15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tips for en ferie i advent – avslapning i den stemningsfulle førjulstiden!

Helligdager i advent Julemarked-besøk-korttur-lys

Nedtellingen for jul er i gang, og snart, i tillegg til de vanlige forpliktelsene, vil juleforberedelsene stå på programmet: skrive kort, pynte leiligheten din, desperat lete etter de riktige gavene. Den ene julefesten følger den neste, og i mellom er det noen avtaler frem til slutten av året. Bruk adventstiden for å unnslippe kjas og mas i førjulstiden og lade batteriene. En kort ferie vil definitivt sette deg i ekte førjulsstemning! Her finner du våre tips for en avslappende ferie i advent!

Ferier i advent – hvilke korte turer som er verdt i førjulstiden

Helligdager i advent julemarked-wien-rathaus-platz

Adventstiden er en passende reisetid for folk som ønsker å ta en pause fra de hektiske juleforberedelsene. Siden ikke mange har ferie kort tid før jul, er ferien i advent vanligvis begrenset til en lang adventshelg fra torsdag til søndag eller en kort weekendtur. Byturer og velværeturer er derfor spesielt populære.

ferie-advent-julemarked-humør-lukt-delikatesser

Fra slutten av november blir byene mer og mer vakre og festlige til advent. Mange skinnende fe -lys og grønne grantrær fortryller hver shoppingmile og skaper en festlig atmosfære. De vakreste stedene blir til magiske julemarkeder. Ifølge en undersøkelse er uaktuelt for det absolutte flertallet av østerrikere i adventstiden uten julemarked. En tredjedel av respondentene ønsker å besøke julemarkedene oftere, for det er ganske enkelt en del av juletiden. I førjulstiden gir en kort tur med et besøk på julemarkedet en ideell mulighet til å besøke noen av de vakreste byene i inn- eller utland og bli kjent med andre lands julestemning. Destinasjoner i Østerrike er fortrinnsvis mindre og større Byer med attraktive julemarkeder som Innsbruck, Graz, Salzburg og selvfølgelig hovedstaden Wien. Velkjente, tradisjonelle markeder i Tyskland inkluderer Nürnberg Christkindlesmarkt, Zurich Christkindlmarkt på sentralbanestasjonen og markedene i Sør-Tyrol.

Ferier i adventsfjell-snø-pittoreske omgivelser

De bayerske, østerrikske og sør -tyrolske fjellene er et populært reisemål for folk som vil oppleve fantastisk natur i desember. Du kan vandre gjennom det snødekte landskapet eller bare slappe av i hotellets varme svømmebasseng mens solen går opp over de drømmende fjelltoppene. Erzgebirge i Tyskland er også forvandlet til et juleland og trollbinder besøkende med julelyder. Med mange arrangementer og julemarkeder inviterer byer som Freiberg, Zwickau og Chemnitz besøkende til å oppleve den vakreste tiden på året i en av de vakreste regionene i Tyskland.

ferie-advent-velvære-helg-massasje-kvinne

I tillegg til byturer, er romantiske og velværeturer veldig populære i advent. Så du kan bytte den stressende førjulstiden med familie og slektninger for noen avslappende velværedager med din kjære partner. Destinasjonen er av sekundær betydning, da utstyret til suiten er i forgrunnen. Hoteller med et romslig velværeområde med badstue, dampbad og innendørsbasseng blir stadig mer booket i adventstiden. Mange liker også å skjemme seg bort med massasje og velværebehandlinger.

Innbruddsforebygging før ferien i advent

ferie-advent-bil-korttur-kjøring

I den stemningsfulle adventstiden kan en tur være spesielt fristende, som innbruddstyver kjenner godt og liker å slå ned på ubevoktede hus. Hvis du ikke vil bekymre deg for eiendelene dine hjemme, er det noen forholdsregler du må ta før du reiser. Enten en kort tur eller en flerdagers ferie, er det viktigste at huset ikke skal gjøre et ubebodd inntrykk. Med tidtakere, for eksempel, kan du simulere tilstedeværelse. Hvis en bestemt tid er angitt, skal lyset gå på eller av.

Beskytt hjemmet ditt mot innbrudd ved å identifisere og sikre de svake punktene i huset eller leiligheten din. Innbruddstyver utnytter fordelaktige muligheter som usikrede inngangs- og terrassedører, kjeller- og takvinduer eller andre områder som er lett tilgjengelige utenfra. Innbruddsbestandige vinduer og dører, rulleskodder med massive lameller og flerpunktslåser som også kan ettermonteres gir god beskyttelse. Og hvis det til tross for all forsiktighet skulle brytes inn i hjemmet ditt, er det alltid godt å ha en hjemmeforsikring med høy ytelse, for eksempel fra Grazer Mutuals å ha. Forsikringen gir ro og en følelse av trygghet.

Bildekilder: CC0 Pixabay.com

Previous Post
De rustikke møblene i eik er veldig trendy
Next Post
Designer soveromsmøbler med fransk stil for interiøret