradisjonelle varer

unik-bryllup-dekorasjon-penger-spare-idé

Ved å bruke ting som er ute av tradisjon som frukt, krydder og grønnsaker, har du muligheten Blomsterdekorasjon og lage buketter som er mye billigere. Hvis du virkelig ønsker å hente inn en bestemt blomst, kan du prøve å bruke bare en eller to blomster om gangen og bytte ut og dekorere resten av buketten med mye interessant og samtidig mye billigere bindingsgrønt. En vanlig trend for øyeblikket er å velge individuelle elementer i stedet for hele arrangementer for buketten. Buketter og det Blomsterdekorasjon Laget av gypsophila, lavendel, hvete og til og med kål, for eksempel, vises stadig oftere i bryllupsfora i disse dager.

Fordeler: De er egnet for veldig unike og spesifikke arrangementer

Ulemper: Noen planter og materialer blir mer og mer moderne og derfor også dyrere

5. Vurder et terrarium, planter eller andre alternativer for borddekking

terrarium-idé-bryllup-bord-dekorasjon-lagre

Angående det Blomsterdekorasjon Til bordpynt i bryllupet er det en fin måte å spare penger ved å velge terrarier i stedet for kuttblomster eller bare bruke plantede, levende planter. Du kan enkelt designe slike typer borddekorasjoner selv. Og det beste av alt er at du kan designe dem flere dager i forkant av bryllupet, så du vil ikke være opptatt med å gjøre det selv på den store dagen. Slik at du kan spare penger når du velger hvilke beholdere du kan se etter dem i et varehus, en en-euro-butikk eller på et loppemarked.

Fordeler: Gjestene vil nesten ha med seg borddekorasjonen hjem

Ulemper: Et annet element på gjøremålslisten din

6. Velg et blomsterarrangement blant individuelle blomster

enkel-idé-pinse-rose-bord-dekorasjon-bryllup

Når det gjelder det Blomsterdekorasjon er det som er enkelt, moderne. Ved rustikke, elegante bryllup er det for tiden populært å bruke individuelle blomster i en vase eller å sette flere blomster sammen i tilfeldige grupper.

Fordeler: Det er enkelt

Ulemper: Kanskje for lett?

7. Bruk flasker

Chic-idé-bryllup-penger-spare-glass

Ved å ha flere flasker for det Blomsterdekorasjon satt sammen, kan du gjøre et godt inntrykk med bryllupsdekorasjonen din. Samlinger laget av flasker kan også matche temaet ditt. Du kan for eksempel velge flasker med en bestemt farge som matcher resten av innredningen, eller du kan starte en samling flasker i vintage-stil for å matche et rustikt tema. Flasker kan for det Blomsterdekorasjon kan også henges opp hvis det ikke er nok plass på bordene.

Fordeler: Lett å finne på loppemarkeder og varehus for å starte en samling vintage flasker

Ulemper: Hvis du ikke liker å samle gamle ting, kan det være veldig dyrt å kjøpe nye flasker

En rustikk idé

terrarium-glass-bryllup-bord-dekorasjon-idé

En brudekjole med perler til den store dagen 

Previous Post
De rustikke møblene i eik er veldig trendy
Next Post
Designer soveromsmøbler med fransk stil for interiøret