15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne familiebok med en kreativ indre virkemåte

moderne familiebok bok edel-design-blå-grønn-motiv-individualisert

Det sivile ekteskapet danner den juridiske byggesteinen for grunnlaget for kjærligheten. Bare gjennom dem blir ekteskapet faktisk gyldig. For eksempel er et rent kirkebryllup eller en gratis vielse uten et tidligere borgerlig ekteskap ikke tilstrekkelig. For dette formålet må visse administrative prosedyrer fullføres på forhånd og ulike dokumenter må presenteres. Men ikke bekymre deg, den byråkratiske handlingen i et sivilt bryllup kan være veldig vakkert og lykkes med riktig planlegging. Det er mange småting og tilbehør som kan gjøre ditt sivile bryllup litt mer romantisk. Du kan diskutere detaljer om bryllupet med registratoren på forhånd: ringutveksling, vitner, bakgrunnsmusikk, individuelle løfter. Det som også kan gjøre bryllupsseremonien enda mer høytidelig, er en moderne stambok med et edelt design – man liker å skrive begynnelsen på familiehistorien med den. I dagens artikkel kan du finne ut hva et familieregister er, om du må kjøpe et på registerkontoret, hva det er i det og hvor vakre design fremdeles kan finnes.

Trenger du en familiebok for bryllupet??

edel familie journal bok hva-kommer-i-innsiden-dokumenter

Når du gifter deg, er det valgfritt å skaffe seg et register. Imidlertid er det en fin tradisjon å motta et register med ekteskapsattesten fra registratoren under vielsen. Du kan levere det valgte registeret til registerkontoret på forhånd, så vil det være klart ved vielsen.

At Stambok Familien fungerer klassisk som et oppbevaringssted for de viktigste familiedokumentene som ekteskapsattester, sertifikatet for kirkebryllupet, fødselsattester for barna, dåpsattester, dødsattester til familiemedlemmene, etc. Så du har alle viktige dokumenter sammen og alltid tilgjengelig.

Hva går inn i familiens register?

moderne familie rekordbok bryllup-oversikt-jubileer-indre liv

Men hensikten med en familiebok går langt utover ren funksjonalitet. de bryllup er en helt spesiell begivenhet, starten på ekteskapslivet. To mennesker sier ja til hverandre og bestemmer seg for å dele livet med hverandre. Som den store danske filosofen Søren Kierkegaard en gang sa: “Ekteskap er og forblir den viktigste oppdagelsesreisen en person kan foreta”. En familiebok er også en fantastisk følgesvenn for en ny familie. På denne måten kan du samle alle disse minnene, hendelsene og øyeblikkene av lykke fra livet sammen og beholde dem for fremtidige generasjoner. En vakker familiebok som du ikke trenger å gjemme i en skuff etter bryllupet, men heller ta den i hånden og bla i den igjen og igjen, er ikke så lett å finne? Men tvert imot! Vi har nylig fått de fantastiske familiebøkene til Glück & Oppdaget velsignelser, og vi er bare glade!

Innlegg til den moderne familieboken

moderne-familie-bok-inne-innhold-kreativ-flaks-velsignelse

Friske farger, moderne design og utførelse av høy kvalitet – familiebøkene fra Glück & Velsignelser imponerer ikke bare med sitt unike utseende, men også med det nøye utvalgte interiøret og de små, gjennomtenkte finesser. De fungerer mye mer enn sjarmerende suveniralbum der man kan fange viktige øyeblikk i familielivet. Vi liker spesielt godt de kreativt utformede innsidene, som er delt inn i fire kapitler: Attester, påminnelser, gratulasjoner og informasjon om temaet ekteskapsrett. Disse familiebøkene er ikke kjedelige mapper for offisielle familiedokumenter. “Den mest overraskende gaven”, “Mest rørende øyeblikket”, “Gjesten med den lengste reisen”: Med disse og mange andre forslag kan verdifulle bryllupsminner registreres i familieboken. Innholdet kan også utvides takket være tilleggssett.

lykke & Velsignelse Stammbuch: Alt med kjærlighet

Upåklagelig kvalitet og veldig vakkert utførelse, enkelt og likevel veldig edelt. Du vil definitivt ta en så kjærlig familiebok med deg inn i evigheten og fylle den med så mange lykkelige familiehendelser som mulig!

© Bilder lykke & velsignelse

Previous Post
Luksuriøst hus ved sjøen – boligen ‘Nettleton 199’
Next Post
Tinker og design moderne julepynt – 45 gode ideer