15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Braid – en blomst i håret ditt

Flettefekting-blå-blomst-sirkulær

Frisyrer med fletninger av alle slag kommer til å bli en trend i sommer. Derfor gir vi deg en god idé som deg å flette hår og lag en blomst av den. Det tar bare noen få minutter og gir det lange håret et sommerlig preg.

Flett en flott sommerfrisyre og form den til en blomst 

Trinn-i-fletting-krystall-ring-hårnål

Hvis du følger vår hurtige guide for hvordan du fletter en tynn flette og lager en blomst av den, er det første du bør gjøre å vaske håret og style det med en passende hårbørste og hårføner. Hvis du er en fan av uformelle krøller, kan du bruke en rettetang eller krøller for å lage et par bølger ut av det. Del delen midt på håret eller på den ene siden, avhengig av hva du foretrekker. For at du skal danne en blomst fra en flette, bør du velge en liten tråd og en å flette hår. Du kan også bestemme hvilken side du vil at blomsten skal stå på.

Instruksjoner- flette

svart-langt-hår-flette

 Ikke ta en tråd tykkere enn en tomme. Flette en flette som ikke starter direkte ved hårets røtter, men er omtrent tre fingre bred. Bruk et tynt hårklips for å knytte den ferdige flettet. Ved hjelp av fingrene kan du lage en ganske løs, snarere enn stram, flette. Ta flettet og begynn å vri det i en sirkel og lag en liten sirkel av det. Sett inn et par bobby pins eller bobby pins slik at du kan oppnå formen du ønsker. I løpet av få øyeblikk vil en vakker blomst dukke opp i håret ditt.

Se også videoen

Vi viser deg også en video som instruksjoner for fletting og riktig teknikk for å fikse.

En frisyre på nederlandsk visFlower-as-a-bobby-pin-hair-clip-hairstyle-fletteFrisørsalong-frisyre-fletter-flette-fix-fixTrendy lekne fletterOrganza-gardin-hvit-kjole-flette-som-en-blomstFlette-flette-lekne detaljerleken-frisyrer-sommer-trend-blondt-hårEn bolle laget av grisehalerSommerfrisyre med blomsterflettet fletteFletter-fletter-sidelengs-langt-hår-barretteSommer frisyre trend fletter jenteFlette tynne tråderFoss frisyrerSommer trend-casual-løs-hår-hår tilbehør

Previous Post
Luksuriøst hus ved sjøen – boligen ‘Nettleton 199’
Next Post
Tinker og design moderne julepynt – 45 gode ideer